سلام.شما ثبت نام كردين ؟ اخه منم علوم دارويي ميرم اما شما رو نديدم(يعني به اين نام كسي رو نديدم)نمره 159 نمره اخرین نفری بوده که دولتی و ازاد قبول شده البته قبل از تکمیل ظرفیت
نمره من 159/75 بود با رتبه 70 بدون سهمیه علوم دارویی تهران قبول شدم.
سلام.شما ثبت نام كردين ؟ اخه منم علوم دارويي ميرم اما شما رو نديدم(يعني به اين نام كسي رو نديدم)نمره 159 نمره اخرین نفری بوده که دولتی و ازاد قبول شده البته قبل از تکمیل ظرفیت
نمره من 159/75 بود با رتبه 70 بدون سهمیه علوم دارویی تهران قبول شدم.
salam reshtehaye doktora 1- olome asab 2- nano fanavariye pezeshki 3- samshenasi va yekiam hast ke yadam rafte negah konam beheton migamببخشيد ميشه بگين تو دكترا چه رشته هايي داره؟
salam mahtab khanomi bale daro sazie hastei ham hast vali man daftarcheye doktora ro download kardam in reshte nabodesh bara emsal shayadam man nadidam vali hast az chand nafaram shenidam ke hastممنون topolجان داروسازي هسته اي هم هست؟
سلام عزيزم .ممكنه لينك بزاري.يعني لينك رشته هاي دكتري و مدرك ارشد قابل قبول.ممنون ميشم.....:riz513:salam mahtab khanomi bale daro sazie hastei ham hast vali man daftarcheye doktora ro download kardam in reshte nabodesh bara emsal shayadam man nadidam vali hast az chand nafaram shenidam ke hast
به سايت مركز سنجش آموزش پزشكي خوش آمديد.بچه ها ظرفیت دانشگاه ها برای دکترا رو کجا میتونیم پیدا کنیم؟
FONT=Arial Black][/FONT]
دوستان سم شناسي كه قصد شركت در ازمون دكتري داريد،توجه كنيد:
در سال ٩٠ و ٩١ بسياري از رشته هاي مجاز دكترايي كه ارشد سم شناسي ميتونست شركت كنه رو حذف كردن و رشته هاي مجاز براي ما بسيار محدود شده.مثلاً كارشناسي ارشد سم شناسي كه تا سال ٩٠ مي تونست در رشته هاي نانو تكنولوزي دارويي،فارماكولوزي و..........شركت كنه الان مجاز نيست. با توجه به اينكه واحد هاي درسي ارشد سم مطابق با دروس لازم براي شركت در ازمون دكتري فارماكولوزي و ..... است.
اكه اعتراض دارين لطفاً به سايت به سايت مركز سنجش آموزش پزشكي خوش آمديد رفته و در قسمت ارتباط با ما info@sanjeshp.ir اعتراضتون رو وارد كنيد.ممنون:smiliess (11):
به سايت مركز سنجش آموزش پزشكي خوش آمديد.
در قسمت ازمون ورودي دكتري تخصصي phd سال تحصيلي ٩١-٩٢
اطلاعيه شماره ٢
این قسمت تعداد شرکت کننده ها رو نزده...
بعد توو قسمت phdداروسازی ظرفیت دانشگاه هارو اعلام کرده،اما ننوشته که چه رشته هایی مجاز به شرکت توو چه رشته هایی از مقطع phd هستن یا نیستن...
آخر pdf که چیزی ننوشته ......... یکم واضح تر آدرس بدین لطفا ....
خود سم شناسی که میشه امتحان داد خب همونو امتحان بدین چه اصراری دارن اینقدر تغییر گرایش بدین! ؟:33:FONT=Arial Black][/FONT]
دوستان سم شناسي كه قصد شركت در ازمون دكتري داريد،توجه كنيد:
در سال ٩٠ و ٩١ بسياري از رشته هاي مجاز دكترايي كه ارشد سم شناسي ميتونست شركت كنه رو حذف كردن و رشته هاي مجاز براي ما بسيار محدود شده.مثلاً كارشناسي ارشد سم شناسي كه تا سال ٩٠ مي تونست در رشته هاي نانو تكنولوزي دارويي،فارماكولوزي و..........شركت كنه الان مجاز نيست. با توجه به اينكه واحد هاي درسي ارشد سم مطابق با دروس لازم براي شركت در ازمون دكتري فارماكولوزي و ..... است.
اكه اعتراض دارين لطفاً به سايت به سايت مركز سنجش آموزش پزشكي خوش آمديد رفته و در قسمت ارتباط با ما info@sanjeshp.ir اعتراضتون رو وارد كنيد.ممنون:smiliess (11):
كلاً تغيير كرايش كار + ي است.خود سم شناسی که میشه امتحان داد خب همونو امتحان بدین چه اصراری دارن اینقدر تغییر گرایش بدین! ؟:33:
كلاً تغيير كرايش كار + ي است.
اما راستشو بخواين بعد از ٣ هفته خوندن ارشد سم متوجه شدم جه كار بدي كردم!! ولي نمي خوام انصراف بدم و عقب بيفتم(محروميت).مي خوام با يه دكتري خوب خلاص شم،واكر تو ايران نتونم رشته خوب بخونم ميرم........
:14:
كلاً تغيير كرايش كار + ي است.
اما راستشو بخواين بعد از ٣ هفته خوندن ارشد سم متوجه شدم جه كار بدي كردم!! ولي نمي خوام انصراف بدم و عقب بيفتم(محروميت).مي خوام با يه دكتري خوب خلاص شم،واكر تو ايران نتونم رشته خوب بخونم ميرم........
:14: