ایستگاه رفع خستگی(اگه درساتو خوندی بیا تو یکم روحیت عوض شه) ورود درس نخون ها ممنوع!!!
Artmis.a New member 2012-05-17 #276 یکی هست که کتونیش مصداق بارز صلاح کشتار جمعیه اما ما به صورت صلح آمیز با بوی گندش پشه میکشیم!50): . . . مهندسی معکوس ! سر سفره دیدم غذا خیلی شور شده به مامان گفتم چرا اینقد غذا بی نمکه ؟ گفت اتفاقا من کلی نمک خالی کردم تو غذا گفتم هاااااا ! اگه الان میگفتم غذات شوره میگفتی ما اصلا یه ماهه نمک نداریم تو خونه ! خواستم خودت اعتراف کنی!7977cujr38iyymsu8: . . . استفراغ چیست ؟ نوعی سونو گرافی فوق پیشرفته که فقط در فیلمهای ایرانی جواب میدهد و ضریب اشتباهی ندارد کلا ! حتما شخص مورد نظر حامله است !:shocked: . . . یه ناشناس اس ام اس داده میگم “شما؟” می*گه “دوس داری کی باشم؟” می*گم ناتالی پورتمن! ولی اگه به شانس منه که داداش حسین رضازاده*ای !:1dco2x0p1lilzhfpg1t
یکی هست که کتونیش مصداق بارز صلاح کشتار جمعیه اما ما به صورت صلح آمیز با بوی گندش پشه میکشیم!50): . . . مهندسی معکوس ! سر سفره دیدم غذا خیلی شور شده به مامان گفتم چرا اینقد غذا بی نمکه ؟ گفت اتفاقا من کلی نمک خالی کردم تو غذا گفتم هاااااا ! اگه الان میگفتم غذات شوره میگفتی ما اصلا یه ماهه نمک نداریم تو خونه ! خواستم خودت اعتراف کنی!7977cujr38iyymsu8: . . . استفراغ چیست ؟ نوعی سونو گرافی فوق پیشرفته که فقط در فیلمهای ایرانی جواب میدهد و ضریب اشتباهی ندارد کلا ! حتما شخص مورد نظر حامله است !:shocked: . . . یه ناشناس اس ام اس داده میگم “شما؟” می*گه “دوس داری کی باشم؟” می*گم ناتالی پورتمن! ولی اگه به شانس منه که داداش حسین رضازاده*ای !:1dco2x0p1lilzhfpg1t
waria New member 2012-05-17 #277 پرستار مهربون گفت: کلیک کنید تا باز شود... خییییییییییییییلی باحال بود