اگه بخوای با کسی دوست بشی کدوم برات مهم تره?

M@RY@M

New member
منم با گلی 100در100موافقم.هرچی بچه تر بودم دوستام صمیمیتر بودن وبامرامتر.اصن اون صداقتی ک تو کوچکتراست ی چیز دیگس.هرچی بزرگتر میشیم نمی دونم چرا بدتر میشیم
هههههههههی بچگی......بچگی

به نظرم ربطي به كوچيكي نداره.معرفت بايد توي ذات آدما باشه چون دوستام ديگه بچه نيستن ولي بازم مثل همونموقعها با اخلاق و با معرفتن.

mahii

New member
اره دیگه.......تو دیگه خیییییییلی خوشسانسی...........بهت تبریک میگم...............برو حالشو ببر
اما این حقیقته خلوص بچگیو تو بزرگی داشتن کار هر کسی نیست جونم............انشاالله ک همه مثه تو خوشسانس باشن تو دوستو رفیقو
.............

بهترین دوستم جز خداو مامان بابام .........داداشمه..........غیرازونم احتیاجی ب از خودگدشتگی کس دیگه ای بطور جد ندارم.......همین ک جواب سلامم بقیه بدن حلللللللللله....حال میکنم باهاش

آخرین ویرایش:

M@RY@M

New member
اره دیگه.......تو دیگه خیییییییلی خوشسانسی...........بهت تبریک میگم...............برو حالشو ببر
اما این حقیقته خلوص بچگیو تو بزرگی داشتن کار هر کسی نیست جونم............انشاالله ک همه مثه تو خوشسانس باشن تو دوستو رفیقو
.............

بهترین دوستم جز خداو مامان بابام .........داداشمه..........غیرازونم احتیاجی ب از خودگدشتگی کس دیگه ای بطور جد ندارم.......همین ک جواب سلامم بقیه بدن حلللللللللله....حال میکنم باهاش

خداروشكر ميكنم بابت دوستاي خوبم و انشالله كه قدرشونو خوب خوب بدونم.:thanks:
خدا بهترين دوست توروهم واست حفظ كنه!
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

بالا