پس نمره هر چي بيشتر باشه بهتره؟
ميشه ترتيب انتخاب شهراتو بزاري؟ اولين شهر تا آخرين شهري كه انتخاب كردي به ترتيبت.ممنون
من بیوشیمی 40 زیست 35 شیمی 35 زبان 10 ازاد علوم دارویی تهران قبول شدم اگه شیمی و زیست 50 زده بودم سراسری قبول میشدم از خودم ناراحتم من این همه با شیمی و زیست تو دبیرستان سروکار داشتم انقد شیمیم خوب بود چرا این طوری زدم
این نمره که زدن اخرین فرد فبولی 159 یعنی این نیست که هرکی این نمررو بیاره قبوله چون یکی نمرش خیلی بالاس ولی بعضی شهرارو نمیزنه و قبول هم نمیشه من
رتبه 100
نمره 150
سهمیه : ازاد
فکر کنم اگه یه نفر ازاد علوم دارویی نمیزد من همون اول قبول بودم
ممنون شما سر کلاس رفتی؟ چه روزایی کلاس داریم؟ من شنبه روز ثبت ناممهsalam ham kelasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:rose:
ممنون. ولی من هنوز نفهمیدم!:smiliess (12):
منظورم این نبود که هرکی این نمره رو بیاره قبول میشه، منظورم اینه که وقتی میگن آخرین نفری که قبول اعلام کردن نمره اش شده 159، خب! قاعدتاً این باید به این معنی باشه که کسانی که نمره شون از 159 کمتر شده قبول نشدن دیگه! پس چطوری میشه من که نمره ام اینقدر کمه و شده 75، قبول اعلام شدم؟!!! مگه نگفتن هرکس باید حدنصاب نمره رو بیاره تا در گزینش شهر شرکت داده بشه؟؟؟؟
159 نمره آخرین نفری بوده که دولتی قبول شده. آزاد با نمره 40-50 هم میشناسم کسی را که قبول شده! من خودم نمرم 161 شد ولی متاسفانه همه شهرایی که دولتی داشتن را انتخاب نکردم واسه همین دولتی نشدم توی کارنامم نوشته بخاطر انتخاب نامناسب قبول نشدی حتما اونایی که میخان سال آینده امتحان بدن حواسشون باشه که همه شهرارو انتخاب کنن تا به سرنوشت من دچار نشنممنون. ولی من هنوز نفهمیدم!:smiliess (12):
منظورم این نبود که هرکی این نمره رو بیاره قبول میشه، منظورم اینه که وقتی میگن آخرین نفری که قبول اعلام کردن نمره اش شده 159، خب! قاعدتاً این باید به این معنی باشه که کسانی که نمره شون از 159 کمتر شده قبول نشدن دیگه! پس چطوری میشه من که نمره ام اینقدر کمه و شده 75، قبول اعلام شدم؟!!! مگه نگفتن هرکس باید حدنصاب نمره رو بیاره تا در گزینش شهر شرکت داده بشه؟؟؟؟
159 نمره آخرین نفری بوده که دولتی قبول شده. آزاد با نمره 40-50 هم میشناسم کسی را که قبول شده! من خودم نمرم 161 شد ولی متاسفانه همه شهرایی که دولتی داشتن را انتخاب نکردم واسه همین دولتی نشدم توی کارنامم نوشته بخاطر انتخاب نامناسب قبول نشدی حتما اونایی که میخان سال آینده امتحان بدن حواسشون باشه که همه شهرارو انتخاب کنن تا به سرنوشت من دچار نشن
نمره 159 نمره اخرین نفری بوده که دولتی و ازاد قبول شده البته قبل از تکمیل ظرفیت159 نمره آخرین نفری بوده که دولتی قبول شده. آزاد با نمره 40-50 هم میشناسم کسی را که قبول شده! من خودم نمرم 161 شد ولی متاسفانه همه شهرایی که دولتی داشتن را انتخاب نکردم واسه همین دولتی نشدم توی کارنامم نوشته بخاطر انتخاب نامناسب قبول نشدی حتما اونایی که میخان سال آینده امتحان بدن حواسشون باشه که همه شهرارو انتخاب کنن تا به سرنوشت من دچار نشن
رشته جالبیه. فکر میکنم مربوط به بچه های باغبانی باشه میتونی از اونا کمک بگیریبچه ها كسي در مورد رشته ارشد گياهان دارويي اطلاعاتي داره گرچه سوالم بي ربطه ولي جايي واسه پرسيدن پيدا نكردم ؟:33: