اين جا همه چيز در همه

bacillus.bs

New member
دوستان اين جا هر مطلبي دوست داريد بزاريد
طنز
علمي
غمگين
عاشقانه
هر چي كه دووووووووست داريد

bacillus.bs

New member
گرفتگی صدایتان را جدی بگیرید

یکی از علل اصلی گرفتگی طولانی مدت صدا سرطان حنجره می باشد.

دکتر علیرضا جعفری، متخصص گوش، حلق و بینی گفت: سرطان حنجره یکی از سرطان های ناحیه سر و گردن است که بیشتر در آقایان دیده می شود، این نوع سرطان تقریبا به ازای هر 8 مرد یک زن درگیر سرطان حنجره می شود. وی افزود: سیگار یکی عوامل مستعد کننده سرطان حنجره است و از علائم سرطان حنجره خشونت صدا یا تغییر حالت صدا است اگر این تغییرات صدا مدت یک ماه طول کشید و بیمار گرفتگی صدایش بیشتر شد باید به یک پزشک معالج رجوع کند بسته به اینکه سرطان حنجره در چه مرحله ای است که درمان برایش صورت بگیرد.

جعفری در ادامه افزود: در مراحل اولیه سرطان حنجره عمل جراحی یا رادیوتراپی به تنهایی موثر هستند اما در مراحل پیشرفته سرطان حتما باید جراحی شود یا رادیوتراپی و گاهی اوقات شیمی درمانی صورت بگیرد. جعفری در پاسخ به اینکه این سرطان بستگی به سن نیز دارد افزود: این سرطان ممکن است در دهه 6 یا 7 زندگی دیده شود و اگر در سنین پایین دیده شد تشخیص زودتر آن خیلی مهم است.

وی اذعان داشت: در بعضی موارد این سرطان به غدد لنفاوی گردن انتشار پیدا کرده و باید با عمل جراحی این غدد لنفاوی برداشته شود و درمان شود البته اگر در مراحل اولیه سرطان حنجره تشخیص داده شود به خوبی به درمان جواب می دهد و بیمار می تواند طول عمر خوب و بهتری داشته باشد.

جعفری گفت: بستگی به میزان گستردگی تومور دارد که ما باید قسمتی از حنجره را برداریم و یا همه ی حنجره را کامل برداریم، اگر همه ی حنجره را کاملا برداریم صدای بیمار کاملا از بین می رود و بیمار باید تا آخر عمر از سوراخی که جلوی گردن او ایجاد شده باید نفس بکشد و برای کسانی که کاملا حنجره آنها برداشته می شود باید یک دستگاه تولید صدا و یا ویبراتور تهیه کنند اما دیگر آن دستگاه نمی تواند طبیعتأ صدای طبیعی را ایجاد کند.

جعفری در پایان گفت: این بیماری دارو و یا درمان خاصی ندارد و یا گاهی اوقات با عمل جراحی یا پرتو درمانی یا شیمی درمانی بهبود یابد و عوامل پیشگیری آن ترک سیگار برای افراد سیگاری است.
منبع:salamatnews.com

bacillus.bs

New member

*آیا میدانید قدمت انرژی تاریک در فضا به ۹ میلیارد سال میرسد.

*آیا میدانید تعداد چینی‌های که انگلیسی بلدند، از آمریکایی‌های که انگلیسی بلدند،بیشتر است.

*آیا میدانید کره زمین از ۱۰۲ عنصر بوجود آمده و این ۱۰۲ عنصر در بدن انسان وجود دارد.

*آیا میدانید یک نوع پشه وجود دارد که در ثانیه ۱۰۰۰ بار بال میزند.

*آیا میدانید مورچه در مایکروویو زنده میماند.

*آیا میدانید وزن ۱ قاشق چایخوری از سیاه چاله ها ۲ میلیارد تن است.

*آیا میدانید اگر اکسیژن هوا بیشتر بود حشرات بزرگتر و یک سنجاقک به اندازه یک شاهین میشد.

*آیا میدانید هیچ کلمه ای در زبان انگلیسی با کلمه month هم قافیه نمی‌شود.

*آیا میدانید انسان‌های راست دست به طور میانگین ۹ سال بیش ازچپ دست‌ها عمر می‌کنند.

*آیا میدانید بطور متوسط ، مردم آنقدر از عنکبوتها میترسند که نمیتوانند آنها را بکشند.

*آیا میدانید تمامی خرس‌های قطبی چپ ‌دست هستند.

*آیا میدانید طولانی ترین لباس عروس دنیا به طول ۱۰ متر است.

*آیا میدانید فقط یک نفر از ۱ میلیارد نفر بیش از ۱۱۶ سال عمر می‌کند.

*آیا میدانید فاصله سطح کره زمـیـن تـا مـرکز آن حدود ۶۳۷۰ کیلومتر است.

*آیا میدانید اثر سیب در بیـدار نـگـهـداشتن افـراد در شـب بـیشـتر از قـهــوه و کافئین است.

*آیا میدانید تعداد چشمان عقربها به ۱۲ عدد میرسد.

*آیا میدانید نوشابه های زرد رنگ زیان بارتر از نوشابه های سیاه رنگ هستند.

*آیا میدانید تقریبا نیمی از کل نشریات جهان در دو کشور آمریکا و کانادا منتشر میگردند.

*آیا میدانید که دروان حاملگی کرگدن نیز به ۴۹۰ روز است.

*آیا میدانید هر فرد هنـگام غــذا خوردن بطور مـتـوسط ۲۹۵ بار عمل بلعیدن را انجام می دهد.

bacillus.bs

New member

قانون یکم: به شما جسمی داده می‌شود. چه جسمتان را دوست داشته یا از آن متنفر باشید، باید بدانید که در طول زندگی در دنیای خاکی با شماست.

قانون دوم: در مدرسه‌ای غیر رسمی و تمام وقت نام‌نویسی کرده‌اید که "زندگی" نام دارد. در این مدرسه هر روز فرصت یادگیری دروس را دارید. چه این درس‌ها را دوست داشته باشید چه از آن بدتان بیاید، پس بهتر است به عنوان بخشی از برنامه آموزشی برایشان طرح‌ریزی کنید.

قانون سوم: اشتباه وجود ندارد، تنها درس است. رشد فرآیند آزمایش است، یک سلسله دادرسی، خطا و پیروزی‌های گهگاهی، آزمایش‌های ناکام نیز به همان اندازه آزمایش‌های موفق بخشی از فرآیند رشد هستند.

قانون چهارم: درس آنقدر تکرار می‌شود تا آموخته شود. درس‌ها در اشکال مختلف آنقدر تکرار می‌شوند، تا آنها را بیاموزید. وقتی آموختید می‌توانید درس بعدی را شروع کنید، بنابراین بهتر است زودتر درس‌هایتان را بیاموزید.

قانون پنجم: آموختن پایان ندارد. هیچ بخشی از زندگی نیست که در آن درسی نباشد. اگر زنده هستید درس‌هایتان را نیز باید بیاموزید.

قانون ششم: قضاوت نکنید، غیبت نکنید، ادعا نکنید،سرزنش نکنید،تحقیرو مسخره نکنید، وگرنه سرتون میاد. خداوند شما را در همان شرایط قرار می‌دهد تا ببیند شما چکار می‌کنید.

قانون هفتم: دیگران فقط آینه شما هستند. نمی‌توانید از چیزی در دیگران خوشتان بیاید یا بدتان بیاید، مگر آنکه منعکس کننده چیزی باشد که درباره خودتان می‌پسندید یا از آن بدتان می‌آید.

قانون هشتم: انتخاب چگونه زندگی کردن با شماست. همه ابزار و منابع مورد نیاز را در اختیار دارید، این که با آنها چه می‌کنید، بستگی به خودتان دارد.

قانون نهم: جواب‌هایتان در وجود خودتان است. تنها کاری که باید بکنید این است که نگاه کنید، گوش بدهید و اعتماد کنید.

قانون دهم : خیرخواه همه باشید تا به شما نیز خیر برسد.

z*a*h*r*a

New member
گاهی دلم می خواهد خودم را بغل کنم!
ببرم بخوابانمش!
لحاف را بکشم رویش!
دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم!
حتی برایش لالایی بخوانم،
وسط گریه هایش بگویم:
غصه نخور خودم جان!
درست می شود!درست می شود!
اگر هم نشد به جهنم...
تمام می شود...
بالاخره تمام می شود...!!!

biosta

Well-known member
خسته شدم از درس.

سلامت باشند استادهایی که امتحان می گیرند و نه انتقام

mw.ashel

New member
ﮐﺎش ﻣﯽ ﺷﺪ ... ﮐﻤﯽ ﻣﺠﺎزی ﻏﺼﻪ ﺧﻮرد

ﮐﻤﯽ ﻣﺠﺎزی درد ﮐﺸﻴﺪ

و در ﻋﻮض ﮐﻤﯽ واﻗﻌﯽ ﺧﻨﺪﻳﺪ ...

bacillus.bs

New member
حلالم کن دارم میرم 
چقدراین لحظه دلگیره  

گناهی گردن مانیست  
همش تقصیر تقدیره 

نگام کن لحظه ی رفتن  
چه تلخه این هم آغوشی 

چه وحشتناکه دل کندن  
چقدر سخته فراموشی 

پرازبغضم پرازگریه  
پرازتلخی وشیرینی 

حلالم کن دارم میرم  
منوهرگز نمی بینی 

حلالم کن اگه دستام  
به دستای توعادت کرد 

آخه دنیای عاشق کش  
به ما دوتا خیانت کرد 

کلاف آرزوهامو  
چراهیشکی نمی بافه 

برای ما دوتا عاشق  
جدایی دورازانصافه 

تمام سهم من از تو  
یه حلقه س که توو دستامه 

تمام سهم تو ازمن  
یه عشق بی سرانجامه 

تو بارونی ترین ابری  
من از پاییز لبریزم 

چه معصومانه می باری  
چه مظلومانه می ریزم 

bacillus.bs

New member
با مواد طبیعی لکه های صورت تان را از بین ببرید

لکه روی زیبایی پوست تاثیر می گذارد و ظاهر ناخوشایندی دارد. علت بروز لکه، آکنه، جوش، سوختگی و ... است.
لوازم بهداشتی علاوه بر گرانی، دارای مواد شیمیایی مختلفی است که برای پوست مضر است. بنابراین بهتر است زنان برای رفع این لکه های پوستی به مصرف مواد طبیعی رو بیاورند. زیرا برای پوست هیچ خطری ندارد.
1 - کره کاکائو 
این ماده یکی از محصولات طبیعی و مفید است که طرفداران زیادی دارد. به خصوص بین زنانباردار که با لکه های زیادی مواجهند. این کره در از بین بردن خط های ایجاد شده بر اثر چاق و لاغری موثر است و در صورت استفاده منظم نتیجه مثبتی خواهد داشت.
2 - آب لیمو
پنبه را در مخلوطی از میزان مساوی آب لیمو و آب آغشته کنید و به مدت ۵ دقیقه روی لکه قرار دهید.این عمل در صورتی که به طور منظم ادامه پیدا کند، نتیجه مثبتی خواهد داشت. این درمان لکه و پوست مرده را از بین می برد. علاوه بر آن می توان مقدار کمی آب لیمو به مرطوب کننده اضافه کرد.
3 - مخلوطی از روغن ها
راه موثر دیگر، استفاده مخلوطی از روغن زیتون، ویتامین e و رزهیپ است. این مخلوط در از بین بردن لکه ها بسیار موثر است. کافی است، ابتدا صورت خود را بشویید تا عاری از چربی و کثیفی شود، سپس روزی ۳ تا ۴ بار این مخلوط را روی لکه بمالید.
4 - مصرف کافی آب 
یکی از آسان ترین و کم هزینه ترین روش ها مصرف مقدار کافی آب است. مصرف میزان کافی آب باعث شادابی و طراوت پوست می شود.
5 - عسل 
مصرف منظم این ماده طبیعی باعث بهبود پوست می شود. عسل را به طور مستقیم روی لکه بگذارید و پس از ۲۰ دقیقه بشویید. عسل را می توان با مرطوب کننده نیز ترکیب کرد.
6 - آب خیار 
استفاده مرتب از آب خیار روی لکه ها علاوه بر از بین بردن لکه ها، پوست را سالم و تمیز نگه می دارد. توجه داشته باشید در صورت موثر نبودن روش های مذکور به متخصص پوست مراجعه کنید.

sara77

New member
ما ایرانی ها وقتی میخوایم از کسی تعریف کنیم :

عجب نقاشیه نکبت…

چه دست فرمونی داره توله سگ…

چقدر خوب میخونه بد مصب…

چه گیتاری میزنه ناکس…

استاده کامپیوتره لامصب…

موی کوتاه به طرف میاد :چه عوضی شدی…

عجب گلی زد بی وجدان…

بی شرف خیلی کارش درسته…

دوستت دارم وحشتناک…!

اما وقتی میخوایم فحش بدیم:

برو شازده…

چی میگی مهندس…

آخه آدم حسابی…

دکتر برو دکتر…

چطوری آی کیو؟

به به! استاد معظم!

کجایی با مرام؟

باز گلواژه صادر فرمودی؟

bacillus.bs

New member
درخت هم که باشی

من

دارکوبی می شوم

...

که هفتاد و سه بار

در دقیقه

تو را می بوسد......

bacillus.bs

New member
به خــداحافــظـی تــلـخ تـو سـوگــنـد نــشــد
کـه تـو رفــتـی و دلـم ثـانـیـه ای بـنـد نـشـد

بـا چـراغـــــی هـمه جـا گـشـتـم و گـشـتـم در شـهـر
هـیــچ کـس ! هــیـچ کـس ایـنجا به تـو مانـنـد نـشـد

خواسـتـنـد از تـو بگویـنـد شـبـی شـاعـرها
عـــاقـبـت بـا قــلــم شــرم نوشـتـنـد : نـشـد 

bacillus.bs

New member
اگر "تو" را امتحان میگرفتند،

بی شک من

رتبه اول میشدم

...

بس که تکرار کردم

نامت را در مرور خاطرات!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: akhbar

mw.ashel

New member

همه آدم ها باهم برابرند،اما پولدار ها محترم ترند

همه آدم ها برابرند،اما دخترها پرطرفدارترند

همه آدم ها برابرند،اما بچه ها واجب ترند

همه آدم ها برابرند،اما خانم ها مقدم ترند

همه آدم ها برابرند،اما سیاه ها بدبخت ترند و سفیدها برترند

البته تبعیضی در کار نیست،درکل همه آدم ها باهم برابرند

امــــــــا بــــعـــــضـــــی هـــــا بـــــــرابــــــرتـــــــرنــــــــد!

mw.ashel

New member
به ته سیگارهایتان احترام بگذارید...

نیندازیدشان زیر پا...

چرا آدم ها عادت دارند...

هرکه به پایشان سوخت را...می اندازند زیرپا؟!

bacillus.bs

New member
من و تــــــــو
برای رسیدن به هم
هیچ چیز کم نداریم به غیر از یک معجزه ...!!!

bacillus.bs

New member
وقتی تو نیستی ،
نگاهم حوصله نمی کند
پایش را از چشمم بیرون بگذارد. . . !

biosta

Well-known member
به ته سیگارهایتان احترام بگذارید...

نیندازیدشان زیر پا...

چرا آدم ها عادت دارند...

هرکه به پایشان سوخت را...می اندازند زیرپا؟!

.چرا بسوزند که بعد بیفتند زیر پا .همون آدم هایی که می سوزند هم به نظرم مقصر هستند
از آن جهت که چرا بسوزند .
به قول دکتر هلاکویی یک یا چند دلیل زیر که جمع شود باعث سوختن شود .
ناتوانی - نادانی - نیازمندی - نگرانی .

mw.ashel

New member
.چرا بسوزند که بعد بیفتند زیر پا .همون آدم هایی که می سوزند هم به نظرم مقصر هستند
از آن جهت که چرا بسوزند .
به قول دکتر هلاکویی یک یا چند دلیل زیر که جمع شود باعث سوختن شود .
ناتوانی - نادانی - نیازمندی - نگرانی .

دوست داشتن و علاقه و عشق در این بین پس چه کارن؟؟؟؟؟

خیلی از زنان تو جامعه به پای مرداشون میسوزن،
بعضیا هم به پای بچه هاشون میسوزن،
بعضیا به پای بیماری همسراشون میسوزند
و خیلی چیزای دیگه.....
پس اونا رو هم در این 4 دلیل باید بگنجونیم؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

asal 92

New member
خدا پرسید :میخورید یا میبرید؟
ومن پاسخ دادم :میخورم!!!
چه میدانستم لذتها رامیبرند حسرتها رومیخورند...!!!
:sad:

بالا