اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

هدا93

New member
بیش از 60 رشته داریم فقط اسم 8 رشته اومده چرا انقد بدبین هستین دوستان نا امید نباشین
باز هم اعتراض اعتراض هماهنگ تا زمانیکه به خواستمون برسیم

goo

New member
بچه هایی که زحمت کشیدن رفتن،من دست تک تک شما رو از دور می فشارم و ازتون تشکر می کنم و یه خسته نباشید از ته دل به همتون....

دوستان ؛ولی هنوز بازی تموم نشده...
اتحادمون رو از بین نبرید که سودش تو جیب سنجشه....
این هشت رشته ام معلوم نیس ،الان یه نفر اضافه می کنن میگن زیاد شد...
اعتراض ها باید تا برگشتن تمامی رشته ها به ظرفیت هاس پارسال ادامه پیدا کنه...

خدایا کمکمون کن....

goo

New member
الان اگه اطلاعیه نزنن برا افزایش،کی میدونه که اصلا زیاد شد یا نه؟؟؟؟؟
باید و باید طبق اطلاعیه ای اعلام افزایش کنن وگرنه فرستادنمون دنبال نخود سیاه ....
ما نباید بذاریم این اتفاق بیافته که ما رو تو سرگردونی بزارن.
بعدش هم عد اعلام نتایج بگن کی بود کی بود من نبودم.چیزی که الان می گن که ما نگفتیم.خوبه ایسنا مچشون رو با اون خبر بهمنش گرفته...

بچه های عزیز افزایش این 8 رشته ربطی به مقدار درصدشون نداشته درسته سم شناسی 50 درصد کاهش داشته اما من چک کردم دیدم که تو دفترچه نهائی همون دانشگاههائی ذکر شده بودن که تو دفترچه ی اولیه به اطلاع رسیده بوده اما اون 8 تا رشته دانشگاههای بلاک شده داشتن در واقع اونا افزایش ظرفیت ندادن بلاک اون دانشگاههائی رو که اعلام آمادگی کردن واسه پذیرش دانشجو اما بعد اسمشون تو لیست انتخاب دانشگاهها واسه داوطلبین نبوده رو از حالت بلاک در آوردن نه اینکه افزایش داده باشن اون 8تا رشته فقط بلاک شده بودن.

lodestar1110

New member
از تمام دوستانی که امروز رفتند سپاسگزارم
شرمنده من نتونستم مرخصی بگیرم که بیام
و خیلی خوشحالم برای دوستانی که ظرفیت رشته شون افزایش پیدا کرد.
این نشون میده که اگر اعتراضات ادامه پیدا کنه برای بقیه رشته ها هم جواب میده
من هم قول میدم دفعه بعد (مجلس) بیام

sa@@ra

New member
خوب این الان یعنی چی؟ایمونو 45% کاهش داشته بعداسمش نیست.........

heart.beat777

New member
خدایی حرفو نگا..... میگه امکانات نداریم، اگه ندارید پس این روند رو به رشد 4 ساله افزایش ظرفیتا رو چه حساب بوده؟ 1 بار اشتباه می کنن 2 بار 3 بار، 4 سال اشتباه ظرفیت اعلام می کردن؟ الان که ما رسید امکانات ندارن؟ اگه الان ندارید 4 سال پیش هم نداشتید، نیس ما هر روز دانشگاهامون آپ تو دیت میشه، دانشگاه همون دانشگاه تحریم همون تحریم،ای خدا چرا الان باید 1 جوون بیست و سه چهار ساله اینطور بیکار باشه؟ کاش میگفتین اگه دانشگاه ظرفیت اعلام میکنه پس تو این 4 سال چطور امکانات جور میکرد که حالا یه هو امکانات نداره؟؟؟ گرچه اگه اینم میگفتید یه چی دیگه جواب میدادن و سروتهشو هم می آوردن ( این مملکت همش همینه، همه تقصیرا گردن یکی دیگش، همه به هم پاس میدن)
دوستان عزیزم، نهایت سپاس که امروز رفتید و تلاشتونو کردید، واقعا مایه گذاشتید دم همتون گرم، ببخشید نتونستم بیام، واقعا امکانش نبود....

ROJO

New member
بچه های عزیز افزایش این 8 رشته ربطی به مقدار درصدشون نداشته درسته سم شناسی 50 درصد کاهش داشته اما من چک کردم دیدم که تو دفترچه نهائی همون دانشگاههائی ذکر شده بودن که تو دفترچه ی اولیه به اطلاع رسیده بوده اما اون 8 تا رشته دانشگاههای بلاک شده داشتن در واقع اونا افزایش ظرفیت ندادن بلاک اون دانشگاههائی رو که اعلام آمادگی کردن واسه پذیرش دانشجو اما بعد اسمشون تو لیست انتخاب دانشگاهها واسه داوطلبین نبوده رو از حالت بلاک در آوردن نه اینکه افزایش داده باشن اون 8تا رشته فقط بلاک شده بودن.

عزیزم میشه لینک دفترچه اولیه رو بذاری منم یچیزی میخوام چک کنم..

elmira1365

New member
رشته رادیوبیولوژی 51% کاهش ظرفیت داشته و طبق این گفته ها یکی از دانشگاه های بلاک شده رشته ما شهید بهشتی بود که در اطلاعیه اولیه بود ولی توی انتخاب نهایی به کل حذف شده بوده که این دانشگاه پارسال 10 نفر که بیشترین پذیرش رو دارا بود داشت که الان حذف شده ، امیدوارم لااقل این دانشگاه های بلاک شده به قول خودشون واسه همه رشته ها برگرده
دوستان عزیزی که امروز رفتن اگه راهنمایی دارید واسه ماها که شهرستان هستیم و نمیتونیم بیایم و بتونیم از شهر خودمون اقدام کنیم ممنون میشم بگید چه کاری از دستمون برمیاد
اگر میدونید جایی هست که بتونیم هرکسی توی شهر خودش جمع شه و اعتراض کنه ممنون میشم که بگید که ما هم از این طرف اقدام کنیم

سنجش نرفته درصد رشته هارو دربیاره که.... فقط اون رشته هائی که دانشگاههاشون بلاک شده بوده رو از بلاک در آورده .. که این 8تا رشته فقط بلاک بودن..برین خودتون رشتتونو چک کنین مثلا سم شناسی جز بلاک شده ها نبوده ،از اول واسش 11تا دانشگاه اعلام کرده بودن الانم 11تاست... اما اون 8تا رشته دانشگاههای بلاک شده داشته ... در یک کلام ،سنجش ظرفیتی رو اضافه نکرده فقط اشتباه دانشگاهها رو که اعلام آمادگی کرده بودن واسه پذیرش دانشجو و حالا زدن زیرشو درست کرده که شما فک میکنین افزایش داده شده.

elmira1365

New member
سنجش نرفته درصد رشته هارو دربیاره که.... فقط اون رشته هائی که دانشگاههاشون بلاک شده بوده رو از بلاک در آورده .. که این 8تا رشته فقط بلاک بودن..برین خودتون رشتتونو چک کنین مثلا سم شناسی جز بلاک شده ها نبوده ،از اول واسش 11تا دانشگاه اعلام کرده بودن الانم 11تاست... اما اون 8تا رشته دانشگاههای بلاک شده داشته ... در یک کلام ،سنجش ظرفیتی رو اضافه نکرده فقط اشتباه دانشگاهها رو که اعلام آمادگی کرده بودن واسه پذیرش دانشجو و حالا زدن زیرشو درست کرده که شما فک میکنین افزایش داده شده.[/CموOLOR]

همین کار رو هم واسه همه رشته ها نکرده ، چون رشته رادیوبیولوژی هم دانشگاه بلاک شده داشت که افزایشی اعلام نکرده

من لینک ندارم دفترچه اولیه رو قبلا دانلود کرده بودم داشتمش ..متاسفم که کمکی نتونستم بهت بکنم

دل آرام

New member
رشته رادیوبیولوژی 51% کاهش ظرفیت داشته و طبق این گفته ها یکی از دانشگاه های بلاک شده رشته ما شهید بهشتی بود که در اطلاعیه اولیه بود ولی توی انتخاب نهایی به کل حذف شده بوده که این دانشگاه پارسال 10 نفر که بیشترین پذیرش رو دارا بود داشت که الان حذف شده ، امیدوارم لااقل این دانشگاه های بلاک شده به قول خودشون واسه همه رشته ها برگرده
دوستان عزیزی که امروز رفتن اگه راهنمایی دارید واسه ماها که شهرستان هستیم و نمیتونیم بیایم و بتونیم از شهر خودمون اقدام کنیم ممنون میشم بگید چه کاری از دستمون برمیاد
اگر میدونید جایی هست که بتونیم هرکسی توی شهر خودش جمع شه و اعتراض کنه ممنون میشم که بگید که ما هم از این طرف اقدام کنیم

امروز یکی از نماینده هاتون اومده بودا !

قرار شده هر کی بره با نماینده مجلس شهر خودش صحبت کنه و به گوش اونا برسونه

shiny

New member
بچه ها الان وقت پیشرویه ما هم علمشو داریم هم تواناییشو مگه ما آینده سازای مملکت نیستیم نباید بذاریم در حق کسی ظلم بشه امروز معنای واقعی خواستن توانستن است رو فهمیدیم، معنی اتحاد ،همون بچه هایی هم که نیومدن از هیچ ایمیل و زنگی دریغ نکردن به همه خبرگزاریا نماینده ها همه جا همین حرف پور کاظمی نتیجه تلاش همه بوده پس باید به اتحادمون ادامه بدیم
رشته هایی مثل بینایی سنجی ،آموزش بهداشت، بهداشت حرفه ای ،ایمنی اینایی هستن که من دیدم و همشون کاهش بیش از 34 درصد داشتن باید واسشون فکری بکنن تو رشته خودم آموزش بهداشت با این همه شرکت کننده 65 نفر کم کردن من که راه دور نمیتونم برم و ظرفیت شهر نزدیکی که میخوام برم از 12 نفر رسیده به 5 نفر این واقعا ظلمه افزایش حق همس هدفمون افزایش ظرفیت همه رشته هاست هدفی که از اول داشتیم

دل آرام

New member
سنجش نرفته درصد رشته هارو دربیاره که.... فقط اون رشته هائی که دانشگاههاشون بلاک شده بوده رو از بلاک در آورده .. که این 8تا رشته فقط بلاک بودن..برین خودتون رشتتونو چک کنین مثلا سم شناسی جز بلاک شده ها نبوده ،از اول واسش 11تا دانشگاه اعلام کرده بودن الانم 11تاست... اما اون 8تا رشته دانشگاههای بلاک شده داشته ... در یک کلام ،سنجش ظرفیتی رو اضافه نکرده فقط اشتباه دانشگاهها رو که اعلام آمادگی کرده بودن واسه پذیرش دانشجو و حالا زدن زیرشو درست کرده که شما فک میکنین افزایش داده شده.

دانشگاهها هیچ وقت اشتباه نمیکنن
این بلاک از سوی خود وزات خونس ! کلا همه چی دست وزاتخونس !
بازرسا میرن به دانشگاهها سر میزنن وضعیتو بررسی میکنن و اگر امتیاز منفی بگیرن بلاک میشن !

elmira1365 باید 1 نامه بنویسی واسه نماینده شهرتون بدی دفترش که ببره تهران واسه مجلس ما همه اینکارو کردیم مصاحبه ی ایسنای پور کاظمی رو که بهمن نقل کرده رو هم ضمیمش کن حتما تاکید کن که ببره تهران حتما..

elmira1365

New member
elmira1365 باید 1 نامه بنویسی واسه نماینده شهرتون بدی دفترش که ببره تهران واسه مجلس ما همه اینکارو کردیم مصاحبه ی ایسنای پور کاظمی رو که بهمن نقل کرده رو هم ضمیمش کن حتما تاکید کن که ببره تهران حتما..
مرسی از راهنماییت دوست عزیز، اتفاقا من امروز واسه 3 تا نماینده شیراز ایمیل زدم و همین طور وقت ملاقات درخواست کردم .که باز فردا هم پیگیری میکنم ببینم به کجا میرسه
فقط دوستان اگه نامه ای که دادن به نماینده هاشون رو اینجا بذارن ممنون میشم ،چون نمیدونم باید چطور نامه اداری بنویسم ، اگه به من باشه فقط نقدشون میکنم به بی کفایتی و همین طور بیسوادی

سمانه68

New member
سلام دوستان ممنون که رفتید من ازهمتون تشکرمیکنم ایشالا که نتیجه بگیریم ولی همین که فکرنکنندهرکاربخاند بکنندوهیچکس هیچی نمیگه همین خوبه.....
من نمیدونم دنیا داره پیشرفت میکنه ما برعکسیم پس رفت من بازم ازهمه دوستان تشکرمیکنم منم میرم بانماینده مجلسمون حرف میزنم البته دوستان اصفهانی اگه هسند میتونند بیاند بریم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا