اگه استاد بودی و نفر قبلی دانشجو؛بهش چند میدادی؟

shiny

New member
به قول خودت نمره شما 9/75 میباشه بعله:motat: اون 0/25 هم به هیچ وجه داده نمیشه ترم بعدی میبینمتون بعله:motat:

mexin

Well-known member
به قول خودت نمره شما 9/75 میباشه بعله:motat: اون 0/25 هم به هیچ وجه داده نمیشه ترم بعدی میبینمتون بعله:motat:

خخخخخخخ دبستانی که نیستیم 10 نمره قبولی باشه دختر جون ..ارشد کمتر از 14 بگیری قبول نمیشی ....سوختی برو بیرون:tonguesmiley:

shiny

New member
خخخخخخخ دبستانی که نیستیم 10 نمره قبولی باشه دختر جون ..ارشد کمتر از 14 بگیری قبول نمیشی ....سوختی برو بیرون:tonguesmiley:

آخه 9/75 زجر دهندس بعله خخخخ مردودی اسرار نکن:motat: بعله

mexin

Well-known member
آخه 9/75 زجر دهندس بعله خخخخ مردودی اسرار نکن:motat: بعله

یه دورانی زجر دهنده بود ..اونم اگه دهه شصت باشی میفهمی ..بعله ..خلاصه سوختی برو بیرون ..اصرار هم نکن ..مادرت رو هم نیاریا ..نمره نمیدما ...:tonguesmiley:

shiny

New member
من از باباتم نمیترسم اون موقع که سر کل اس چرت میزدیو با گوشیت بازی میکردی باید فکر حالارو میکردی خخخخخ

mexin

Well-known member
من از باباتم نمیترسم اون موقع که سر کل اس چرت میزدیو با گوشیت بازی میکردی باید فکر حالارو میکردی خخخخخ

آخه دختر جون سر کل اس 5 نفری مگه میشه چرت زد؟؟ 1 هوم؟؟:14::smiliess (15)::5::eek:t0837h0nn8zfqu8ult

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shiny

shiny

New member
آرهه تو میزدی از بس بی انضباط بودی:smilies-azardl (12)

چطور اینقد پسر بدی شدی هوووم؟اصلا میرم پیش رئیس یونی که مقدمات اخراجتو فراهم کنه:image170:

Ana67

Well-known member
من به بابابزرگ مکسین 14 میدم.سنش بالاست قلبش ضعیفه .بچه ها شما هم بهش نمره بدین:tonguesmiley:

sungirl0077

New member
من به بابابزرگ مکسین 14 میدم.سنش بالاست قلبش ضعیفه .بچه ها شما هم بهش نمره بدین:tonguesmiley:

چون خیلی مهربونم 14.88 اون خورده ای هم واسه اینه که دانشجو بفهمه دقیقم :25r30wi:

- - - Updated - - -

چون خیلی مهربونم 14.88 اون خورده ای هم واسه اینه که دانشجو بفهمه دقیقم :25r30wi:

mexin

Well-known member
آرهه تو میزدی از بس بی انضباط بودی:smilies-azardl (12)

چطور اینقد پسر بدی شدی هوووم؟اصلا میرم پیش رئیس یونی که مقدمات اخراجتو فراهم کنه:image170:

خخخخخخخخخخ ..رییس یونی رو هم اخراج میکنم ...بعله ..:motat::motat:

mexin

Well-known member

فعلا بادکنک هات رو مواظب باش نترکونن میری مدرسه :25r30wi::tonguesmiley:... آش خور ترم اولی هنوز مهر ثبت نامیش خشک نشده استاد بازی در میاره واسه ما و نمره میده ....:motat:

Ana67

Well-known member
فعلا بادکنک هات رو مواظب باش نترکونن میری مدرسه :25r30wi::tonguesmiley:... آش خور ترم اولی هنوز مهر ثبت نامیش خشک نشده استاد بازی در میاره واسه ما و نمره میده ....:motat:

من اگه یکی از این بادکنکارو بترکونم که قلبت وایمیسته که
:25r30wi:

بالا