اعتبار مدرک وزارت بهداشت در اروپا و استرالیا

yasaman7

New member
من شنیدم کشورهای غربی مدرک وزارت بهداشت ایران رو قبول ندارن درسته؟ کلاً مدرک ما رو قبول ندارن یا مثلاً اگه من فوق لیسانس میکروب مواد غذایی داشته باشم فقط باید اونجا یه دور اضافه بگزرونم تا مدرکمو قبول کنن؟:13:

okay

New member
با احترام

رشته هایی نظیر پزشکی و پرستاری که دارای نظام هستند معمولا دارای شورای بین المللی هستن . که در پشت کارت عضویت این شماره وجود دارد و سازمان مربوطه اسامی رو به اون شورا سالانه اعلام می کنه

مثلا در مورد پرستاری . پس از فراغت از تحصیل و عضویت سازمان نطام پرستاری به شما رتبه ی bsn داده میشه . برای کار و قبول مدرک شما در سطح بین الملل لازم هست دوره ی rn رو بگذرونید و ریجستر شوید .

mim_ghaaf

New member
خیر. تا جایی که من میدونم صحت نداره و مدارک کاملا معتبر هستن
موفق باشید

epidtehran92

New member
خیر. تا جایی که من میدونم صحت نداره و مدارک کاملا معتبر هستن
موفق باشید

سلام.از دانشگاههای زیر مجموعه وزارت بهداشت ایران فقط مدرک دو تا دانشگاه علوم بزشکی تهران و علوم بزشکی شیراز در خارج از کشور اعتبار داره و بدون هیچ امتحانی قابل بذیرشه

epidtehran92

New member
با احترام

رشته هایی نظیر پزشکی و پرستاری که دارای نظام هستند معمولا دارای شورای بین المللی هستن . که در پشت کارت عضویت این شماره وجود دارد و سازمان مربوطه اسامی رو به اون شورا سالانه اعلام می کنه

مثلا در مورد پرستاری . پس از فراغت از تحصیل و عضویت سازمان نطام پرستاری به شما رتبه ی bsn داده میشه . برای کار و قبول مدرک شما در سطح بین الملل لازم هست دوره ی rn رو بگذرونید و ریجستر شوید .
نظام داشتن ربطی به اعتبار مدرک نداره.اعتبار مدرک به سطح علمی دانشگاه بستگی داره و چون تهران وشیراز نسبت به بقیه دانشگاههای ایران از قدیم در رنکینگ جهانی رتبه خوبی داشتن و دارن مدرکشون قابل قبوله

rainsavor

New member
نظام داشتن ربطی به اعتبار مدرک نداره.اعتبار مدرک به سطح علمی دانشگاه بستگی داره و چون تهران وشیراز نسبت به بقیه دانشگاههای ایران از قدیم در رنکینگ جهانی رتبه خوبی داشتن و دارن مدرکشون قابل قبوله

این بنده ی خدا که حرفی از اعتبار مدرک نزده فقط گفته اسامی افراد عضو در شورای بین المللی ثبت میشه که کاملا درسته :motat:

yasaman7

New member
ممنونم از همه برای جواب دادن خوب اگه مدرک دانشگاه تهران و شیراز مورد قبوله مشکل من حله چون رشته میکروب غذایی رو تا پارسال که فقط تهران داشت.

epidtehran92

New member
باسیلوس فکر کنم بقیه دانشگاهها باید یه دوره ای رو بگذرونن و امتحان بدن اگه قبول شدن مدرکشون بذیرفته میشه

بالا