1-ارشد
2-ازدواج
3-اگه کار جور شد که کار میکنم اگه جور نشد هم فدای سرم کنکور دکترا شرکت میکنم
واقعا فدای سرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سن و سال واست مهم نیس عزیزم؟
سنت بالا بره توقعات چه میکنی..کاش یکی بیاد این سوالا رو جواب بده..![]()
عاشق این اولویتت شدم من :wacsmiley:اینکه هر چی پول دارمو جمع کنم از ایران برم:auizz3ffy9vla57584x
من بیشتر از کار عاشق درس خوندنم اگه بنا به کار باشه الانم میتونم برم سر کار .
معیارای من تضادی با سن و سال داره؟
من بیشتر از کار عاشق درس خوندنم اگه بنا به کار باشه الانم میتونم برم سر کار .
معیارای من تضادی با سن و سال داره؟
حالا این ایران رفتن شما با این اهتزاز پرچمتون با هم نمیخونه که سارا77 ؟ باید پرچمو بکشین پایین!!!!!!!!!!!!!!!
اینکه هر چی پول دارمو جمع کنم از ایران برم:auizz3ffy9vla57584x
خوب اگه فکر می کنی همه اولویتات با درس حل میشه...اگه اینطوره..تسلیم:rose:
ولی من بیشتر از درس خوندن عاشق پژوهش و تحقیق هستم. بچه ها بهم میگن کاوشگر ، ماجراجو،مارکوپولو و...........
اولویت اول من ازدواج که تا اون موقع همزمان به ادامه تحصیل هم میپردازم ولی ازدواج واسم مهمتر از ادامه تحصیله
اولویت دوم پول یه پول گنده که با کار و ایده های دیگه ایی که تو ذهنم هست بهش میرسم ایشالا
اولویت سوم هم یه مسافرت فوق العاده بعدش م خدا خواست پسرای خوشکلم رو به دنیا میارم:4d564ad6::thanks::sarma:
خب پژوهش و تحقیق هم جز همون درس خوندن میشه دیگه .درس خوندن منظورم این نیست که کتاب تو دستت باشه و بخونیش.
تحصیلات تو حوزه علوم پزشکی همش پژوهش و تحقیقه
آخه همچین گفتین درس خوندن من فکر کردم منظورتون اینه : :smilies-azardl (181:smilies-azardl (181 ولی خب همونم هس . آره
این فرم خوندنی :smilies-azardl (181که مد نظر شماست که مال دبیرستانه
دیگه ببخشین که زیر دیپلم صحبت کردم:rolleyessmileyanim:
ممنون زهرا خانوم ... اما دوست دارم جواب سوال رو بدونم حتی اگه نشه...
خب این اولویت اول شما ازون قسمتای فیلمه که تا خواستگار نیاد کارگردان اجازه ضبط بقیه فیلمو نمیده که!!!!!!!!!!!!!! اونوقت بقیه اولویتا میمونن پشت خاکریز خواستگاره!!!!!!
اینکه هر چی پول دارمو جمع کنم از ایران برم:auizz3ffy9vla57584x
شیطونک جان همه چی رو سپردم دست خدا
ولی نظرم اینه که در عین حال که به تحصیلم فکر میکنم اگه مورد خوبی هم بود حتما ازدواج میکنم ولی هیچ وقت همسرمو و خواسته هاشو قربانی کارو ادامه تحصیلم نمیکنم و اگه دوست داشت بدون اینکه به زندگیمون لطمه ای بزنه ادامه میدم
ولی هیچ چیز مهمتر از آرامش تو زندگی نیست و از اونجایی که معلوم نیست کی ازدواج کنم پس تا اون وقت کار و ادامه تحصیل و بعد ازدواج دیگه فقط همسر