economic
New member
chon kordam esme dokhtaramo ZHOAN mizaram.pesaram omran nemikham.yeki mishe lenge babash.vala
مگه باباش چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پسر ب این اقایی
نجابت
ابوهت
اگه لنگت بشه ک خدا رو باس شکر کنی؟
تو این دورو زمونه تربیت بچه خیلی سخته
chon kordam esme dokhtaramo ZHOAN mizaram.pesaram omran nemikham.yeki mishe lenge babash.vala
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای رئیس چه سوالاتی میپرسی؟
:riz304::riz304::riz304:ای صاحب تاپیک چ سوالی پرسیدی واقعا حتی فکرش هم برام زوده چ برسه ب اینکه بخوام اسم انتخاب کنم برای بچه م
ولی حالا برا اینکه ناراحت نشی من اسم ایرانی اصیل رو میپسندم چ دختر چ پسر
بی بی تی، الان با طرح این سوال می خوای به چه مرحله ای از طبقه ی روانشناسی برسی؟:21:
میخک میگم فکر نکنم این دیگه احتیاج به توضیح داشته باشه ها !!!
جلل الخالق!!! من میخوام اسم پسرم رو ژوان بذارم شما اسم دخترتون رو!7977cujr38iyymsu8: والا تا جایی که من میدونم ژوان اسم پسره، ژوانا دختره ، تو کتاب فرهنگ اسامی کردی دیدم. تکخال کجایی ؟!!! بیا تکلیف ما رو روشن کن!!!
:5:من از وقتي يادم مياد ،بچه دوست داشتم.
مامايي جان الان به من بگو : من از تفوليت با سليقه بودم يا الان در کهنسالي بي سليقه هستم ؟:smiliess (12):
يعني هر چي بزرگتر ميشي بايد حست چه جوري بشه؟
اجازه من عاغامونو بیشتر از بچه دوس میدالمخو چیه مگه قبل نی نی عاغامون مهمتره
قبل نی نی عاغامون بودن![]()
عزیزمن تا جایی که میدونم روزان اسم دختر
سریال دردسر والدین اسم دختر کوچولوی مهران مدیری هم روزان بود.
اگر دختر باشه: واریا
پسر باشه : امیرپاشا
یک سوال: واقعا این دوتا اسم واقعی هستند؟ یعنی کسی رو بچه هاش می ذاره؟ یا شوخی کردین؟
(واریا رو برای اولین بار من اینجا شنیدم! و معنی ش رو نمی دونم چیه؟؟؟
:smiliess (15):واقعا؟؟؟واریا ترکی هاین اسم ها هر دو ترکی هستند و دلیل دارم برای انتخاب هام ..
واریا به معنای هستی ه ... و به نظر من یک فرزند دختر ... برابری میکنه با کل هستی پدر و مادر .. واقعا ارزشش در نظر منی که خودم هنوز در مقام یک فرزند هستم این طوریه ... چه برسه که به اون مرحله برسم ...
اره من ازت پپرسیدم چرا این اسم شما هم توضیح دادی از رمان برداشتی بعد من ضروری ندیدیم بگم هههههههههههه:smiliess (15):واقعا؟؟؟واریا ترکی ه؟؟؟اخه من ی کتاب خونده بودم شخصیت اصلیش اسمش واریا بود (درست یادم نمیاد ولی فکر کنم یا امریکایی بود یا انگلیسی).منم خوشم اومد اینجا که میخواستم عضو بشم این اسمو انتخاب کردم.واقعا برام جالب بود اینی که گفتین.(پس چرا مهسا تا حالا نگفته بود بهم که واریا ترکیه؟؟:smiliess (11)![]()
عجب.ولی خوشم اومد.چه معنیه قشنگی داره.ینی مردم اینطوری اسم انتخاب میکننا.اورین به خودم
![]()
عزیزم روژان منظورت بود؟ اگه همین بود که منم باهات موافقم
دوستان روژان اسم دختره و جزو نام های کردی هستشعزیزم روژان منظورت بود؟ اگه همین بود که منم باهات موافقم
عزیزمن تا جایی که میدونم روزان اسم دختر
سریال دردسر والدین اسم دختر کوچولوی مهران مدیری هم روزان بود.
حالا فعلا رو دوتاش تفکر نموده اند .اگه بیشتر بشن تکلیفشون چیه این طفلیا؟خب چی کنم نه نه الان تو سنیم که همش برام سواله دیگه مثل این بچه ها دو سالمه میشن هر چی میبینن میگن این چیه
با عرض پوزش میخواستم بپرسم شما دوستان که اسم نی نی هاتون رو گفتین یعنی الان درباره تعدادش هم تفکر نموده اید ؟؟؟