الویت های زندگیت چیه؟؟

sara77

New member
اینکه هر چی پول دارمو جمع کنم از ایران برم:auizz3ffy9vla57584x

abiabi

New member
1-ارشد
2-ازدواج
3-اگه کار جور شد که کار میکنم اگه جور نشد هم فدای سرم کنکور دکترا شرکت میکنم

واقعا فدای سرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سن و سال واست مهم نیس عزیزم؟

سنت بالا بره توقعات چه میکنی..کاش یکی بیاد این سوالا رو جواب بده..:(

bahar9368

New member
واقعا فدای سرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سن و سال واست مهم نیس عزیزم؟

سنت بالا بره توقعات چه میکنی..کاش یکی بیاد این سوالا رو جواب بده..:(

من بیشتر از کار عاشق درس خوندنم اگه بنا به کار باشه الانم میتونم برم سر کار .
معیارای من تضادی با سن و سال داره؟

abiabi

New member

خوب اگه فکر می کنی همه اولویتات با درس حل میشه...اگه اینطوره..تسلیم :) :rose:

سیدعلی

New member
حالا این ایران رفتن شما با این اهتزاز پرچمتون با هم نمیخونه که سارا77 ؟ باید پرچمو بکشین پایین!!!!!!!!!!!!!!!

سیدعلی

New member

ولی من بیشتر از درس خوندن عاشق پژوهش و تحقیق هستم. بچه ها بهم میگن کاوشگر ، ماجراجو،مارکوپولو و...........

bahar9368

New member
خوب اگه فکر می کنی همه اولویتات با درس حل میشه...اگه اینطوره..تسلیم :) :rose:

همش با درس خوندن حل نمیشه اما خب قسمتیش حل میشه .
خب فعلا به ارشد فکر میکنم قبول بشم اگه کار جور بشه کنارش کار هم خواهم کرد .اما درس و ازدواج اولویت بالاتری نسبت به کار داره برام .

bahar9368

New member
ولی من بیشتر از درس خوندن عاشق پژوهش و تحقیق هستم. بچه ها بهم میگن کاوشگر ، ماجراجو،مارکوپولو و...........

خب پژوهش و تحقیق هم جز همون درس خوندن میشه دیگه .درس خوندن منظورم این نیست که کتاب تو دستت باشه و بخونیش.
تحصیلات تو حوزه علوم پزشکی همش پژوهش و تحقیقه

سیدعلی

New member
اولویت اول من ازدواج که تا اون موقع همزمان به ادامه تحصیل هم میپردازم ولی ازدواج واسم مهمتر از ادامه تحصیله
اولویت دوم پول یه پول گنده که با کار و ایده های دیگه ایی که تو ذهنم هست بهش میرسم ایشالا
اولویت سوم هم یه مسافرت فوق العاده بعدش م خدا خواست پسرای خوشکلم رو به دنیا میارم
:4d564ad6::thanks::sarma:

خب این اولویت اول شما ازون قسمتای فیلمه که تا خواستگار نیاد کارگردان اجازه ضبط بقیه فیلمو نمیده که!!!!!!!!!!!!!! اونوقت بقیه اولویتا میمونن پشت خاکریز خواستگاره!!!!!!

سیدعلی

New member
خب پژوهش و تحقیق هم جز همون درس خوندن میشه دیگه .درس خوندن منظورم این نیست که کتاب تو دستت باشه و بخونیش.
تحصیلات تو حوزه علوم پزشکی همش پژوهش و تحقیقه

آخه همچین گفتین درس خوندن من فکر کردم منظورتون اینه : :smilies-azardl (181:smilies-azardl (181 ولی خب همونم هس . آره:thanks:

bahar9368

New member
آخه همچین گفتین درس خوندن من فکر کردم منظورتون اینه : :smilies-azardl (181:smilies-azardl (181 ولی خب همونم هس . آره
این فرم خوندنی :smilies-azardl (181که مد نظر شماست که مال دبیرستانه
دیگه ببخشین که زیر دیپلم صحبت کردم:rolleyessmileyanim:

mw.ashel

New member
ممنون زهرا خانوم ... اما دوست دارم جواب سوال رو بدونم حتی اگه نشه...

شیطونک جان همه چی رو سپردم دست خدا
ولی نظرم اینه که در عین حال که به تحصیلم فکر میکنم اگه مورد خوبی هم بود حتما ازدواج میکنم ولی هیچ وقت همسرمو و خواسته هاشو قربانی کارو ادامه تحصیلم نمیکنم و اگه دوست داشت بدون اینکه به زندگیمون لطمه ای بزنه ادامه میدم
ولی هیچ چیز مهمتر از آرامش تو زندگی نیست و از اونجایی که معلوم نیست کی ازدواج کنم پس تا اون وقت کار و ادامه تحصیل و بعد ازدواج دیگه فقط همسر

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: parnian24

rahil

New member
خب این اولویت اول شما ازون قسمتای فیلمه که تا خواستگار نیاد کارگردان اجازه ضبط بقیه فیلمو نمیده که!!!!!!!!!!!!!! اونوقت بقیه اولویتا میمونن پشت خاکریز خواستگاره!!!!!!

واه واه فکر کردی چی من کلی خاستگار دارم:25r30wi:
بعدشم من انتخاب میکنم انتخاب نمیشم انتخابمم کردم رفته منتظرم پدر مادرم راضی بشن:riz303::dadad4::sad:

azadeh92

New member
اول ارشد(خدا کنه امسال قبول شم):4d564ad6:
دوم ازدواج :riz303:
سوم دکترا :smilies-azardl (181

abiabi

New member
شیطونک جان همه چی رو سپردم دست خدا
ولی نظرم اینه که در عین حال که به تحصیلم فکر میکنم اگه مورد خوبی هم بود حتما ازدواج میکنم ولی هیچ وقت همسرمو و خواسته هاشو قربانی کارو ادامه تحصیلم نمیکنم و اگه دوست داشت بدون اینکه به زندگیمون لطمه ای بزنه ادامه میدم
ولی هیچ چیز مهمتر از آرامش تو زندگی نیست و از اونجایی که معلوم نیست کی ازدواج کنم پس تا اون وقت کار و ادامه تحصیل و بعد ازدواج دیگه فقط همسر

افرین بهترین و کا مل ترین بود از نظر بنده حقیر...موفق باشی دوست من:thumbsupsmileyanim:

بالا