اگه بهت بگن ...

BBT

New member
اگه بهت بگن 3 روز دیگه میمیری تو این 3 روز چه کارایی میکنی ؟؟؟:dadad4:

behnaz.h

New member
نماز میخونم فقط همین چون جز خدا و مرگ همه چیز دروغه و خوشحال میشم از اینکه قراره بمیرم البته من تجربه ی مردن دارم یه بار دچار گازگرفتگی شده بودم و بعد از 5 ساعت نجاتم دادن!
مطمئنم که مرگ سخت نیست عین خواب عمیق......

BBT

New member
نماز میخونم فقط همین چون جز خدا و مرگ همه چیز دروغه و خوشحال میشم از اینکه قراره بمیرم البته من تجربه ی مردن دارم یه بار دچار گازگرفتگی شده بودم و بعد از 5 ساعت نجاتم دادن!
مطمئنم که مرگ سخت نیست عین خواب عمیق......
اولش شاید بتونیم بگیم سخت نیست ولی بعدش چی خبر نداریم چی میخواد بشه ؟؟؟

cnidaria_cnida19

New member
من از ته دلم خوشحال ميشم و تا اون زمان، لحظه شماري ميكنم. چون از انتظار كنكور شيرين تره.فكر كردين اكثر وقتها هيچ فرقي با مرده ها نداريم؟ حتي تصورش ارومم ميكنه.

BBT

New member
من از ته دلم خوشحال ميشم و تا اون زمان، لحظه شماري ميكنم. چون از انتظار كنكور شيرين تره.فكر كردين اكثر وقتها هيچ فرقي با مرده ها نداريم؟ حتي تصورش ارومم ميكنه.

جدی ؟
من فکر نمیکنم اگه واقعا تو موقعیتش قرار بگیرین اینطور بگین

آخرین ویرایش:

Maryam.A

Well-known member
من سعی میکنم از دیگران حلالیت بطلبم و :smiliess (1):
از کسایی که دوسشون دارم دعوت کنم و یه مهمونی خوب برگذار کنیم :4d564ad6:
این طوری خاطره خوشی از من بیاد خواهند داشت:bunnyearsmiley:

Hossein2468

New member
خدایا به من زیستنی عطا کن
که در لحظه ی مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است
حسرت نخورم
و مردنی عطا کن
که بر بیهودگی اش سوگوار نباشم
دکتر شریعتی

حسان

Well-known member
اگه بهت بگن 3 روز دیگه میمیری تو این 3 روز چه کارایی میکنی ؟؟؟:dadad4:

خیلی سخته واقعا...اما واقعیت اینه که من مرگ رو به چشمم دیدم...
اون موقع دیگه نه پول برام مهم بود نه درس نه... هیچی اهمیت نداشت ...مورده بودم از ترس اینکه شاید برم جهنم....
تو این سه روز یه توبه ی واقعی میکنم... ادم هارو میبخشم راحت...از دست کسی دیگه ناراحت نمیشم...

leyla-h

New member
به شدت دپرس، خیلی مظلوم و آروم، توبه میکنم، حلالیت میخوام و سعی میکنم جبران کنم و دیگر هیچ..........:sad: امیدوارم وقت کم نیارم..

leyla-h

New member
خیلی سخته واقعا...اما واقعیت اینه که من مرگ رو به چشمم دیدم...
اون موقع دیگه نه پول برام مهم بود نه درس نه... هیچی اهمیت نداشت ...مورده بودم از ترس اینکه شاید برم جهنم....
تو این سه روز یه توبه ی واقعی میکنم... ادم هارو میبخشم راحت...از دست کسی دیگه ناراحت نمیشم...

خب تعریف کن........ مگه چی شده بود!!!! مردیم از کنجکاوی :whistle:

Delaram92

New member
وای نگو کلی آرزو دارم دوست دارم بیشتر عمر کنم.اما اگه بگن 3 روز دیگه میمیری میرم از همه حلالیت میگیرم بعدشم همه ی اون سه روز نماز های قضا رو میخونم و توبه می کنم.

mino90

New member
این سوالیه که من خیلی وقتها از خودم میپرسم البته به این شکل: اگه بدونی چند روز دیگه میمیری بازهم با بقیه اینطور رفتار میکنی؟در مورد بقیه اینطور فکر میکنی؟ اگه بدونی چند روز دیگه میمیری بازم حاضری کمکی را از بقیه دریغ کنی؟

behnaz.h

New member
اولش شاید بتونیم بگیم سخت نیست ولی بعدش چی خبر نداریم چی میخواد بشه ؟؟؟

خب مرگ تنها حقیقت زندگی هست که نمیشه ازش فرار کرد پس مجبوریم قبولش کنیم و هیچ کار خدا بی حکمت نیست هیچکس از مردن پشیمون نمیشه نباید ترسید.....:ad54ad:

mehrshad

New member
وصيت نامم رو مي نويسم بدهي احتمالي رو ميدم از كسايي كه فكر مي كنم حلاليت ميكيرم_بقيش هم رازو نياز با خدا جون ديكه فرصت نميشه

rotbeyek92

New member
تا واقعا تو موقعیتش نباشی نمیشه گفت چه حسی خواهی داشت..
مردن ازاینکه به جای زندگی کردن فقط مثل جنازه متحرک نفس بکشی خیلی بهتره ولی مرگ یه دفعه ای رو بیشتر دوست دارم..
از کسایی که باید، طلب مغفرت میکنم و آخرین لحظه هام واگه تو شرایط فیزیکی باشم که بتونم، آروم و شاد کنار کسایی که دوسشون دارم میگذرونم اگرم نه میرم یه جای خلوت تنهایی..

محسن ن ک

New member
همه توبه رو گزاشتن واسه روز اخر :دی
1..یه تلفن می زنم
2..یه روز می شینم مامانو ابجی کوچیکمو می بینم
3..داداشمو شاید بکشم (احتمال داره اگر .. نباشم بالاجبار.. اونم محو می کنم پدر سوختس نباید با خونوادم تنها بمونه)
4..هر چی دارمو میدم به بهترین دوستم
5..یه ساندویچ با سس زیاد می خورم
6..سر خاک بابام میرم
7..اخرشم میرم حرم امام رضا فاتحه

بالا