lk امیدوارم همیشه در کنار هم خوشبخت باشید یه همراه ه دلل و هم زبون از همه چیز بهتره
امیدوارم همه خوشبخت و شاد باشن.
lk امیدوارم همیشه در کنار هم خوشبخت باشید یه همراه ه دلل و هم زبون از همه چیز بهتره
ای وای من .تا همسر گرامی نظرش عوض نشده .بیشتر فکر کن گل منفعلا ک من مخالف ادامه تحصیلمم و اون میگه حیفه ولش نکن!:smiliess (12):
خانه داری از کی تا حالا شده شغل ک شریف هم باشه؟:13:
ما هنوز عقدیم ولی خانه داری واسم ی کابوسه اصن از آشپزخونه متنفرم:sadsmiley:
دوستان گل من که فکر میکنم مورد n42l1 یه مورد استثناست کمتر مردی به این حد فداکاری میرسه .نازی جون اذیت نمیشدی شبا بیدار بودی واسه درس؟ولی فکر کنم منم برم خونه خودمون همین جوری بشم.حالا خوبه باز نمیخاس آشپزی و اینا کنی!چون خیلی وقت گیره
فکر می کنم با داشن ارامش فکری وحمایت از سوی همسر انرزیمون مضاعف می شهمن حتما باید قبل رفتن به خونه بخت برم پیش عسل جون یک دوره ببینم که چه جوری به همه کاراش میرسه!:smiliess (15)::21:
:riz303:
وقتی بری سر خونه زندگیت و امدادهای غیبی از سوی مادر و مادر شوهرت قطع بشه باید دست به کار شی . اینجوری فکر کن که داری برای عزیزترین فرد توی زندگیت نهایت تلاشتو میکنی اولش اینطوری فکر کن بعدش عادت می کنیدیگه درس بسه خسته شدم نه اینکه دوس نداشته باشم ولی دلم ی زنگ تفریح میخاد ی چیزی تو مایه های بچه!40)::rolleyessmileyanim:
ولی شوهرم میگه حالا زوده بذار 5سال دیگه :dadad4:
- - - Updated - - -
:mad_majidonline:اه چراااا آخه من بدم میاد
نازی جون اذیت نمیشدی شبا بیدار بودی واسه درس؟ولی فکر کنم منم برم خونه خودمون همین جوری بشم.حالا خوبه باز نمیخاس آشپزی و اینا کنی!چون خیلی وقت گیره
دوستان گل من که فکر میکنم مورد n42l1 یه مورد استثناست کمتر مردی به این حد فداکاری میرسه .
شده تا حالا به شوهراتون شک کنید یا بهتره بگم تو رابطتون دچار تردید بشید؟مثلا فکرکنید کس دیگه ای شاید باشه یا نمیدونم.بالاخره ممکنه تو زندگی هرکسی پیش بیاد که فکرایی از ذهنش خطورکنه که شاید هم درست نباشن ولی درهرحال آدمو آزار میدن.صادقانه بگید پیش اومده؟چی کار میکنید بعدش که مطمین شید؟؟
من خودم بعضی وقتا همچین فکرایی میزنه به سرم.باعث میشه گوشیشو چک کنم و.... هردفه هم میبینم چیزی نیس ولی بازم نمیتونم فکرنکنم.تقصیر خودشم هست کارایی میکنه بعضی وقتا که آدم فکر بد میکنه:dadad4:
نمونش همین چندوقت پیش بود ک ی سفرکاری قرار بود بره،منم اون موقع وقتم آزاد بود کاملا.گفتم خوبه ی خستگی درمیکنیم.گفت شما جایی نمیای.گفتم چرا؟گف سفر کاریه جای شما نیست و از این حرفا.شما باشین چه فکری میکنین؟در صورتی ک قبلا ی سفرکاری بود منم با خودش برده بود:1dco2x0p1lilzhfpg1t
دوست عزیز واقعا از اینکه می بینم اینقدر به علائق شخصی همدیگه اهمیت میدهید واقعا خوشحالم .امیدوارم تو همه زمینه ها هم فکر بمونید .موضوع کار بلد بودناقایون نیست موضوع موافق بودن مردا با کاری که ما خانما میخوا بم بکنیم .یگانه اخه شوهر من 10 سال مجردی زندگی کرده و درس خونده آسپزی کرده خونه داری کرده و دکتری خونده. از این بعده که منو درک می کنه. میدونه چقدر سخت میشه.
شده تا حالا به شوهراتون شک کنید یا بهتره بگم تو رابطتون دچار تردید بشید؟مثلا فکرکنید کس دیگه ای شاید باشه یا نمیدونم.بالاخره ممکنه تو زندگی هرکسی پیش بیاد که فکرایی از ذهنش خطورکنه که شاید هم درست نباشن ولی درهرحال آدمو آزار میدن.صادقانه بگید پیش اومده؟چی کار میکنید بعدش که مطمین شید؟؟
من خودم بعضی وقتا همچین فکرایی میزنه به سرم.باعث میشه گوشیشو چک کنم و.... هردفه هم میبینم چیزی نیس ولی بازم نمیتونم فکرنکنم.تقصیر خودشم هست کارایی میکنه بعضی وقتا که آدم فکر بد میکنه:dadad4:
نمونش همین چندوقت پیش بود ک ی سفرکاری قرار بود بره،منم اون موقع وقتم آزاد بود کاملا.گفتم خوبه ی خستگی درمیکنیم.گفت شما جایی نمیای.گفتم چرا؟گف سفر کاریه جای شما نیست و از این حرفا.شما باشین چه فکری میکنین؟در صورتی ک قبلا ی سفرکاری بود منم با خودش برده بود:1dco2x0p1lilzhfpg1t
مرسی از راهنماییاتون یگانه و نازی عزیز.خودمم اینا رو میدونم که این فکرا خودمو اذیت میکنه ولی ناخودآگاهه.تازه من میام بگم چیزی نیست و از این فکرا بیام بیرون دوستام بدتر منو تحریک میکنن که به چیزایی که اصلا به ذهن خودم نمیرسیده فکرکنم!
درهرحال بازم ممنون.تاپیک به اسپم رفت!شاید جای خوبی واسه گفتن این حرفا نباشه اینجا ولی در کنار تمام لحظات خوبی که تو یک رابطه هست بعضی وقتا چیزای ناراحت کنندم هستن دیگه.
ولی خیلی خوبه شما ازاین فکرا نمیکنید آفرین واقعا.منم بهش اعتماد دارم ولی نمیدونم چرا الکی خودمو اذیت میکنم!
دوست عزیز واقعا از اینکه می بینم اینقدر به علائق شخصی همدیگه اهمیت میدهید واقعا خوشحالم .امیدوارم تو همه زمینه ها هم فکر بمونید .موضوع کار بلد بودناقایون نیست موضوع موافق بودن مردا با کاری که ما خانما میخوا بم بکنیم .
مرسی از راهنماییاتون یگانه و نازی عزیز.خودمم اینا رو میدونم که این فکرا خودمو اذیت میکنه ولی ناخودآگاهه.تازه من میام بگم چیزی نیست و از این فکرا بیام بیرون دوستام بدتر منو تحریک میکنن که به چیزایی که اصلا به ذهن خودم نمیرسیده فکرکنم!
درهرحال بازم ممنون.تاپیک به اسپم رفت!شاید جای خوبی واسه گفتن این حرفا نباشه اینجا ولی در کنار تمام لحظات خوبی که تو یک رابطه هست بعضی وقتا چیزای ناراحت کنندم هستن دیگه.
ولی خیلی خوبه شما ازاین فکرا نمیکنید آفرین واقعا.منم بهش اعتماد دارم ولی نمیدونم چرا الکی خودمو اذیت میکنم!
خانه داری از کی تا حالا شده شغل ک شریف هم باشه؟:13:
ما هنوز عقدیم ولی خانه داری واسم ی کابوسه اصن از آشپزخونه متنفرم::
آشپزی و کارای خونه اصن وظیفه زن نیست تو اسلام اگرم انجام بدیم لطف کردیم :tonguesmiley::motat:
نه پیش اونا ک نمیگیم!ولی بهش اعتقاد راسخخخ داریم!
پول درآوردن کاملا وظیفشونه!
آخی عزیزم چقد خوب.:rolleyessmileyanim:
شوهر من همش به من تیکه میندازه سر این قضیه
البته من بلدم غذا درس کنم مشکل اینجاس که نه وقتشو دارم نه حوصلشو!:motat:
مسلام به دوستان گلم منم خونه بابام اشبزی نمیکردم خواهر بزرگترداشتم زیاد خودمو در گیر نمی کردم ولی تا بخواید تئوریم خوب بود از روز اول خونه ی خودم شروع کردم به بخت وبز خدا رو شکر همشم خوب در اومد حتی سر 1 ماه برای همسرم تو خونه تولد گرفتم و کلی غای جور وا جور بختم
ای کاش تنها مشکل وسختی ی زندگی کار خونه و اشبزی باشه