*انجمن از پشت عینک طنز*

N@RVIN

Well-known member
انواع لایک در انجمن

لایک ادمینی:
لایکی که توسط ادمین زده میشه و معمولا توسط کمتر کسی دریافت میشود. اصولا 80% دریافت کنندگان بعد از لایک شدن احساس محویت در افق بشون دست میده

لایک بولدوزری:
روش این نوع لایک به سبک بولدزر هست و کاربر وقتی وارد صفحه ی تاپیک میشه بدون خواندن مطالب، دوست و دشمن نشناخته وهمه رو با هم لایک میکنه(این لایک با لایک نایکی فرق داره)

لایک مصلحتی(جان نثاری):
این نوع لایک معمولا به مدیران و ادمین زده میشه. این نوع لایک به لایک جان نثاری هم معروف است. در اکثر موارد شخص کارش پیش یکی از مدیران یا ادمین گیره و به این روش روی میاره.

لایک تصادفی:
این نوع لایک لایک رندمی هم خوانده میشه و معمولا کاربر نه مطب رو میخواند و نه نویسنده ی مطلب را میشناسد و همینجور الکی برخی را لایک میکند

لایک منت کشی:
در این نوع لایک کاربری که قبلا با یکی درگیر شده و از هم دلخور هستند برای دلجویی و شروع مذاکره دوستی مجدد زده میشه.

لایک رودربایستی:
در این نوع لایک کاربر با اینکه میبیند دوستش مطلب فوق العاده چرتی گذاشته برای اینکه دوستش فردا پیش خودش نگه چرا مطلبمو لایک نکرده مطلب رو لایک میکنه

لایک عشقولانه:
اینم که میدونید که چه لایکیه. لایکیه که بووووووووووووووووووق

لایک شیطونکی:
این لایک در زمانهای قدیم رواج داشت و توسط کاربر حسان به همه تقدیم میشد.

لایک دشمن شناسی:
در این نوع لایک تقریبا همه لایک زده میشن بعد یک نفر بخاطر اینکه ازش خوشش نمیاد رد و دوباره لایکا ادامه پیدا میکند

لایک عقده خالی کنی:
این لایک در ازای پست کاربری زده میشه که اون کاربری خواسته با دشمن مشترکشون درگیر شه. این نوع لایک یکی از معروفترین لایک های انجمن است.

لایک نایکی:
این نوع لایک کاملترین نوع لایک بوده و هیچ جنبنده ای ازش راه گریز نداره

خو لایکی که به قشنگی پست داده میشه کدومشه؟؟

بین اینا نبوت که

من الان این پستتو از اون لایکا کردم ازش خوشمااان آمد

آنت اسپم : گلدون چینی طرح دار..کارخانه ی گلدان سازی ناری و شرکا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

شفق بانو

New member
انواع لایک در انجمن

لایک ادمینی:
لایکی که توسط ادمین زده میشه و معمولا توسط کمتر کسی دریافت میشود. اصولا 80% دریافت کنندگان بعد از لایک شدن احساس محویت در افق بشون دست میده

لایک بولدوزری:
روش این نوع لایک به سبک بولدزر هست و کاربر وقتی وارد صفحه ی تاپیک میشه بدون خواندن مطالب، دوست و دشمن نشناخته وهمه رو با هم لایک میکنه(این لایک با لایک نایکی فرق داره)

لایک مصلحتی(جان نثاری):
این نوع لایک معمولا به مدیران و ادمین زده میشه. این نوع لایک به لایک جان نثاری هم معروف است. در اکثر موارد شخص کارش پیش یکی از مدیران یا ادمین گیره و به این روش روی میاره.

لایک تصادفی:
این نوع لایک لایک رندمی هم خوانده میشه و معمولا کاربر نه مطب رو میخواند و نه نویسنده ی مطلب را میشناسد و همینجور الکی برخی را لایک میکند

لایک منت کشی:
در این نوع لایک کاربری که قبلا با یکی درگیر شده و از هم دلخور هستند برای دلجویی و شروع مذاکره دوستی مجدد زده میشه.

لایک رودربایستی:
در این نوع لایک کاربر با اینکه میبیند دوستش مطلب فوق العاده چرتی گذاشته برای اینکه دوستش فردا پیش خودش نگه چرا مطلبمو لایک نکرده مطلب رو لایک میکنه

لایک عشقولانه:

لایک شیطونکی:

لایک دشمن شناسی:
در این نوع لایک تقریبا همه لایک زده میشن بعد یک نفر بخاطر اینکه ازش خوشش نمیاد رد و دوباره لایکا ادامه پیدا میکند

لایک عقده خالی کنی:
این لایک در ازای پست کاربری زده میشه که اون کاربری خواسته با دشمن مشترکشون درگیر شه. این نوع لایک یکی از معروفترین لایک های انجمن است.

لایک نایکی:

چقدر تنوع لایک داشتیم خبر نداشتم خخ:black_eyed:
والا دوتا لایک بیشتر نمیشناسم
یکی لایک پست تو تاپیک خودم برای تشکر
دومی هم لایک در معنای خودش
عجب ؟!!

چه ابتکاری :whistle:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

marzi ba

Well-known member
انواع لایک در انجمن

لایک ادمینی:

لایک بولدوزری:

لایک مصلحتی(جان نثاری):

لایک تصادفی:

لایک منت کشی:

لایک رودربایستی:

لایک عشقولانه:

لایک شیطونکی:

لایک دشمن شناسی:

لایک عقده خالی کنی:

لایک نایکی:

این دیگه چه نوع لایکی؟
لایکش صدای بوققققققققققققققققققققققققققققق میده
عجبا:shocked:
لایک صدا دار نشنیده بودیم:21::smilies:

• Like

marzi ba

Well-known member

مکسین دادا شنیدم که جدیدا پیام های بازدید کنندگان دوستان رو مطالعه می فرمایید
پس در راستای همان مطاله لطفا لایک دوستان رو هم مورد مطالعه قزار دهید و هر کدوم از اون لایکا که نوتر اشاره کرد
اعم از لایک شیطونی
لایک بوقیییییییییی
لایک نایکی
و لایکای دیگه .....
با این مطالعه پستای جدیدی برا عینکت:smilies:میتونی بسازی
در ضمن تمرکزت روی شناسایی لایک های بوقی باشه

شغل جدید پیشاپیش مبارک :whistle:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: elham2012

21Tir

New member
اینایی که چراغ خاموش میان و میرن.... اینجا مزاحم انجمنی دارن عایا؟؟؟؟
وقتی چراغ روشن میان چه اتفاقاتی براشون میفته عایا که وقتی ما چراغ روشن میایم برامون نمیفته عایا؟؟؟
یا شایدم پول برقتون زیاد میاد چراغ خاموش میاین که صرفه جویی شه.... آره؟؟؟؟!!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

maxin

Well-known member

مکسین دادا شنیدم که جدیدا پیام های بازدید کنندگان دوستان رو مطالعه می فرمایید
پس در راستای همان مطاله لطفا لایک دوستان رو هم مورد مطالعه قزار دهید و هر کدوم از اون لایکا که نوتر اشاره کرد
اعم از لایک شیطونی
لایک بوقیییییییییی
لایک نایکی
و لایکای دیگه .....
با این مطالعه پستای جدیدی برا عینکتمیتونی بسازی
در ضمن تمرکزت روی شناسایی لایک های بوقی باشه

شغل جدید پیشاپیش مبارک

:mad_majidonline:کی همچین چیزی گفته , من داشتم بقیه رو ملامت میکردماااع.....
حتما خودتون میرید صفحه یکی چشتونو می بندین با خط بریل پیغام میذارید:25r30wi: یافقط چشتون به اون کادر بالاست......شایدم قبلش پ خ میدین پروفایلشو جمع جور کنه یوخت سر بریده ای توش نباشع:riz303:
بچه ب این چشم پاکی:sad:خو به دوستام و دوستاشون سر میزنم خوو....صله رحم کنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

شفق بانو

New member
دوستان لازم دونستم اين رو بكم
خواهشا كسي از خوندنه بيام بازديد كسي توسط كاربري ديكه ه اي ناراحت نشه/خواه يا نا خواه بيام تو بروف بقيه مي افته
مكه اينكه به قول داداش خوبم اقا مكسين جشمامون رو ببنديم خخ
ما جيزي برا قايم كردن نداريم

اكه جيز خصوصي باشه فك كنم بخ واسه همجين مواقعي هست
كاهي من به بروف يكي از دوستان ميرم دليلش نميشه كه من رفتم فضولي/كاهي يادم ميات همجين تابكي زده ميرم موضوعاتي كه اغاز كرده رو نكاه ميندازم تا تابيك مربوطه رو بيدا كنم
بس خواهشا بد قضاوت نكنيد
باتشكر
رفع اسبم:ناروين اجي كلدونت رو غرض ميدي ؟خخخ

ساحل

New member
قدیم ندیما واسه دیدن پروفایل لازم نبود که حتما وارد اکانتت بشی، همون بیرون انجمن میشد تو پروفایلا سرک کشید
images
کسی که عضو میشد همون روز اول کلی بازدید گننده داشت ولی الان تو بعضی هاشون پرنده هم پر نمیزنه:whistle:

ستاره70

New member
حتما خودتون میرید صفحه یکی چشتونو می بندین با خط بریل پیغام میذارید:25r30wi: یافقط چشتون به اون کادر بالاست......شایدم قبلش پ خ میدین پروفایلشو جمع جور کنه یوخت سر بریده ای توش نباشع
بچه ب این چشم پاکی:sad:

مرضی جان!من کاملا تایید میکنم که این دوبرادر یعنی maxin and mexin فوق العاده چشم و دلشون پاکه!!!!نمیدونم کی این شایعات رو میسازه!!!!!:whistle:

biotechnologist

New member
حتما خودتون میرید صفحه یکی چشتونو می بندین با خط بریل پیغام میذارید یافقط چشتون به اون کادر بالاست......شایدم قبلش پ خ میدین پروفایلشو جمع جور کنه یوخت سر بریده ای توش نباشع
بچه ب این چشم پاکی:
من لپ تاپم تاچه،بعد اوایل نمیدونستم چند ثانیه انگشتم رو اسم کاربر نگه دارم تا منوش باز بشه واسش پیام بذارم بعد انگشتمو زود برمی داشنم اونم هی میرفت تو پروفایل،اصلا انقدر خجالت می کشیدم که نگو!:14:
گاهی هم موقع خوندن پیام خصوصی اشتباهی به جایی که روی عنوان پیام بزنم رو اسم کاربر میزدم،چون سرعت اینترنتم زیاده آنی میرفت تو پروفایل!منم هول میشدم بک میزدم:25r30wi:
یه بار متوجه شدم انقدر که من تو پروفایل یه نفر رفتم هیچکی نرفته!البته اشتباهی ها!اصلا کارکردن با موس بهتره،آدم فرصت تصمیم گیری و تصحیح اشتباه داره:tonguesmiley:

biotechnologist

New member
انقدر که پست "من عاشق ارغوانیم" رو که چند روز پیش گذاشتم لایک خورده،جملات فلسفی و مشاوره هام لایک نخورده،حالا نمی دونم این یعنی خیلی ها عاشق ارغوانین یا اینکه این جمله بار معنایی زیادی داشته که بنده از درکش عاجز بودم!!؟؟:21:

N@RVIN

Well-known member
دوستان لازم دونستم اين رو بكم
خواهشا كسي از خوندنه بيام بازديد كسي توسط كاربري ديكه ه اي ناراحت نشه/خواه يا نا خواه بيام تو بروف بقيه مي افته
مكه اينكه به قول داداش خوبم اقا مكسين جشمامون رو ببنديم خخ
ما جيزي برا قايم كردن نداريم

اكه جيز خصوصي باشه فك كنم بخ واسه همجين مواقعي هست
كاهي من به بروف يكي از دوستان ميرم دليلش نميشه كه من رفتم فضولي/كاهي يادم ميات همجين تابكي زده ميرم موضوعاتي كه اغاز كرده رو نكاه ميندازم تا تابيك مربوطه رو بيدا كنم
بس خواهشا بد قضاوت نكنيد
باتشكر
رفع اسبم:ناروين اجي كلدونت رو غرض ميدي ؟خخخ

باجی همه گلدونام برا تو اصن فدای یه تار موی تو

(در جهت رفع اسپم ) :گلدان بلور+ دیدین بعضیا آدمو عمدی لایک نمیکنن آدم چقد احساس سرشکستگی موکنه اصن یه وضیه... لایک بولدوزری به نظرم بهترین نوع لایکه

آخرین ویرایش:
  • Like

maxin

Well-known member
RAMZ:برام سوال هست چرا رمز ما را نمیدی و اذیتمون میکنی آقا دوس داری اذیتمون کنی؟
smilies-azardl%20%28113%29.gif
یه چندتا ریش سفید انجمنوبفرستید برن رو بزنن به آدمین بلکه رمز ایمونو رو بگیرن,تا پسورد این یکی یوزرشم یادش نرفته |:
آدمین ناقلا شیطون نبودی شما (;

آخرین ویرایش:

maxin

Well-known member
یکیم نیس بگه، خو شماره شاسنامه وموبایل مخاطب خاصتو میذاری برای پسورد دو روز دیگه ک میونتون بهم میخوره شمارشم یادت میره و ...
.
.
.
.
.
.
آدم عاقل یگوشه ای شماره همه رو بترتیب می نویسه برا همچین روزی. |:
والا برا خودتون میگم که پشت درنمونید.
(;

صرفا طنز بود مخاطبی نداشت این پست.

آخرین ویرایش:

firoozeh

New member
اونقدی که بچه ها با ترس و لرز از بن شدن توسط ادمین رو سوالاشون فک کردن و 10 بار چکشون کردن اگه ی درصد واسه کنکورشونم دقت میکردنو نصف الانشون فک میکردن الان همه پزشکی دانشگاه تهران قبول شده بودن .......

maxin

Well-known member
وقتی بهتون امتیاز میدن ودرکامنتی می نویسند:آبجی شفق_کریزی_مکسینی_مرضی_سپید_ نوتر_نایک _il2 و...
شک نکنید که قطعااینا:آبجی شفق_کریزی_مکسینی_مرضی_سپید_ نوتر_نایک _il2 و... بودن که بهتون امتیاز دادن.
:black_eyed:
.
.
.
.
.
.
.
.
اینم بذارید زیمین بمونه تارا بیاد ورداره.
:motat:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

melinaa

New member
ملینا تکستایی از قبیل : خخخخخ و ههههههه و نامرتااااا ...و جیگررر...... این چیزا رو با فونت 6-7 ورنگای تاکسی(زرد, سبز وقرمز) می نویسه,
حالا اگه بخاد یه جمله آموزنده ای چیزی از خودش درکنه اونوخت این نگرانی پیش میادکه چیکار کنه مبادا از دید ملت پنهون بمونه. |:
:sadsmiley:
مسولین پاسخ گو باشن لدفن. |:

عجب دشمنایی دارماااا.نیگا نیگا چه 20 تا 20 تا هم لایک میکنن.خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

firoozeh

New member
تا حالا به آواتار Maxin دقت کردین؟؟؟؟؟
ی پسر بچه ی شیطون که بزور خودشو داره کنترل میکنه و قیافه ی مظلوم بخودش گرفته که عکس بگیره!(چسبیده به دیوار)
شخصیت مکسینم بنظرم همینه!خدا رحم کرده اینجا مجازیه وگرنه انجمنو پایین میاورد با شیطنتاش.....
البته الانم خیلی آروم نیستا!و به وضوح عدسی عینکش رو همه دوستان ی دورکی زده به غیر مووووووووووو(مو در برفتوم)هووووووررررررررررااااااااا

رفع اسپم:اتل متل توتوله!!!!!!!!!!:shocked:

آخرین ویرایش:
بالا