اعتراف می کنم!

royaaaaa

New member
سلام ...

اعتراف می کنیــــم .... (سوتــی ام با مرام یادمون نویاد به جز اون یکی)

کـــ گه گاهــی تو یه اتاق از بی حو3لگـــــــــــی و تنهـــایی نمی 2نیـــم چیکــــّّــآر کنیتـم ...

می مونیم 2 همون اطاق و قدم می ژنیــم ... :whistle: تــا یه فکری به ذهنمون ور3 یــا یکی بیاد پیشمون یــا یکی بیاد و ...

همون موقه ای کــ ح.3له فیلمیدنمـــ ن2ریــم ...

... :65d6a5d6s:

وای منم میخواستم اینو مطرح کنم ولی خجالت میکشدم

آخرین ویرایش:

shamila

New member
اعتراف میکنم
هر وقت تو دبیرستان امتحان ریاضی داشتم بعد از خوندن درس آدمای اطرافمو رادیکال و فرمولهای ریاضی میدیدم:p

shamila

New member
اعتراف میکنم
تو بچگی فکر میکردم خدا همون خورشیده:whistle:
باخودم میگفتم خدا به این معلومی پس چرا نمیبیننش:33:

ketabsabz

Well-known member
اعتراف میکنم الان که دارم تایپ میکنم یه جورایی گیجم نمیدونم باید چیکار کنم ،البته اینم اعتراف کنم که مدتیه که اینجوریم :smiliess (15):

swan20

New member
ترمای اول دانشگاه هر روز!!!یعنی هر روزا سفره های پلاستیکی سلفو شروع میکردیم به پاره کردن تا انتها!!!از این سفره یه بار مصرفاٰ تو نمکدونام نوشابه میریختیم!البته این کارارو ساعاتای اخری که سلف باز بود انجام میدادیم!بخاطر همین همیشه اخرین نفراتی بودیم که واسه ناهار میرفتیم:25r30wi:بعدیه روز با خانمی که توسلف کار میکرد ومیزارو مرتب میکرد دوست شدیم!بیچاره به ما میگفت یه دانشجوهایی هستن که سفره هارو پاره میکنن!تونمکدونا نوشابه میریزن!یعنی یه کارایی میکنن که:mad_majidonline:ٰحالا بیا قیافه های مارو ببین!!!بایه ژست قشنگی میگفتیم:یعنی یه همچین ادمایی وجود دارن؟واقعا که!براشون متاسفیم!اونم توی محیط اموزشی مثل دانشگاه:14:
میدونین قشنگ ترین قسمتش چی بود ؟وقتی بعضی دخترا با کلی نازو ادا میخاستن به غذاشون نمک بزنن!چون ادمای خوبی بودیم به افراد مظلوم اعلام میکردیم که نمکدونا خطرناکن

نوتر

New member
اعتراف میکنم بعضی وقتا مهنام و مهنا رو اشتباه میگیرم. البته وقتایی که اسمشونو سریع میخونم و رد میشم.

zErOOn3

Well-known member
اعتراف میکنم نوشته های نفر قبلیم برام سخته. . . . . .:motat:

سلام ...

از چــه نژـــر ؟ خوندنــش یــا خودـــش یــا هــر 2ــش ؟

منم مثل imunoo اعتراف میکنم90 درصد نوشته هاشون و متوجه نمیشم و موقع خوندن احساس میکنم قلبم از دهنم میاد بیرون !!!!!:wacsmiley:

سلام ...

خدا ر وشکــرکنیــن کــ نمی سوزه ... :thumbsupsmileyanim:

وای منم میخواستم اینو مطرح کنم ولی خجالت میکشدم

سلام ...

خجالتــــ ... اونــم از مــا ؟ دی::21:

منم اعتراف میکنم که خوندنش برام مشکله واقعا احساس میکنم خیلی عقبم

سلام ...

ــــــــــــــــــــــــه ... غلطـــه ... عقبـــ !!!!!!!!!!!!!!!!
..............................................................................

دوباره سلام بــ همگــی ...

پوزــش می تلبیــم ...

مــا هم اعتراف میکنیم ...

فــال30 تایپیدنــم خیلــو سختــو ... (فینگولیــش ساده)

حــالا بخندیــن تا بخندیــم ...

اهــان یه چیزی : قلبنــا یه بال دادگــاهی کلدیتـم خودمونــو کــ نصفه و نمیه تلبئــه شدیــم فکنیــم ... همون سیبـــــل

....................

قابل توجه دوستانی که فینگلیش/پینگلیش تایپ میکنند...

آقــا مــا نیشیــم ــا منژورشــون چون :

خدا رو شکــر مــا فینگلیــش تایپ نمی کنیـــم با ایــن که خیلی راحت تــره و بدون ــه دلدســل ...

فینگلیــش که بمــاند فینگولیـــش ازونــم راحت تلــه ...

یه نمونه تبدیــل شده بوسیه سابت http://www.behnevis.com/ که معرفی شده
SLM
Ru?
CH KaRa K NaV0KoN!N Ba MaLaMa

Ha BR0B F!NGo0oL!SH O Na JaVaB
NaSH0D DG
سلام
؟روی
چ کارا ک ناو۰کن!أان با ملما
ها ٔبر۰ب ف‌‌‌!نگو۰امل!ش و نه جواب
نش۰د دیگه

خب حالا کدوم بهتـره ؟

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
اعتراف میکنم بعضی وقتا مهنام و مهنا رو اشتباه میگیرم. البته وقتایی که اسمشونو سریع میخونم و رد میشم.

سلام ...

یکی لــو فکنیم جا انداختیــن ...البتــه دو نفر دیگه ...

لــو نودیــن دیگه دادا6 ...
:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

اعتراف می کنیــم دالیـــم سعی می نماییــــم فارسی روون تایپیدنــو یا د بگیریم کـ نوشــه برابــ (آجــی) ...

(ا همون سال 91 شرو شده کــ ن2نشیــم تا حالا _ روونــش ــو)

:thumbsupsmileyanim::riz513:

اعتراف وکنیــم :

یه بار تو ترفندستون داشتیــم یه چیزی رو به یه کسی توضیح می دادیــم (منزور از یه پستــی لو) ....

ای دل غــافل .... نگیــن کــ خودشون بودــن ... یه کوچولو نیگا می نداختیــم اسمشنــو ایــن شوتــی ه در کال نبــود ...

:21:

Nike313

New member
سلام ...

از چــه نژـــر ؟ خوندنــش یــا خودـــش یــا هــر 2ــش ؟

سلام ...

خدا ر وشکــرکنیــن کــ نمی سوزه ... :thumbsupsmileyanim:

سلام ...

خجالتــــ ... اونــم از مــا ؟ دی::21:

سلام ...

ــــــــــــــــــــــــه ... غلطـــه ... عقبـــ !!!!!!!!!!!!!!!!
..............................................................................

دوباره سلام بــ همگــی ...

پوزــش می تلبیــم ...

مــا هم اعتراف میکنیم ...

فــال30 تایپیدنــم خیلــو سختــو ... (فینگولیــش ساده)

حــالا بخندیــن تا بخندیــم ...

اهــان یه چیزی : قلبنــا یه بال دادگــاهی کلدیتـم خودمونــو کــ نصفه و نمیه تلبئــه شدیــم فکنیــم ... همون سیبـــــل

....................

قابل توجه دوستانی که فینگلیش/پینگلیش تایپ میکنند...

آقــا مــا نیشیــم ــا منژورشــون چون :

خدا رو شکــر مــا فینگلیــش تایپ نمی کنیـــم با ایــن که خیلی راحت تــره و بدون ــه دلدســل ...

فینگلیــش که بمــاند فینگولیـــش ازونــم راحت تلــه ...

یه نمونه تبدیــل شده بوسیه سابت Behnevis: easy farsi transliteration (pinglish) editor ویرایشگر (ادیتور) مبدل فارسی‌ بهنویس که معرفی شده

خب حالا کدوم بهتـره ؟
اعتراف ميكنم: جديدا هر وقت خواهر زادم گريه ميكنه يكی از پستای اين دوست عزيزو ميخونم اونم از لحن خوندنم خوشش ميادو کلی ميخنده
:4d564ad6::ad54ad:

hoorsa

New member
اعتراف می کنم که همیشه می تونم به راحتی اعتراف کنم اما حس نوشتن رو از دست دادم فعلا
اعتراف می کنم بعضی روزا تا 5 ساعت هم توی این سایتم اما دو سه جمله هم نمی نویسم...

آخرین ویرایش:

leyla-h

New member
اعتراف میکنم گاهی اوقات که نوشته بچه ها خیلی طولانیه نمیخونم ولی مینویسم لاااااااااااایک، و اینکه تشکر میکنم خیلی عالی بود:rolleyessmileyanim:

hoorsa

New member
اعتراف می کنم که پست اول رو الان خوندم و حالا فهمیدم این تاپیک طنزه اما پست قبلی من جدی بود

leyla-h

New member
اعتراف میکنم... دبیرستانی که بودم تازه ایمیل برام معنی پیدا کرده بود فکر میکردم باید اول آدرس ایمیل www بنویسم که باعث شد یه سوتی بزرگ بدم ....تو خونه اینترنت نداشتیم داداشم زنگ زد که براش یکی از مدارکشو اسکن کنم و ایمیل کنم منم رفتم کافی نت، آدرس ایمیل رو همون جوری که فکر میکردم نوشتم بعد سند کردم و برگشتم داداشم زنگ زد و کلی شاکی بود که چرا نفرستادی منم تعجب کردم دوباره رفتم کافی نت و همون کارو تکرار کردم و بگشتم دوباره داداشم زنگ زد که چی شد چرا نمیفرستی گفتم برو تو ایمیلم و از ارسالی ها بردار اونم رفت تو ایمیلمو دید که چه سوتی دادم و تا مدتها سوژه شدم.....:wacsmiley:

zErOOn3

Well-known member
اعتراف ميكنم: جديدا هر وقت خواهر زادم گريه ميكنه يكی از پستای اين دوست عزيزو ميخونم اونم از لحن خوندنم خوشش ميادو کلی ميخنده
:4d564ad6::ad54ad:

سلام ...

wOw یکی دیگه ..

با ملامــا خیلی محکم می زنــن ... اینقــد درد می گیله کــ ...

خب ببینین چـی میگــن : بابا بیایین بترکونیـــم (ترجمش به ژبون ما) ... دائی کــ چیزی نمیگه .. الکی اعصبانی میشه ... هیچ چی به مــا نمی گه ... نمی ژنــه ... و ...

ولی خیلو با حالــن ... همون کوچولــوــآ ... خوش میذگــره وقتی میــان ... خونه هــم میترکــه ... (وارونه میشه)

قدرشونــو ب2نیــم همیشه ...

.....................................

ای ول بـ خودمون ... باژم یــ + دیگه گلفتیــم ...

:bunnyearsmiley:

mahnam

New member
اعتراف می کنم که اینجانب به عنوان یه خانوم پارک دوبل می کنم در حد بنز... :auizz3ffy9vla57584x
آقایونی که می خوان برن تو افق لطفا سریعتر حرکت کنن که نوبت به همه برسه!:whistle:

Taraa

Well-known member
اعتراف میکنم که برخلاف همه کاربرای این سایت از طرز نوشتن zErO On3 خوشم میاد

(هههههههههههه ... الان میریزن سرم)

بالا