اگه بخوای با کسی دوست بشی کدوم برات مهم تره?

ROJO

New member
1) تیپ و قیافش
2) تحصیلاتش
3) اخلاقش
4) وضع مالیش
5) معرفتش
6) شهرتش
7) اصالتش

PicsArt_1385674768981.jpg

ROJO

New member
برا خودم: اول اصالت و بعد اگه معرفت داشت صمیمی تر میشم

آخرین ویرایش:

Hamidvet

New member
1- اخلاقش که ماشالا حرف نداره، گله ...
2- تیپ و قیافش رو بسیار می پسندم ...
3- تحصیلاتش ...

Nr1

Well-known member
اخلاق و معرفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

mikhak s

New member
جالبه برام هيچ كس نگفته قيافه يعني اگه طرفتون زشت بود(يا چهرش به دلتون نشينه) ولي اخلاقش خوب بود باهاش دوست ميشيد؟:smiliess (15): :smiliess (15):تا از لحاظ تيپو قيافه از طرفت خوشت نياد باهاش دوست نميشي بعد از آشنايي متوجه اخلاقش ميشي اونوقت اخلاقو معرفتش نشون ميده ميتوني باهاش ادامه بدي يا نه.خيلي آرماني پاسخ داديد :dadad4:

pashmak

New member
معرفت صداقت اصالت تحصیلات اگه مالیشم بخوره بهتره
کلن معرفت مهحتره

ROJO

New member
جالبه برام هيچ كس نگفته قيافه يعني اگه طرفتون زشت بود(يا چهرش به دلتون نشينه) ولي اخلاقش خوب بود باهاش دوست ميشيد؟:smiliess (15): :smiliess (15):تا از لحاظ تيپو قيافه از طرفت خوشت نياد باهاش دوست نميشي بعد از آشنايي متوجه اخلاقش ميشي اونوقت اخلاقو معرفتش نشون ميده ميتوني باهاش ادامه بدي يا نه.خيلي آرماني پاسخ داديد :dadad4:

میخک جان من مثلا تو یونی با کسایی که دوس شدم ،50% چادری و خیلی محجبه ازین تیپا بودن، ینی مثل خودم نبودن ولی با دوتاشون هنوزم در ارتباطم ینی مخصوصا قرار میذاریم همو میبینیم، دوستی برا من بشخصه همچین مرزیو نمیشناسه:rolleyessmileyanim:

royaaaaa

New member
منم اخلاق و معرفت..........خیلی دوستایی دارم که قیافه ندارن ولی اند معرفتن حالا حالاهمکه باهم دوستیم واقعا از ته دل دوستشون دارم...قیافه واسم مهم نیست........:(40):

biosta

Well-known member
انقدر بودند می خواستند باهم دوست بشند ، دختر یا پسر
اما دوستایی که دارم که باهشان مرتب در ارتباطم از انگشت های دو دست کمترند چون گلچین شده اند ،
مهمترین عامل برایم اخلاق ، معرفت و شعور هست

بالا