بچه های عزیز افزایش این 8 رشته ربطی به مقدار درصدشون نداشته درسته سم شناسی 50 درصد کاهش داشته اما من چک کردم دیدم که تو دفترچه نهائی همون دانشگاههائی ذکر شده بودن که تو دفترچه ی اولیه به اطلاع رسیده بوده اما اون 8 تا رشته دانشگاههای بلاک شده داشتن در واقع اونا افزایش ظرفیت ندادن بلاک اون دانشگاههائی رو که اعلام آمادگی کردن واسه پذیرش دانشجو اما بعد اسمشون تو لیست انتخاب دانشگاهها واسه داوطلبین نبوده رو از حالت بلاک در آوردن نه اینکه افزایش داده باشن اون 8تا رشته فقط بلاک شده بودن.
سنجش نرفته درصد رشته هارو دربیاره که.... فقط اون رشته هائی که دانشگاههاشون بلاک شده بوده رو از بلاک در آورده .. که این 8تا رشته فقط بلاک بودن..برین خودتون رشتتونو چک کنین مثلا سم شناسی جز بلاک شده ها نبوده ،از اول واسش 11تا دانشگاه اعلام کرده بودن الانم 11تاست... اما اون 8تا رشته دانشگاههای بلاک شده داشته ... در یک کلام ،سنجش ظرفیتی رو اضافه نکرده فقط اشتباه دانشگاهها رو که اعلام آمادگی کرده بودن واسه پذیرش دانشجو و حالا زدن زیرشو درست کرده که شما فک میکنین افزایش داده شده.[/CموOLOR]
رشته رادیوبیولوژی 51% کاهش ظرفیت داشته و طبق این گفته ها یکی از دانشگاه های بلاک شده رشته ما شهید بهشتی بود که در اطلاعیه اولیه بود ولی توی انتخاب نهایی به کل حذف شده بوده که این دانشگاه پارسال 10 نفر که بیشترین پذیرش رو دارا بود داشت که الان حذف شده ، امیدوارم لااقل این دانشگاه های بلاک شده به قول خودشون واسه همه رشته ها برگرده
دوستان عزیزی که امروز رفتن اگه راهنمایی دارید واسه ماها که شهرستان هستیم و نمیتونیم بیایم و بتونیم از شهر خودمون اقدام کنیم ممنون میشم بگید چه کاری از دستمون برمیاد
اگر میدونید جایی هست که بتونیم هرکسی توی شهر خودش جمع شه و اعتراض کنه ممنون میشم که بگید که ما هم از این طرف اقدام کنیم
سنجش نرفته درصد رشته هارو دربیاره که.... فقط اون رشته هائی که دانشگاههاشون بلاک شده بوده رو از بلاک در آورده .. که این 8تا رشته فقط بلاک بودن..برین خودتون رشتتونو چک کنین مثلا سم شناسی جز بلاک شده ها نبوده ،از اول واسش 11تا دانشگاه اعلام کرده بودن الانم 11تاست... اما اون 8تا رشته دانشگاههای بلاک شده داشته ... در یک کلام ،سنجش ظرفیتی رو اضافه نکرده فقط اشتباه دانشگاهها رو که اعلام آمادگی کرده بودن واسه پذیرش دانشجو و حالا زدن زیرشو درست کرده که شما فک میکنین افزایش داده شده.
عزیزم میشه لینک دفترچه اولیه رو بذاری منم یچیزی میخوام چک کنم..
مرسی از راهنماییت دوست عزیز، اتفاقا من امروز واسه 3 تا نماینده شیراز ایمیل زدم و همین طور وقت ملاقات درخواست کردم .که باز فردا هم پیگیری میکنم ببینم به کجا میرسهelmira1365 باید 1 نامه بنویسی واسه نماینده شهرتون بدی دفترش که ببره تهران واسه مجلس ما همه اینکارو کردیم مصاحبه ی ایسنای پور کاظمی رو که بهمن نقل کرده رو هم ضمیمش کن حتما تاکید کن که ببره تهران حتما..