shoma on hasin?
ببخشید کسی جواب سوال منو نمیدونست
ارائه مدرك زبان انگليسي از داوطلباني كه شرايط ورود به دوره را كسب كرده اند و در آزمون پذيرفته شده اند تا زمان ثبت نام در دانشگاه (تاريخ احتمالي ثبت نام شهريور ماه 1393 )ضروري است و در غير اينصورت قبولي آنها كان لم يكن تلقي خواهد شد.
سلام دوستان مگه قبلا زمان ارائه مدرک زبان تا قبل از آزمون علوم پایه کشوری نبود؟
سﻻم
دوستان از بین شما کسی ثبت نام کرده؟
با شماره حسابی که دادن مشکلی نداشتید؟
من که هر بانکی رفتم گفتن یک رقم زیاد داره!!
منم رفتم بانک اول گفت شماره درست نیست بعدش معلوم شد ممیز42 آخرشه قبل 27 هم صفر نداره.. یعنی 27619004/42سﻻم
دوستان از بین شما کسی ثبت نام کرده؟
با شماره حسابی که دادن مشکلی نداشتید؟
من که هر بانکی رفتم گفتن یک رقم زیاد داره!!
درودسلام بچه ها.من که شماره شناسنامه م 11رقمیه اما توی فرم ثبت نام 6تامربع بیشتر نداره بایدچیکارکنم؟
سلام بچه ها.من که شماره شناسنامه م 11رقمیه اما توی فرم ثبت نام 6تامربع بیشتر نداره بایدچیکارکنم؟
Ro karte melllito bbin shomare shenasnamato zade sefr!!!chooon maha k shomare mellio shenasnamamoon yki asln sh sh nadarim
فرمایش شماقبول ولی بالاخره ما یه شناسنامه داریم!که یتوش یه شماره نوشسته س.وباید اونو بنویسیم.شماخودتون چیکارکردید؟همین کاری که a-گفتن؟67
فرمایش شماقبول ولی بالاخره ما یه شناسنامه داریم!که یتوش یه شماره نوشسته س.وباید اونو بنویسیم.شماخودتون چیکارکردید؟همین کاری که a-گفتن؟67
با این سخت گیری هایی که اینا میکنن فک نمیکنم بیشتر از 50 نفر شرکت کننده داشته باشه !!!!!!