انواع شیرینی و قنادی ها با اسم و تصویر

mandana99

New member
قطاب

78322180598328930218.jpg


باقلوا

10767339259891532097.jpg


اگر ممکن باشه کدبانو دست پخت این شیرینی باقلوا را لطفا بگذار.با مقدار و پیمانه آرد و شکر مصرفی و...تا اگر فرصتی پیش اومد همه درستش کنیم.من امتیازم را مثل برنامه بفرمایید شام بعد درست کردنش و اگر منو تان خوب دراومد میدهمممم
653719_toppoints.gif
 

waria

New member
بی زحمت درست کردین واسه منم بفرستین...من از این هنرا بلد نیستم.مرسی:28:
 

نگاه

New member
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییی دلـــــــــــــــــــــــــــــم آب شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد........................

من در برابر شیرینی تسلیم محضم.. اینو همه میدونن!!!!!!!!!!!!!!!!
choclboxsmiley.gif
 
آخرین ویرایش:

نگاه

New member
شیرینی آلمانی { مشهدی}

k005.jpg


البته من هیچ وقت اسمش رو نمیدونستم.. فقط نوش جان میکردم!!
 

نگاه

New member
شیرینی خانگی برای عید

h02h16.jpg



باتون شکلاتی
• مدت آماده*سازی شیرینی: یک ساعت به علاوه مدتی که خمیر باید بماند.
• مدت پخت: 10 دقیقه برای هر سینی

• مواد لازم:
220 گرم آرد سفید، نصف قاشق چای*خوری بیکینگ پودر، یک عدد تخم مرغ متوسط، 50 گرم یا نصف پیمانه شکر، 90 گرم کره و شکلات تخته*ای برای تزیین 120 گرم

طرز تهیه :
1) ابتدا سینی را چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید.
2) آرد را داخل کاسه بزرگی الک کرده و شکر و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
3) کره را تکه*تکه کرده و داخل آرد بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. سپس با یک قاشق چوبی و سپس با دست مالش دهید تا خمیر نرم و یکدست شود اما روغن نیندازد.
4) خمیر را به شکل گلوله درآورده روی آن را بپوشانید و مدت یک ساعت در کاسه بگذارید، بماند.
5) فر را روی 200 درجه سانتی*گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را تکه تکه کرده و با دست لوله کنید تا قطر آن به اندازه یک انگشت و طول آن به هفت سانتی متر برسد.
6) شیرینی*ها را با فاصله داخل سینی بچینید و هر سینی را 10 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی*ها طلایی رنگ شود.
7) شکلات تخته*ای را در ظرف نسوزی قرار داده و روی حرارت کتری بگذارید تا آب شود.
8) پس از پخت شیرینی، دو سر آن را داخل شکلات آب شده فرو کنید و کنار بگذارید تا شکلات سفت شود.
هر عدد از این شیرینی، تقریبا 45 کیلوکالری انرژی دارد

شیرینی سبوس*دار فندقی
آرد به کار رفته در تهیه این شیرینی، از نوع آرد کامل یا سبوس دار است و به این دلیل نسبت به بقیه شیرینی*ها سالم*تر است.
• مدت آماده*سازی شیرینی: 40 دقیقه به علاوه مدتی که خمیر باید بماند.
• مدت پخت: 20 دقیقه برای هر سینی

• مواد لازم:
410 گرم آرد سبوس دار، نصف قاشق چای*خوری پودر زنجبیل، 155 گرم پودر فندق، دو عدد تخم مرغ، دو قاشق چای*خوری بیکینگ پودر، 150 گرم شکر، 180 گرم کره، فندق دو نیم شده برای تزیین 40 گرم

طرز تهیه :
1) آرد، بیکینگ پودر، دارچین، شکر و پودر فندق را در کاسه بزرگی با یکدیگر مخلوط کنید.
2) کره را تکه تکه کرده و داخل آرد بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
3) خمیر را خوب ورز دهید. برای این کار ابتدا با قاشق چوبی و سپس با دست خوب مالش دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
4) خمیر را سه قسمت کرده و به شکل لوله*ای با قطر چهار سانتی*متر درآورده و هر یک را در فویل آلومینیومی *پیچیده و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
5) پس از آن خمیر را خارج کرده و با چاقوی بسیار تیز به ورقه*های پنج میلی**متری بریده و در سینی قرار دهید.
6) فندق*های نصف شده را در مرکز هر شیرینی قرار دهید و هر سینی را 20 دقیقه در فر بگذارید تا رنگ آن قهوه*ای روشن شود. سپس آن را خارج کرده و بگذارید خنک شود.
هر عدد از این شیرینی تقریبا 60 کیلوکالری انرژی دارد


ستاره*های دارچینی
در تهیه این شیرینی، از دارچین استفاده شده است.
• مدت آماده*سازی شیرینی: یک ساعت به علاوه مدتی که خمیر باید بماند.
• مدت پخت: 12 تا 15 دقیقه برای هر سینی

• مواد لازم:
350 گرم آرد سفید، دو عدد تخم مرغ زده شده، 185 گرم یا یک پیمانه پودر شکر الک شده، 155 گرم کره، دو قاشق غذاخوری دارچین، قالب شیرینی به شکل ستاره
• برای روی شیرینی: یک عدد زرده تخم مرغ، دو قاشق غداخوری شیر

طرز تهیه :
1) ابتدا سینی را چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید.
2) آرد را داخل کاسه بزرگی الک کرده و وسط آن را گود کنید تا مواد دیگر به آن اضافه شود.
3) تخم*مرغ*ها را جداگانه بزنید. سپس دارچین، پودر شکر و تخم مرغ*ها را داخل گودی آرد بریزید.
4) کره را تکه تکه کرده به آرد بیفزایید. تمام مواد را به سرعت ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. خمیر را گلوله کرده، داخل آلومینیوم پیچیده و یک ساعت در یخچال بگذارید.
5) فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را با ورزنه باز کرده و با قالب ستاره، شیرینی*ها را قالب بزنید.
6) برای روی شیرینی، در کاسه*ای دیگر زرده تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و با قلم مو روی شیرینی*ها بکشید.
7) سینی*ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه یا زمانی که شیرینی*ها طلایی شود، در فر قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
هر عدد از این شیرینی تقریبا 55 کیلوکالری انرژی دارد


شیرینی مراکشی
این شیرینی پفکی است و با قرار گرفتن در دهان آب می*شود. به علاوه، در تهیه این شیرینی از روغن استفاده نمی*شود بنابراین چربی آن پایین است.
• مدت آماده*سازی شیرینی: یک ساعت
• مدت پخت: 15دقیقه برای هر سینی

• مواد لازم:
بادام 125 گرم، یک قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج، 120 گرم شکر، 60 گرم شکلات تخته*ای، دو عدد سفیده تخم مرغ و مقداری کره برای چرب کردن ظرف

طرز تهیه :
1) ابتدا سینی را چرب کرده روی آن کاغذ روغنی بگذارید و فر را روی 150 درجه سانتی*گراد یا 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
2) بادام*ها را بدون گرفتن پوسته روی آن،داخل آسیاب خرد کرده شکلات را رنده کنید و به بادام*ها بیفزایید. عرق بهار نارنج را نیز به آنها اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
3) برای تهیه پفک در کاسه*ای جداگانه سفیده*ها را آن*قدر بزنید تا کاملا سفت شوند. پودر شکر را کم*کم روی سفیده*ها الک کرده و مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری از این مواد را برداشته و کنار بگذارید.
4) سپس مخلوط بادام و شکلات را به مواد پفک اضافه کنید و آهسته به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند (اگر سریع به هم بزنید، پف آن از بین می*رود).
5) با کمک دو قاشق چای*خوری که خیس کرده*اید، کمی*از مخلوط را برداشته و با فاصله در سینی بچینید و روی هر یک به اندازه یک فندق از مایه پفک سفید رنگ که کنار گذاشته بودید، بریزید.
6) شیرینی*ها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید و پس از پخت، از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
هر عدد از این شیرینی تقریبا 40 کیلوکالری انرژی دارد
 
آخرین ویرایش:

sahar2

New member
آموزش پخت باقلوا
● مواد لازم:
▪ بادام پوست گرفته چرخ کرده: نیم کیلو
▪ خاک قند: ۲۵۰ گرم
▪ هل کوبیده الک کرده نرم: یک قاشق سوپخوری سرخالی
● مواد لازم برای لواش باقلوا:
▪ زرده تخم مرغ: ۲ عدد
▪ شیر: ۱ استکان
▪ روغن آبکرده: دو قاشق سوپخوری
▪ آرد به مقداری که مایه خمیر بشود و بدست نچسبد: در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
▪ پکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
● مواد لازم برای شربت باقلوا:
▪ شکر: نیم کیلو،
▪ آب: ۱ و نیم پیمانه،
▪ گلاب: نصف پیمانه
● طرز تهیه
اول خمیر لواش باقلوا را بطریق ذیل آماده می کنیم: شیر،پکینگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا مایه خمیر شده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود، بعد خمیر را خوب مالش می دهیم و می گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند. مایه بادام و قند و هل کوبیده را مخلوط می کنیم روی میز را کمی آرد می پاشیم. در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله ای به اندازه یک گردو بر می داریم روی میز را کمی آرد می پاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدی که ممکن است باز می کنیم و دقت می کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم.
با برس مخصوص آرد روی لواش را پاک می نماییم جعبه را روی لواش قرار می دهیم و لواش را کمی بزرگتر از جعبه می بریم و در جعبه می اندازیم و به همین طریق داخل جعبه را می توان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت،بعد جعبه را با مایه بادام و قند آماده شده پر می کنیم و با پشت قاشق مایه را فشار می دهیم تا کاملا سفت و صاف شود. کمی گلاب با دست روی بادام و قند می پاشیم و دو تا چهار ورق لواش بطریق فوق روی جعبه می اندازیم و باقلوا را با کارد به صورت لوزی یا چهارگوش می بریم، بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ می کنیم و به تناسب روی جعبه ها می دهیم و جعبه ها را داخل سینی فر می چینیم و سینی را روی پنجره اول فر بطرف پایین با حرارت ۳۰۰ درجه می گذاریم تا یک ربع الی ۲۰ دقیقه بماند و روی باقلوا کمی طلایی رنگ شود. سینی را بیرون می آوریم کمی که سرد شد روی جعبه ها را بتناسب از شربت آماده می ریزیم (شربت باقلوا را یک مرتبه روی باقلوا نمی ریزیم. بهتر است شربت را بدفعات روی باقلوا ریخت تا باقلوا زیاد خمیر نشود).
● طرز تهیه شربت باقلوا:
شکر را با آب مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود. گلاب را می ریزیم چند جوش که زد شربت را از صافی رد می کنیم. در صورتیکه باقلوا مدتی ماند و خشک شد کمی شربت رقیق و گرم روی باقلوا می دهیم. در صورتی که باقلوا را در سینی تهیه کردیم باید لواش را بزرگ به اندازه سینی باز کرده به طریق فوق عمل نمود.

اگر ممکن باشه کدبانو دست پخت این شیرینی باقلوا را لطفا بگذار.با مقدار و پیمانه آرد و شکر مصرفی و...تا اگر فرصتی پیش اومد همه درستش کنیم.من امتیازم را مثل برنامه بفرمایید شام بعد درست کردنش و اگر منو تان خوب دراومد میدهمممم
653719_toppoints.gif
البته من بیشتر طرز خوردنشو بلدم:smiliess (3):
 

arshade90

New member
واقعا شیرین و خوردنییین

مخصوصا الان که یه فنجون چای هم دستمه!

جای همه دوستان خالی!
bd1.gif
 

mohana

Well-known member
من قرابیه میخواااااااااااام:65d6a5d6s:
چرا فقط باید یه شهر داشته باشه؟!
 

یاسمن

New member
بابا سر درس خوندن واسه کنکور آدم به حد کافی چاق میشه ، من امروز رفته بودم پیاده روی ، شدیــــــــــد هوس شیرنی کردم بعد به خودم گفتم پیاده رویت حیفه شیرینی رو بیخیال شو ، چاق میشی

حالا اومدم اینجا دیدم اینجا هم شیرینییییییییی ، اینجا هم قرابیه های عزیز دلمو دیدم ، این آخر شبی من از کجا شیرینی بیارم نامردا؟ دلم خواااااااااااااااااست :p7977cujr38iyymsu8:
 
بالا