اگه بخوای با کسی دوست بشی کدوم برات مهم تره?

konjkave

New member
جالبه برام هيچ كس نگفته قيافه يعني اگه طرفتون زشت بود(يا چهرش به دلتون نشينه) ولي اخلاقش خوب بود باهاش دوست ميشيد؟:smiliess (15): :smiliess (15):تا از لحاظ تيپو قيافه از طرفت خوشت نياد باهاش دوست نميشي بعد از آشنايي متوجه اخلاقش ميشي اونوقت اخلاقو معرفتش نشون ميده ميتوني باهاش ادامه بدي يا نه.خيلي آرماني پاسخ داديد :dadad4:
خب میخک جون من به شخصه نظرم در مورد دوستی با دخترا که همجنس خودمم دادن و اصن اصن اصن دوس ندارم با عاغاها دوس بشم برا همین هیچ معیاری ندارم :dadad4:

پ.ن: ببخشید این آرمان که گفتی چیه؟تو جیب جا میشه؟جامد یا مایعس؟؟

obstetrician88

New member
این جمله ها را با با تجربه کمم مدرسه راهنمایی نوشتم..........از همان بچگی برای انتخاب دوست آویزه گوشم بود
و واقعا با کمک های خدا موفق بودم چون واقعا همینو میخاستم از خدا که در هر مرحله زندگیم کسایی بهم نشان بده که جزیی از خودش باشن
index.php

index.php

index.php

mexin

Well-known member
همه موارد صحیح می باشد....:thumbsupsmileyanim:
بعضی ها تو چندتا از مواردش بیشتر از سایر موارد سنگینی میکنن مثل معرفت و اخلاق و تحصیلاتش که خودبخود به سمتشون جذب میشی و اینا دوست داشتنی هستن و طرف رو دوست داشتنی تر میکنه ...

zErOOn3

Well-known member
سلام بــ همگی ...

1) تیپ و قیافش
2) تحصیلاتش
3) اخلاقش
4) وضع مالیش
5) معرفتش
6) شهرتش
7) اصالتش

تک گزینه ای : 7 گزینم 8 با مرام ...

3 : اخلاق (و مهربونی) مهمتره بــ نژر zErOـــش ...

ROJO

New member
:thumbsupsmileyanim:

تک گزینه ای : 7 گزینم 8 با مرام ...

3 : اخلاق (و مهربونی) مهمتره بــ نژر zErOـــش ...
زیروووان چقد سوسولانه تکست میکنی:25r30wi:نژر!
باید میگفتی نژل که هنوز چیزتر باشه:25r30wi::ad54ad:

Mohammad gh

New member
جالبه برام هيچ كس نگفته قيافه يعني اگه طرفتون زشت بود(يا چهرش به دلتون نشينه) ولي اخلاقش خوب بود باهاش دوست ميشيد؟:smiliess (15): :smiliess (15):تا از لحاظ تيپو قيافه از طرفت خوشت نياد باهاش دوست نميشي بعد از آشنايي متوجه اخلاقش ميشي اونوقت اخلاقو معرفتش نشون ميده ميتوني باهاش ادامه بدي يا نه.خيلي آرماني پاسخ داديد :dadad4:

اگر منظورتون دوست پسر/دختر هست خب قضیه فرق میکنه
اما اگر دوست معمولیه خب حداقل خود من تا وقتی که با اخلاقش اشنایی نداشته باشم و نشناسمش نمیتونم اونو به عنوان دوست خودم بدونم

به نظرم یه دوست زشت خوش اخلاق و با معرفت به مراتب بهتر از یه دوست خوشتیپه!چون تو رفاقت چهره اهمیتی نداره البته مثلا منظورم یه چیزی تو مایه های سمندون هم نبود!

mahii

New member
بجز 6و7و4بقیش مهمه....
دوست انست ک بگیرد دست دوست در پریشان حالیو درماندگی
این ارزش داره
من واسه همچین دوستی میمیرم

misagh68

New member
اول اخلاق دوم اخلاق سوم اخلاق.........اخلاق باشه خودبخود معرفت داره :smiliess (4):

M@RY@M

New member
اخلاق و معرفت
چندتا دوست از دوره دبيرستانم دارم كه واقعا اين دوتا رو دارن و به همين خاطرهم,خيلي باهم صميمي هستيم.يعني با اينكه خواهر ندارم مثل خواهرم هستند.
توي دانشگاه هم دوستان خوبي دارم ولي هيچوقت به پاي اونا نرسيدن.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

mahii

New member
منم با گلی 100در100موافقم.هرچی بچه تر بودم دوستام صمیمیتر بودن وبامرامتر.اصن اون صداقتی ک تو کوچکتراست ی چیز دیگس.هرچی بزرگتر میشیم نمی دونم چرا بدتر میشیم
هههههههههی بچگی......بچگی

آخرین ویرایش:

profsor

New member
مسلما فقط دوست با اخلاق و بامعرفت ارزش دوستی رو داره ........

بالا