afsane1370
New member
با این سخت گیری هایی که اینا میکنن فک نمیکنم بیشتر از 50 نفر شرکت کننده داشته باشه !!!!!!
Che sakht giriAy daran mikonan?
با این سخت گیری هایی که اینا میکنن فک نمیکنم بیشتر از 50 نفر شرکت کننده داشته باشه !!!!!!
اتفاقا من لیست ثبت نامی ها رو دیدم........50 نفر نبودن که هیچ...بیشتر از 200نفر هم بودن...با این سخت گیری هایی که اینا میکنن فک نمیکنم بیشتر از 50 نفر شرکت کننده داشته باشه !!!!!!
اتفاقا من لیست ثبت نامی ها رو دیدم........50 نفر نبودن که هیچ...بیشتر از 200نفر هم بودن...
هیج جا!!!من رفته بودم مرکز آزمون..واسه چک کردن تاییدیه مدارک چندتا از بچه ها...انقد سریش شدم که لیست رو دادن خودم نگاه کردم..Koja list'e sabte namiHaro mishe did??
من هنوز نتونستم ثبت نام کنم.همه ی شرایطم دارم.اما دانشگاه بهم معدل ترم آخرمو نمیده.چون اول بهمن کارورزی هام تموم شده.نمیشه معدل ترم هفتمو بفرستم؟ کسی خبر نداره مهلت ثبت نام ممکنه تمدید بشه یا نه؟
میدونم وقت ثبت نام تمومیده ومن دیر دارم ج میدم ولی خالی از لطف نیست شاید برای بچه های سال بعد مفید باشه.
منم مشکل شمارو داشتم . یکی رو فرستادم حضوری بپرسه قبول میکنن که از دانشگاه براشون گواهی زمان احتمالی فارغ التحصیلی و معدل 7ترم رو بفرستم ک مدتی وقت بدن گفتند به هیچ وجه قابل قبول نی.
اتفاقا من لیست ثبت نامی ها رو دیدم........50 نفر نبودن که هیچ...بیشتر از 200نفر هم بودن...
احیانا نمونه سوالا رو ندیدین؟؟؟
من روز آخر تو برف با هزار زورو بلا خودمو رسوندم معاونت.اما بازم کارم حل نشد.همون معدل ترم هفت و فرستادم و زیرش نامه نگاری کردم که بفهمن اینجا برفه.همه ی دانشگاها تا یک هفته تعطیله....یکی رو فرستادم واسم پرسید.اما پیچوندن د رست جواب ندادن.این ما بین گفتن که دستی بیارید معدلتوونو درست کنید.
این همه زحمت کشیدم خوندم.حالا اگه کارت واسم صادر نکنن خیلی بد میشه
زمان شروع و خاتمه توزیع کارت ازمون تا چه ساعتی است؟( لطفا اگه کسی گرفته امروز بگه چون تهرانی نیستم)
زمان شروع توزيع كارت امروز شنبه ست تا يكشنبه تا اخر وقت اداري
همراه خودمون چی باید ببریم؟ممنون ولی ساعت دقیق وقت اداری رو اگه بگین از کیه ممنون میشم
همراه خودمون چی باید ببریم؟ممنون ولی ساعت دقیق وقت اداری رو اگه بگین از کیه ممنون میشم
همراه خودمون چی باید بوریم؟
- - - Updated - - -
همراه خودمون چی باید بوریم؟