اگه میلیاردر بودی چه کار میکردی؟

ZOT

New member
سلام دوستان عزیز , میخوام بدونم هر کدوم از شما اگه پول زیادی داشتین باهاش چه کار میکردین؟ منظورم خرید خونه و خودرو و مسافرت و ... نیست.
منظورم شغل هستش. ممنون میشم جواب بدین.
:riz304:
یه کلینیک کاردرمانی باحال میزدم ! هم اشتغال زایی بود هم همونطور که می خواستم اداره اش می کردم با تجهیزات عالی و سرویس دهی منحصربفرد که تو دنیا تک باشه!

ba ba barghi

Well-known member
میگیم بابابرقی تو پرورش کرم شب تاب هم بیافتی بد نیست ها . سرمایه زیادی داری رو اینم سرمایه گذاری کن .:thumbsupsmileyanim:
:j58r36j3gcr4suxymup

نه دیگه من پولدار شدم رفت ، دیگه کافیمه !!آدم نباید دنبال مادیات باشه همش!!!:motat:

آخرین ویرایش:

shima.p

New member
من میرفتم توو آمازون یا کنار آبشار نیاگارا یه گل خونه ی بزرگ میزدم بعد گل های قشنگ میکاشتم توش
یا یه گله اسب میخریدم
یا میرفتم توو فضا کشف میکردم که آیا واقعا آدم فضایی وجود داره؟؟؟؟؟؟ یا نه!!!!!!!!!!!!
یا پول میدادم فیلم تایتانیک رو دوباره میساختن تا جک این دفعه تووش نمیره

AWWA

New member
به نظرتون اونی که سیصد میلیارد از پولامونو اختلاس کرد وبرد، الا ن تو چه راهی خرجش می کنه؟! به احتمال زیاد به کمیته امداد کمک می کنه.:(50):

آخرین ویرایش:

zanbagh

New member
من میرفتم توو آمازون یا کنار آبشار نیاگارا یه گل خونه ی بزرگ میزدم بعد گل های قشنگ میکاشتم توش
یا یه گله اسب میخریدم
یا میرفتم توو فضا کشف میکردم که آیا واقعا آدم فضایی وجود داره؟؟؟؟؟؟ یا نه!!!!!!!!!!!!
یا پول میدادم فیلم تایتانیک رو دوباره میساختن تا جک این دفعه تووش نمیره
با گلخونت موافقم شیما جونم پرازگلای رززززززززززززززززززززز

nsj

New member
میرفتم کربلا یه هتل تر تمییز می ساختم مدیریتشم با خودم .

آزمایشگاه برای کیت های ازمایشگاهی تاسیس میکردم تا خودکفا بشیم نه وابسته به واردات.

آزمایشگاه تشخیص طبی هم میزدم

دور دنیا رو می گشتم برای ادامه تحصیل هم به خارج میرفتم.

asalbanoo

New member
یه کلینیک مامایی کاملا ویژه واسه خانمها......
ورود آقایان ممنوع

antenyus

Active member
چه جالب فک میکردم فقط خودم دوس دارم یه ازمایشگاه شخصی داشته باشم ولی میبینم نه همه همینو میخوان....... حالا ک نه میلیاردریم نه میلیونر فقط و فقط هزاری داریم بیاید پولامونو بذاریم رو هم یه آزمایشگاه دست جمعی بزنیم!!!......

فقط یه چیزی مدیرش خودمم اگگگگگی!!!!!!!!!.......
من ماشین هامر و لامبرگینی هم دوس دارم بازم پولاتونو جمع کنید برا روز مدیر بخرید کادوش بدید به من.......:New (6):

eco.bio

New member
نمیدونم چرا من اصلا حسی به پولدار شدن ندارم:65d6a5d6s: هرچقد فکر کردم که اگه پولدار بشم چیکا میخوام بکنم به جایی نرسیدم:(50):
درکل شکرخدا که سالمم:thanks: و دوس ندارم مشکلاتم با پولدار شدنم زیاااااااااد بشه:thanks: چون هنو پولدار نشده یه کم که بهش فکر کردم ذهنم حسابی خسته شد

samira-h

New member
مرسی دوستای خوبم پس تا اینجا اکثریت علاقه به کمک به دیگران و تاسیس آزمایشگاه دارن. خوب یه سوال اگه مدرک دکتری نداشتی یا نخواستی بگیری که به واسطه اون بخوای آزمایشگاه بزنی چی؟جه کار میکردی؟:21:

mbamari

Member
من اگه .... بشم .راست میگی ها اگه میلیاردر شم چیکا میکردم فک کردن بهش سخته چه برسه به خودش

Maryam7313

New member
اگه میلیاردر میشدم کار میکردم دوباره که مولتی میلیاردر بشم

bahramian0935

New member
خوب ازدواج بدنیست.تازه زن بیشترزندگی بهتر.تازشم فرزندبیشتریارانه بیشتر

ایزو

New member
سلام
یه کارخونه با هدف تولید وسایل... و بعد ریاستش رو تقدیم میکردم به اونی که هرگز باورم نکرد...:p7977cujr38iyymsu8:

gollaleh

New member
من یه ايودی میخریدم بعد 5شنبه ها میدادم جوونای شهر برن حالشوببرن .........اینم یه کار خیره دیگه.یه کارخونه م میزدم واسه اشتغال زایی

آخرین ویرایش:

sara77

New member
اگه بعد اینکه پول اومد دستم سکته رو نزنم از خوشحالی
یه ارایشگا میزنم خخخخخخخخخخخ

bakhshi

New member
مي رفتم كا ليفرنيا زندكي مي كردم. تمام كساني هم كة تو زندكيم دوريشون برام سخته با خودم مي بردم و به هزينه خودم براشون امكانات يك رندكي خوب را فراهم مي كردم. البته ميلياردر در حده ٣٠٠ ميليارد به بالا که بتونم امکانات زندگی برای همراهانم رو فراهم کنم

البته کمک کردن به ادم های نیازمند هم خیلی دوست دارم

و الان سر پرستی ۴ تا بچه یتیم را بر عهده دارم و هر ماه یه ماهیانه مشخصی رو براشون می ریزم وبرای مدرسه رفتنشون و عید ها هم کمک می کنم

انشا الله که هیچ بچه ای یتیم نشه

آخرین ویرایش:
بالا