اگه بهت بگن تنها 10 دقيقه عمرت مونده تو اين ده دقيقه چكار ميكني؟

crazy 4 u

New member
خیلی خوشحال میشممممممممم که از دست این دنیا خلاص میشم
به همه آشناهام اس ام اس میدمو از همه خداحافظی میکنم و وصیت ناممو میذارم دم دست
البته 10دیقه کمه آخهههههههه

leylii

New member
ز می زنم به اون کسی که دوستش دارم تا برا آخرین بار صداشو بشنوم

yas.m

New member
10دقيقه خيلى كمه !! 3 دقيقش صرف اين ميشه كه من واقعا باور كنم راه فرارى ندارم.. 8 دقيقه بعدى هم يقينا سكته رو ميزنم بعدشم خدا رحمت كنه همه رفتگانو روحمون شاد!!!!!!

marzi ba

Well-known member
دست و پامو گم میکنم هول میشم هنگ میکنم که تو این 10 دقیقه باید چی کار کنم
گریه میکنم خو خیلی سخته چرا ادمو تو آمپاس میذارین
:sadsmiley::dadad4:

فاطمه.ر.

New member
چون وقت کمه مجبورم تقسیم کار کنم دیگه(نمیشه که همه کارا ب دوش من باشه.من ب اندازه کافی اضطراب دارم:5:):
چند تا دین ادا نشده دارم مینویسم وصیت میکنم میندازم گردن خواهر بزرگم(مهربون و حساسه حتما انجام میده خخخخخ).دوستم رو مسئول حلالیت طلبیدن از بغیه دوستام میکنم(سمجه یکی هم از دستش در نمیره)براحلالیت اقوام هم همون خواهر بزرگم فرد مناسبیه.خودمم اول توبه میکنم بعد روی مامان گلمو میبوسم بعدم ب اونی که بدجور دلشوشکوندم میزنگم و میگم که مجبور بودم باورکن.
خب این شد 5 دقیقه. 5 دقیقه هم اضافه وقت دارم. به این میگن مدیریت زمان خخخخخخ کسی وقت اضافه نمی خواد؟؟؟

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
کز میکنم تو بغل مامانم، امن ترین جای دنیا:heart:

biosta

Well-known member
فکر می کنم ، وضو می گیرم ، بازم فکر می کنم که چگونه گذشت ای داد

nourmah

New member
به مامانم زنگ میزنم میگم دوست دارم
برای تکیه گاه زندگیم پیغام میذارم
از خدا هم شاکی میشم:sad:

mw.ashel

New member

از وقتی این تایپیک ایجاد شد به خاطره تجربه ای که داشتم و یاد آوریش برام تلخ بود نخواستم بیام و چیزی بنویسم ولی باز یه عاملی باعث شد این رو بنویسم ، ولی با این تفاوت که خدا در لحظه آخر یه شانس دیگه برای زندگی بهم داد ، اون موقعی که میدونی دیگه قرار نیست باشی ، یه بغض ای گلوتو میگیره که حتی نمیتونی نفس بکشی ، جایی بری و کاری انجام بدی ، میشینی یه گوشه با خدا درد و دل میکنی چون تو اوج تنهایت بازم خداست که حرف دلت رو گوش میکنه ، بعدش به تمام زندگیت فکر میکنی که چیکار کردی و کدوم کارت اشتباه بوده و کدومش درست و از یاد آوری بعضی هاش خندت میگیره ولی در اصل چشات پر از اشکه ، نمیتونی بگی اگه دوباره خدا بهم فرصت بده همه چیز رو عوض میکنم چون میدونی دیگه نمیشه ولی ته ته دلت یه امیدی هست که اگه برگردی بعضی چیزا رو سعی میکنی تغییر بدی .:sad:

بالا