سلام برام جالبه ! هدف از طرح این سوال واقعن چی بوده؟ آیا به موضوعات بهتری نمی شد بپردازیم مانند: چه جوری میشه سطح فرهنگ رو بالا برد یا چه جور میشه به همدیگه کمک کنیم یا سوالایی که در همین گفتگو اومده
. جالبه : چه فکرهایی شاید در ذهنمان نقش بسته است که تبدیل به این سوال شده و ما را از موضوعات اصلی که همانا پیشرفتمان در بسیاری از عرصه هاست باز میدارد . آیا نمیشود ما بزرگتر فکر کنیم واین ذهن که نیاز به پرورش و پیشرفت دارد را با چیزهایی بی ارزش پر و تلف نکنیم؟؟ آیا نمیشه ما یک مقداری بیشتر به اهدافمان در زندگی فکر کنیم که چه جوری میشه از لحظه های زندگی بهتر استفاده کنیم . آخه سوسک خوردن هم شد کار؟؟؟ دیگه سوالی نبود طرح بشه ؟؟/؟
با عرض معذرت از نویسنده ی آن : ببخشید ولی باید این شعر رو اینجا بیارم : بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود/ پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود مراقب باشید که در باره ی گفتارمان از ما قضاوت می شود پس سعی کنید فیلتری را سر راهش بگذارید جمله ی معروفی را در آخر عرایضم می آورم :
مراقب افکارت باش
که آنها به گفتار تبدیل می شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبدیل می شوند
مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبدیل می شوند
مراقب عادتت باش که آنها به شخصیت تبدیل می شوند
مراقب شخصیتت باش که آنها به سرنوشت تبدیل می شوند
اما یه مطلب دیگه یادم اومد بگم : کاش جای این سوال ، از خودتون می پرسیدید که کسانی که پشت سد کنکور موندید ؟؟؟آیا دقت کردید که در بعضی رشته ها تعداد شرکت کننده ها 2000 نفر به بالاست اما تنها 100 نفر قبول میشن ولی 1900 نفر میرند سال بعد با تعداد ی دیگر که سال بعد اضافه میشن . تکلیف این 1900 نفر چیست .این 1900 نفر عده ای هستند که در رقابت با 100 نفر نتونستند میزان اهمیت این آزمون رو درک کنند مدام فرصت های خود (و شاید دیگران را) با حرف های بیهوده تلف کردند و برای اینده برنامه ای نداشتند یا نخواستند که داشته باشند بعد از ناکامی در ازمون زمین و زمان رو ناسزا گفتند و یا حتی به هوش و ذکاوتشان بدبین شدند حال انکه همه میدانیم هوش ما بالاست چون وقتی که یک فیلم رو فقط یکبار میبینی همه ی اون فیلم :رنگ لباس ، نوع مو ، گفتگو ها صحنه ها همه یادمان است ولی وقتی موضوع به درس میرسد ما کم هوش میشویم و میگیم چرا ما کند ذهنیم ؟؟ به هر حال امیدوارم که از الان خودتان رو در گروه اون 100 نفر ببینید و برای رسیدن به ان تلاش کنید وگرنه مجبورید در گروه 1900 نفر باشید.
پیروز و سربلند باشید
میخک جان عزیزم ناراحت نشو:sadsmiley:
بلاخره هرکس یه نظری داره و نباید روی این مساله حساس بشی همونطور که خودت قبلا به من گفته بودی:riz304:
آقا مجتبی شما هم واقعا تند رفتی با توجه به اینکه اینجا تالار سرگرمی و طنزه:idea_majidonline:
عزيزم نظر داريم تا نظر. اين آقا بلد نيست بدون توهين صحبت كنه بعد دم از فرهنگ ميزنه ، با وقاحت تمام هر چي دلش خواسته نوشته .
سلا م دوست من :
من نمیدونم دلیل ناراحتی شما چیست اما من برای همه احترام قائلم مگر اینکه دیگران خلاف آنرا ثابت کنند. اما برایم سوالاتی بی پاسخ مونده خوشحال می شوم که جوابی مناسب از زبان شما یا هر کسی که فکر میکند این نوشته که بنده به آن اعتراض دارم و مناسب و در شان اوست بدهد:
شمایی که حواستان است !! به چه علت مطالب اعتراضی که خدمت شما نوشتم مشکل دارد؟اگر عیبی وجود دارد خوشحال می شوم تذکر دهید تا دیگران این اشتباه را تکرار نکنم!!!! اما یادتان باشد هنگامی که انگشت اتهام را به سمت کسی بگیرید درست نگاه کنید که سه انگشت به سمت شماست.
شاید شما به این جور عادات و تفکرات عادت داشته باشید اما فکر نمیکنم که دیگران علاقه ای به چنین تفکری داشته باشند مگر عده ی کمی که دوست دارند این موقعیت برایشان پیش آید!!! که جمله ای که خدمتتان گفتم امیدوارم برای شما در این مورد پیش نیاید که گفتار شما در نهایت تبدیل به شخصیت نادرستی شما شود
بله من مطمئن هستم شان و شخصیت شما بالا تر باشد امیدوارم گفته های شما چنین چیزی را بیشتر نشان دهداگر امکان دارد درمورد شخصیت انسان صحبت کنید انیشتین ، پرفسور حسابی ، انتونی رابینز و ... هر چه داشتند نشان دادند
وقتی که شما این موضوع رو در قسمت گفتگو آوردید یعنی به دیگران مربوط است و از آن ها نظر میخواهید!!!! پس اگر از بنده نظری نمیخواهید من هم اصراری ندارم که پاسخ برای شما بدهم .
موفق و پیروز باشید
سلام برام جالبه ! هدف از طرح این سوال واقعن چی بوده؟ آیا به موضوعات بهتری نمی شد بپردازیم مانند: چه جوری میشه سطح فرهنگ رو بالا برد یا چه جور میشه به همدیگه کمک کنیم یا سوالایی که در همین گفتگو اومده
. جالبه : چه فکرهایی شاید در ذهنمان نقش بسته است که تبدیل به این سوال شده و ما را از موضوعات اصلی که همانا پیشرفتمان در بسیاری از عرصه هاست باز میدارد . آیا نمیشود ما بزرگتر فکر کنیم واین ذهن که نیاز به پرورش و پیشرفت دارد را با چیزهایی بی ارزش پر و تلف نکنیم؟؟ آیا نمیشه ما یک مقداری بیشتر به اهدافمان در زندگی فکر کنیم که چه جوری میشه از لحظه های زندگی بهتر استفاده کنیم . آخه سوسک خوردن هم شد کار؟؟؟ دیگه سوالی نبود طرح بشه ؟؟/؟
با عرض معذرت از نویسنده ی آن : ببخشید ولی باید این شعر رو اینجا بیارم : بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود/ پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود مراقب باشید که در باره ی گفتارمان از ما قضاوت می شود پس سعی کنید فیلتری را سر راهش بگذارید جمله ی معروفی را در آخر عرایضم می آورم :
مراقب افکارت باش
که آنها به گفتار تبدیل می شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبدیل می شوند
مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبدیل می شوند
مراقب عادتت باش که آنها به شخصیت تبدیل می شوند
مراقب شخصیتت باش که آنها به سرنوشت تبدیل می شوند
ببخشید از صحبت هایم اگر برای عده ای خوشایند نبود. اما هر کسی هر جوری میخواد پاسخی به این سوال بدهد. باز هم عذر میخواهم از دوستانی که اگر بهشون نصیحتی دوستانه کردم و بد برداشت شد!!! حق با شماست نباید این حرف های بی ادبانه و زشت را به دوستان محترم میزدم که در شان آنها نیود اما در عوض ، چند جمله زیبا را تقدیم میکنم به دوستانی که فکر میکنند ارزش شنیدن داره :
نقطه آغاز تصمیم های بهتر، نقطه پایان تصمیم های بدتر است . برایان تریسی
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
اینکه چه کسی باشید و در چه موقعیتی قرار داشته باشید بر عهده شما و نتیجه انتخابها و تصمیم گیری های خودتان است . برایان تریسی
فرزانگان سخن نمی گویند، بلکه با استعدادان سخن می گویند و تهی مغزان بگومگو می کنند. کونگ تین گان
خیر و نباید همگانی باشد وگرنه دیگر خیر نیست زیرا چیزهای همگانی ارزشی ندارند . فردریش نیچه
اگر بر ساماندهی نیروهای خود توانا نباشیم ، دیگران سرنوشتمان را می سازند . اُرد بزرگ
هیچ نمی تواند چیزی را به شما بیاموزد جز آنچه که در افق دید و خرد شما وجود داشته و شما از آن غافل بوده اید . جبران خلیل جبران
انسان خوشبخت نمی شود اگر برای خوشبختی دیگران نکوشد . دوسن پیر
تا وقتیکه قلب شما نخواهد ، مسلماً مغزتان هرگز به چیزی عقیده پیدا نمی کند . ویلیام جیمز
سخن گفتن به موقع و سکوت نمودن به موقع نشانه عقل است. سقراط
دوست عزیز من فقط شعرتو خوندم و دیدم چه قشنگ واسه خودت مطلب نوشتی
پس بزار منم یاد آوری کنم اینجا انجمن سرگرمی قسمت طنز هست
پس خواهشا شعرتو دوباره واسه خودت زمزمه کن """"""""پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود مراقب باشید که در باره ی گفتارمان از ما قضاوت می شود پس سعی کنید فیلتری را سر راهش بگذارید """" و من هم درباره ی گفتار شما قضاوت کردم پس یه فیلتر سر راهت بزار نیا تو جائی سرگرمی هست و به دوست مجازیت الکی اهانت کنی
اااااااااا چه بدشد دعواتموم شد:sdasdasd::j58r36j3gcr4suxymupدوباره دعوا شد؟!!!..... :25r30wi:
دیگه خواهشا بچه ها ادامه ندین.متین کارت درس نیست احترام اقا مجتبی رو نگه دارین.به خاطر یه چیز بی ارزش بهم بی احترامی نکنین.