اگه استاد بودی و نفر قبلی دانشجو؛بهش چند میدادی؟

ketabsabz

Well-known member
كتاب سبز با اين كارات كه از هيئت تعيين صلاحيت اخلاقي هيئت علمي رد ميشي!

مگه چیکار کردم جناب گلچین مگه بوس چه مشکلی داره ، اصن حلا که اینطور شد به گلچین -20( منفی بیست ) که دیگه منو رد نکنه .

mehrshad

New member
دكتر و انتنوس هر دو 0 با اعمال شاقه شامل روي يك با ايستادن جلو كلاس تا همه بهتون بخندن دلشون شاد شه_اكه اعتراض كنيد مجبور ميشيد رو دستاتون واستيد باها به سمت بالا_اكه بازم اعتراض كنيد كنيد بايد معلق رو هوا بايستيد_خود دانيد ديكه!

ps2020

New member
دكتر و انتنوس هر دو 0 با اعمال شاقه شامل روي يك با ايستادن جلو كلاس تا همه بهتون بخندن دلشون شاد شه_اكه اعتراض كنيد مجبور ميشيد رو دستاتون واستيد باها به سمت بالا_اكه بازم اعتراض كنيد كنيد بايد معلق رو هوا بايستيد_خود دانيد ديكه!

دکتر منظور منم یا دکتر mj1919 ؟

ketabsabz

Well-known member
این آقای گلچین رفت و سوالمو بی جواب گذاشت فقط مونده نمره ی خودم اونم که معلومه بیسته بیسته :ad54ad:

antenyus

Active member

میخوای بگم چ بلا هایی سر دبیرامون آوردم....نه بگم؟؟؟؟؟.......

علی الحساب یه کپسول میندازیم تو بخاری تا سر درد بگیری....اگه 20 دادی ک هیچ وگرنه میریم سراغ مجازات های بعدی.......دکتر کوچولو موافقی؟؟؟؟؟.........

bahramian0935

New member
0چون دانشجوی پرحاشیه وشلوغی هست.تازه صدبارمن گفتم باجواهرات نیاییدسرکلاس گوشوارشوباش

mehrshad

New member
خير منظورم با شماست_لوزلمعده من رو ميخواي ‏عمل كني اره؟اينطورياس ! اها_ها ها

ps2020

New member
قابل توجه دوستان:
برگه مهرشاد:

barge-emtehan-321x500.jpg

نمره مهرشاد:
5psdocb9mwg6leciutoz.jpg

324mehrdad

New member
:pخوشم میاد این اوستادا هممونووو عقده ای کردن......من به شخصه از سر تقصیراتشون نمیگذرممممممم......:smiliess (3):

royaaaaa

New member
من نمره 12یا5میدادم چون از این عددها خوشم میاد::rolleyessmileyanim:

بالا