اگه بهت بگن ...

leyla-h

New member
همه توبه رو گزاشتن واسه روز اخر :دی
1..یه تلفن می زنم
2..یه روز می شینم مامانو ابجی کوچیکمو می بینم
3..داداشمو شاید بکشم (احتمال داره اگر .. نباشم بالاجبار.. اونم محو می کنم پدر سوختس نباید با خونوادم تنها بمونه)
4..هر چی دارمو میدم به بهترین دوستم
5..یه ساندویچ با سس زیاد می خورم
6..سر خاک بابام میرم
7..اخرشم میرم حرم امام رضا فاتحه

عجب کارایی واقعا!!!!!!!!!!!!! شما باید دور از جونت یه 10 روز قبل مطلع شی!!!!!!
تسلیت بابت فوت پدر گرامیتون ناراحت شدم... :dadad4:

k-b

New member
من توی 72 ساعت وقتم حتما 60 ساعتشو به خوردن میگذرونم! میرم بهترین رستورانها و تا میتونم میخورم!:motat:
یه اس ام اس طلب حلالیت مینویسم و send to all میکنم بعدشم گوشیمو خاموش میکنم که اس ام اسای فحشی که احتمالا به دستم میرسه رو نبینم!:25r30wi: بقیشم میشینم نگاه خانوادم مخصوصا مامان و بابام میکنم. 1ساعت آخر هم میرم همه ی خانوادم رو میبوسم و رو قبله میخوابم!!!:4d564ad6:

hosseini

New member
دست پدر و مادرم رو می بوسم و میگم اگه شما از دستم راضی باشید و حلالم کنید من با خیال راحت جون می دم..........همین

hosseini

New member
راستشو بگم...................من از مرگ خیلی می ترسم
توجای تاریک و تنگ دچار استرس میشم
کار خوبم نکردم که بگم قبرم دلبازه

hosseini

New member
اگه به صورت ناگهانی مردم و دیگه تو انجمن نیومدم برام فاتحه بفرستید و دعا بخونید......................من رفتم غصه بخورم

economic

New member
من ب زندگی ام روزمره م ادامه میدم
اخرین لحظه شو داداشاموو بابامو بوس میکنم و میرم بغل مامانم سرمو میزارم رو سینه ش تا اونجا جون بدم

ketabsabz

Well-known member
اولش خیلی خیلی ناراحت میشم ک میخوام از پیش کسایی ک دوسشون دارم برم و ی آه عمیق میکشم
بعد سعی میکنم باورش کنم
بعد از کسایی ک ناراحتشون کردم حلالیت میطلبم
نماز میخونم و دعا میکنم ک خدا منو ب خاطر کارای بدی ک کردم ببخشه
و منتظرش میشم

خزر

New member
سعی میکنم مدت بیشتری کنار خانوادم باشم
طلب مغفرت از خدا
کمک به افراد نیازمند
اگه حق الناسی بر گردنم هست ادا میکنم

BBT

New member
in tori nagoo b ghole bbt eshala hame b khosos bacheha in anjooman hamishe salem bashand :a2d3 aamiin :
آره انشالله خدا به همتون عمر با عزت در کنار خانواده در سلامتی بده
بچه ها من حالا یه سوال برام پیش اومده چرا این کارایی که گفتین هر کدومتون مئل طلب بخشش از دوستان یا توبه و یا ... رو الان انجام نمیدین
این یه حقیقته به قول دوستمون که مرگ خبر نمیکنه و پیر و جونم نمیشناسه
شاید بهترین جوابی که یه فرد ایده آل میتونست به این سوال بده این بود که همون کاری رو میکنم که قبلا میکردم یعنی زندگی درستی رو که انتخاب کرده بودم بهش ادامه میدادم
پس بیاین این کاری که گفتین رو الان تو اولویت هامون قرار بدیم که فردا نه حتی چند دقیقه دیگه هم شاید دیر باشه :riz304:

leylii

New member
are bbt rast mige bachehaa:sad ama fk konam alan jorateeshoo nadashte bashim ...mese ink brim talabe af konim ...,,,,ya .......inai k bacheha goftand :

حسان

Well-known member
آره انشالله خدا به همتون عمر با عزت در کنار خانواده در سلامتی بده
بچه ها من حالا یه سوال برام پیش اومده چرا این کارایی که گفتین هر کدومتون مئل طلب بخشش از دوستان یا توبه و یا ... رو الان انجام نمیدین
این یه حقیقته به قول دوستمون که مرگ خبر نمیکنه و پیر و جونم نمیشناسه
شاید بهترین جوابی که یه فرد ایده آل میتونست به این سوال بده این بود که همون کاری رو میکنم که قبلا میکردم یعنی زندگی درستی رو که انتخاب کرده بودم بهش ادامه میدادم
پس بیاین این کاری که گفتین رو الان تو اولویت هامون قرار بدیم که فردا نه حتی چند دقیقه دیگه هم شاید دیر باشه :riz304:

احسنتم bbt
اگه همیشه یاد مرگ تو ذهنمون باشه دیگه خیلی از کارایی که الان میکنیم رو انجام نمیدیم...
اون وقت از پیروزیو خوشبختیه بقیه واقعا خوشحال میشیم...به همه از ته دل کمک میکنیم... خیلی راحت میبخشیم و کینه به دل نمیگیریم...
حاضر نیستیم یه لحظه صدامونو رو پدرو مادرامون بلند کنیم...
اونیو که دوسش داریم بدون غرور بهش میگیم...
آنچه داریم رو راحت به بقیه میدیم بدون اینکه وابستگی داشته باشیم بهش...
و....

k-b

New member
راستی یادم رفت بگم یه سرم میرم دانشگاه باید با چند تا از استادام چنان گفتمانی کنم که تا عمر دارن یادشون نره!!!:eek:t0837h0nn8zfqu8ult تو فکرمه مدیر گروهمون رو جوری بزنم که دیگه بلند نشه!
والا!!! نمیشه که همش طلب حلالیت و بخشش کرد که!!!

BBT

New member
احسنتم bbt
اگه همیشه یاد مرگ تو ذهنمون باشه دیگه خیلی از کارایی که الان میکنیم رو انجام نمیدیم...
اون وقت از پیروزیو خوشبختیه بقیه واقعا خوشحال میشیم...به همه از ته دل کمک میکنیم... خیلی راحت میبخشیم و کینه به دل نمیگیریم...
حاضر نیستیم یه لحظه صدامونو رو پدرو مادرامون بلند کنیم...
اونیو که دوسش داریم بدون غرور بهش میگیم...
آنچه داریم رو راحت به بقیه میدیم بدون اینکه وابستگی داشته باشیم بهش...
و....
:riz304::riz304::riz304:

خزر

New member
راستی یادم رفت بگم یه سرم میرم دانشگاه باید با چند تا از استادام چنان گفتمانی کنم که تا عمر دارن یادشون نره!!!:eek:t0837h0nn8zfqu8ult تو فکرمه مدیر گروهمون رو جوری بزنم که دیگه بلند نشه!
والا!!! نمیشه که همش طلب حلالیت و بخشش کرد که!!!

با مزه بودااااااااا:25r30wi:

بالاخره باید یه جوری تصفیه حساب کنیم دیگه:thumbsupsmileyanim:

jojo1991

New member
من 1 حلالیت میگیرم از خونوادم و دوستام و همه ی آشناهام
چون حق الناس و خدا نمیبخشه
اما حق الله رو میبخشه

بالا