اگر زندگی این قابلیت هارو داشت کدام را استفاده میکردی ؟؟؟

Mohammad gh

New member
۲ قطعا
ولی ۱ و ۳ هرگز درواقع از ایستادن یک جا و جمود متنفرم
از برگشت به گذشته هم متنفرم
ادم باید از گذشته درس بگیره نه اینکه درش زندگی کنه
۴ هم نه چون دلم میخوام خودم مسیر زندگیمو تجربه کنم که گاهی پیمودن یک مسیر لذت بخش تر از مقصدشه

نوتر

New member
به نظرم این چهار تا اصلا قابل قیاس با هم نیستند. چون گزینه 2 اصلا قابلیت نیست و زندگی چه ما بخواییم و نخواییم ادامه داره.

گزینه 4 رو هم ما بالاخره بهش میرسیم . نیازی نیست که بریم جلو.یعنی در دسترسه. و قابلت محسوب نمیشه.

گزینه 3 هم در مورد خیلی از انسانها الان صدق میکنه یعنی زندگی که بی روح و غیر مفید هستش هیچ فرقی با زندگی نکردن نداره.

اما گزینه ی 1 واقعا یک قابلیت هست. چون به هیچ عنوان امکان وجوش نیست و این کاملا متمایز کرده اونو با سایر گزینه ها

پس 1 یک نوع قابلیته ولی بقیه نه.

k-b

New member
من قطعا دکمه ی 5 رو انتخاب میکردم که دکمه ی eject هس، سی دی رو درمیاوردم، خلااااااااااااااااااااص!!!

خزر

New member
1

برگردم و یه جور دیگه شروع کنم

احساساتو کنار بزارم............ ارادمو قوی کنم.......................به افراد اعتماد زیاد نکنم................. :smilies:

b.nafas

New member
من هم قطعا 1 رو انتخاب می کردم چون به قول نوتر عزیز بقیه قابلیت نیستند و چه ما بخوایم و چه نخوایم اتفاق می افتند ..

..RANA..

New member
از 1 ........
آخه از یه چیزایی خیلی پشیمونم، یه چیزی رو نباید انجام میدادم و یه چیزایی رو باید انجام میدادم که نکردم :-(

ایزو

New member
به نظرم این چهار تا اصلا قابل قیاس با هم نیستند. چون گزینه 2 اصلا قابلیت نیست و زندگی چه ما بخواییم و نخواییم ادامه داره.

گزینه 4 رو هم ما بالاخره بهش میرسیم . نیازی نیست که بریم جلو.یعنی در دسترسه. و قابلت محسوب نمیشه.

گزینه 3 هم در مورد خیلی از انسانها الان صدق میکنه یعنی زندگی که بی روح و غیر مفید هستش هیچ فرقی با زندگی نکردن نداره.

اما گزینه ی 1 واقعا یک قابلیت هست. چون به هیچ عنوان امکان وجوش نیست و این کاملا متمایز کرده اونو با سایر گزینه ها

پس 1 یک نوع قابلیته ولی بقیه نه.

سلام
درسته اما فکر میکنم اینجور باید نگاه کنیم که شماره 4 سریعتر از این دوران بگذرم با استفاده از اون قابلیت!
بقیه هم به نوعی یه توجیهی دارن
مثلا استپ کردن اینکه زندگیو تموم کردن....
و پلی کردن اینکه زندگی اگه راکده به جریان بندازی...
(شماره ها یادم نبود با پلی و استپ گفتم)

mj1919

New member
گزینه ی اسلو موشن!
نداره!

ریتم زندگی م خیلی تند شده!کنترل همه چی از دستم داره در میره!
میخوام خیلی کند تر پیش بره!

biosta

Well-known member
زندگی مثل رانندگی هست از یک سری خیابون ها رد شدیم ( دیگر به خیابان هایی که ازشان گذشتیم نبایستی فکر کنیم ) ،
بایستی حواسمان در زمان حال باشد و گرنه تصادف می کنیم و چه بسا به مقصدی که مورد نظرمان هست نمی توانیم برسیم
(اما مقصد را در ذهن داریم تا که مسیر درست و کوتاه را انتخاب کنیم )
به قولی وقتی که زیاد به آینه کنار( گذشته که پشت سر گذاشتیم ) نگاه می کنیم از رانندگی ( زمان حال ) غافل می شویم
و امکان دارد به مقصدی که مورد نظرمان هست( آینده ) نرسیم .

نوتر

New member
زندگی مثل رانندگی هست از یک سری خیابون ها رد شدیم ( دیگر به خیابان هایی که ازشان گذشتیم نبایستی فکر کنیم ) ،
بایستی حواسمان در زمان حال باشد و گرنه تصادف می کنیم و چه بسا به مقصدی که مورد نظرمان هست نمی توانیم برسیم
(اما مقصد را در ذهن داریم تا که مسیر درست و کوتاه را انتخاب کنیم )
به قولی وقتی که زیاد به آینه کنار( گذشته که پشت سر گذاشتیم ) نگاه می کنیم از رانندگی ( زمان حال ) غافل می شویم
و امکان دارد به مقصدی که مورد نظرمان هست( آینده ) نرسیم .

آنانکه نمیتوانند گذشته را به یاد بیاورند محکومند آن را تکرار کنند.

دوست خوبم آدمای با هوش همیشه از گذشته و شکستاش پلی میسازند برای موفقیت های آیندشون. و اینکه شما گفتی بسیار مطلق بود( قرار نیست که همش به آینه ها نگاه کنیم)
گاهی باید به آینه بغل هم و آینه عقب هم نگاه کرد. اگر قرار بود نگاه کردن به آینه ها بی ارزش باشه یقین بدون از اول نباید وجود داشتند.

زندگی هم عین اینه اگه قرار باشه همش جلو رو ببینی و به آینه ها(گذشته) نگاه نکنی هم به همان میزان احتمال شکستت( تصادف) بیشتر میشه.

behnaz.h

New member
من برعکس دوستان 4 رو انتخاب نمیکنم چون این روزا هم با تمام سختیش جوونی و مفیدترین روزای عمر ماست زندگی همین امروز است امرزهم همون فردایی هست که سالها در انتظارش بودیم پس همون 2 از همه بهتره!

Maryam.A

Well-known member
2
چون الان رو پاز هستم و دوست دارم یه کسی یه چیزی یه اتفاقی و... دکمه پلی منو بزنه

شروع و حرکت بطور مداوم بدون خستگی لذت بخشه:thanks:

ketabsabz

Well-known member
به نظرم گزینه 1 از همه بهتر میتونه باشه ، برگشتن به گذشته و اصلاح اشتباهات

نه دوس دارم زندگی متوقف شه(3) ، نه دوس دارم برم به آینده (4)، گزینه 2 هم که بی معنیه زندگی در حال جریان چه بخوایم چه نخوایم

shiva3322

New member
از 1 بخاطر اینکه تو زندگیم چندتا اشتباه واقعا بزرگ داشتم که نه تنها نمیتونم جبرانشون کنم بلکه اثارش هنوز و تا ابد زندگیمو داغون خواهد کرد

و 4 چون دیگه از اوضاعی که توشم واقعا خستم وتغییر خیلی برام لازمه

مورد1..................بخاطر جبران اشتباهات بزرگی که داشتم فقط دوس دارم برگردم پاکشون کنم ای خداااااااااااااااااااااا:smiliess (2):

mexin

Well-known member

و چرا؟؟؟
:idea_majidonline:

بنظر من همه ی قابلیتها در زمان خوش لازم و ضروری هست.نمیتونی فقط یکی رو انخاب کنی.stop که بعضی وقتا لازمه.forward هم برای گذر از ناراحتی ها و شرایط نامناسب زندگی! back برای جبران اون چیزایی که نتونستی انجامش بدی و تکرار خوشیهایی که بهت گذشته و play برای لذت بردن از زندگی در اون شرایط خوبی که قرار داری!

mikhak s

New member
همونطور که دوستان گفتن هر 4مورد یه قابلیت به حساب میاد.ولی چرا ماها همه به گذشته فکر میکنیم؟ گذشته اسمش با خودشه با همه خوبیو بدیش گذشته وظاهرا برای خیلی ها منجمله خودم خاطره بد گذاشته. چرا میخوایید چیزی رو که گذشته و اتفاقاتش براتون شده یه تجربه، درست کنید؟ چرا به آینده و حالتون فکر نمی کنید؟ که دوباره اون خاطره بد براتون تکرار نشه؟(خاطرات گذشته برای خیلیا بد بوده وعذاب آوره ولی این عذاب لازمه تا بدونی درگذشته کی بودی والان چی شدی؟ چقدر بزرگ شدی چقدر درس گرفتی،)با اینکه در عذابم ولی اگه برام فرصت هم پیش بیاد به هیچ عنوان به گذشته بر نمیگردم برم فلان رفتارو اشتباهمو درست کنم که چی؟ من براساس سختی ها و تجربه هایی که از گذشته به دست آوردم الان به این مرحله رسیدم.تجربه به دست آوردم. اگه بخوام انتخاب کنم گزینه 2 یا 4. 2 برای اینکه یه وقتایی به حدی ریتم زندگی آهسته میشه که احساس میکنی وایساده پس میخوام همیشه جریان داشته باشه. 4 هم وقتایی که تحمل شرایطی برات سخته و میخوای زودتر اون روزا بگذره.

بالا