اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

helena

New member
سلام به همه
کسانی که میگن ارشد شبانه برای دکتری مشکل ایجاد میکنه بدونید اولین نفری که شبانه را انتخواب میکنند خودشون هستند.
در ضمن ارشد شبانه برای دکتری هیچ مشکلی پیش نمیاره.یه عده ادم بی سواد میان اینجا هرچی دوست دارند مینویسند با اعصاب بقیه بازی میکنند!
ناگفته های نیمه دوم
از اونجایی که برای ازمون دکتری باید تا برج 11 فارغ التحصیل بشید،کسانی که نیمه دوم قبول میشن هیچ فرقی با نیمه اولی ها ندارند ولی اگه بخوان ساله دیگه ارشدو برند ازمون دکتری را 1 سال عقب میمونند.
وقتی از ارشد شبانه فارغ التحصیل شدید روی مدرکتون فقط اسم دانشگاه را میزنه و اسم شبانه را قید نمی کنه.(پس برای دکتری هیچ مشکلی پیش نمیاره،در ضمن اون 30% مصاحبه قید نکرده که دانشگاه فارغ التحصیلی تاثیر داره!
بچه ها تحمل کنید تا اطلاعیه خود سازمان سنجش بیاد و به حرف های دیگران هیچ توجهی نکنید.

کاملا باهاتون موافقم چون من با یکی از اساتید شهیدبهشتی صحبت کردم ایشونم حرفهای شما و انیتا جان را میزدند. فک نمیکنم اینقد بی انصافی وجود داشته باشه که کسی برای ارشدش شبانه قبول شد تا اخر عمرش محروم از تحصیل بشه و پشت کنکور دکترا بمونه. اگه شبانه اینقد بی ارزش بود که کلا از صفحه ی تحصیلات محوش میکردن.من کارشناسی روزانه بودم ولی به چشم خودم میدیدم اون دوستم که شبانه هست استعداد ویادگیریش از من بهتره و مطمینم مشکلات قبلیش را با قبولی در ارشد دانشگاههای بالا جبران میکنه.من ارشد هستم ولی لطفا اونایی را که شما میگین دانشجوی پولی اند را دست کم نگیرید

topol

New member
بچه ها به نظرتون دانشگاهي كه بعضي از رشته ها را نداشتن امكان داره در اين دوره براي اولين بار داير كنن؟مثلا تبريز كه سم شناسي تا به حال ور نداشته آيا امكان داره در اين دوره پذيرش داشته باشه؟
اگه داشت میشه انتقالی گرفت و اونجا ادامه داد ؟ از اهر که بهتره کاش بشه خیلی عالی میشه:p

melinaaa

New member
[من که دارم دیوونه می شم..چرا خبری از شبانه نشد؟شروع کنیم واسه سال دیگه بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟بچه ها کسی می دونه شبانه تا چه رتبه یا نمره ای رو می گیره؟

nutgirl92

New member
دوستان عزیز
من امروز تماس گرفتم با یکی از اساتیدم صحبت کردم
گفتن که زمان خودشون شاید این طور بوده باشه اما زمان ما دیگه ازین خبرا نیس... و وقتی گفتم اساتید این طوری میگن که اونایی که شهریه ای درس خوندن شانسشون کمتره گفتن این مسئله الان کمرنگ شده چون کنکور سخت تر شده و سطح شواد همه بالاست ... رقابت اصلی بعد از امتحان دکترا ... مصاحبست که شامل مقاله و کتاب و ازین حرفاست ...
دلم نیومد بهتون نگم ... با اینکه میدونم شاید یه جورایی دارم حرفمو پس میگیرم ... اما ان شالله که هر چی به صلاحمونه همون بشه ... :rose:

sanazmohandes

New member
ما که قبول شدیم ازاد دیگه نمیتونیم تو شبانه شرکت کنیم که :p7977cujr38iyymsu8:

hiva6747

New member
دوستان عزیز
گفتن که زمان خودشون شاید این طور بوده باشه اما زمان ما دیگه ازین خبرا نیس... و وقتی گفتم اساتید این طوری میگن که اونایی که شهریه ای درس خوندن شانسشون کمتره گفتن این مسئله الان کمرنگ شده چون کنکور سخت تر شده و سطح شواد همه بالاست ... رقابت اصلی بعد از امتحان دکترا ... مصاحبست که شامل مقاله و کتاب و ازین حرفاست ...
دلم نیومد بهتون نگم ... با اینکه میدونم شاید یه جورایی دارم حرفمو پس میگیرم ... اما ان شالله که هر چی به صلاحمونه همون بشه ... :rose:
خیلی خوبییییییی

hiva6747

New member
دوستان عزیز
خیلی خوبییییییی

shahrzad67

New member
دوستان عزیز

خیلی ماهی ...:riz304::riz304:

nazaninmahdavi

New member
سلام دوستان
انشاء الله زودتر اطلاعیه جدید میاد و همه از این تنش و استرس رهایی پیدا می کنیم و این تاپیک با تمام حرفاش به تاریخ میپیونده.
من به علت متاهل بودن و داشتن فرزند کوچک ، رفتن به شهرستان برام مقدور نبود و تنها شهر انتخابیم تهران بود . رتبم برای تهران مناسب نبود . البته نمره آخرین نفر شهید بهشتی در سهمیه آزاد ، حدود 3 نمره از من بیشتر بود . (رتبش رو نمیدونم )نمیدونم کدوم شهرستانا امکان پذیرش داشتم ولی از مشهد که مطمئنم. چون رتبه بعد از من این شهر پذیرفته شد . شهر امام رضای عزیزم که اگر تعهدات زندگیم نبود حتما بعد از تهران این شهر رو انتخاب می کردم و الان هم دانشجوی ارشد بودم . اما مطمئنم که دارم وظیفم رو درست رو انجام میدم و مراقبت از فرزندم برام مهم تر از اینه که تا دوسال فرزندم این خونه و اون خونه باشه ...
حالا بر فرض اگر من با همین شرایط میخواستم برم مشهد بایستی چند تا هزینه متحمل میشدم . 1. خوابگاه و هزینه های زندگی 2. هزینه رفت و آمد که کم هم نیست3. هزینه مادی و معنوی عدم مراقبت از فرزندم که میدونم خیلی زیاد میشد.
پس با این شرایط حتی اگر قدری بیشتر هزینه کنم و در شهر خودم باشم برای من مقرون به صرفه است .
امیدوارم دانشگاه های تهران پذیرش داشته باشن و من هم پذیرفته بشم .

nazaninmahdavi

New member
دوست خوبم nut girl 92 انصاف اینه که انسان حق رو بگه حتی اگر به ضرر خودش باشه و شما انسان منصفی هستی . با ثبت این نوشته از تنش دوستانت کم کردی . حق یارت ...

Persian-Masoud

New member
گفتم عزیزم شما برو لیسانستو بگیر بعد بیا اینجا بقول خودت تاپیک از من انتقاد کن. شما خیلی مونده خیلی چیز هارو بفهمی . در ضمن من دوستانه بهت گفتم نه با لحن بد.
لطفا ازت میخوام نیا اینجا و بچه هارو دلسرد کن .خیلی ها دوست من با یک امیدی به ارشد شبانه نگاه میکنند پس به نظرشون احترام بزار.ممنون

آدم نمیدونه جواب یکی مثل شمارو باید چی بده! محترمانه دارین توهین میکنید.
حالا اگه جراح مغز بودین و در مورد مغز با شما بحث داشتم و میگفتین بذار جوهر مدرکت خشک بشه بعد حرف بزن یه چیزی! کسی نمیدونه خودتون کی هستین و چیکاره این که برای دیگران تعین تکلیف میکنید که چی بگن!
اینجا هم تا وقتی دلم بخواد میام و بازم میگم به شما هیچ ربطی نداره!
کسی رو هم دلسرد نکردم. شما نمیگیری چی میگم.

nazaninmahdavi

New member
دوستان من
درسته که اینجا یک فروم آزاده ؛ اما یه کاری نکنین که کاربران رغبت نکنن در مباحث شرکت کنن . حرف حساب رو هم یه دفه می زنن . کسی خواست قبول میکنه اگه نخواست قبول نمی کنه . (حالا حرف حساب مال هر کدومتون هست )
دیگه لطفا با هم در نیفتین و انرژی منفی وارد سایت نکنین . امیدوارم هر کدوم در هر جایی که تحصیل می کنیم و هر کاری که بر میگزینیم هدفی عالی داشته باشیم و بس. هدفی که باعث پشیمونی نباشه و اگر عمری بود و چند سال دیگه به راه رفته نگاه کردیم پشیمون نباشیم .
بازم میگم و بچه های دیگه هم گفتن . این یه هفته رو هم صبر کنین و نزاع نکنین. امثال من میان اینجا اطلاعات کسب کنن و انرژی مثبت بگیرن . نه این که خواننده جر و بحث های دیگران باشن .

آخرین ویرایش:

reza

New member
سلام بچه ها
من امسال با رتبه 18 و با اختلاف يك نمره قبول نشدم چون رشته مورد علاقه من 16 نفر پذيرش داشت .
هر هروز از اين تاپيگ سر ميزنم .نكات مثبت منفي زيادي شنيدم ولي اين چند روزه بحث ها و جدل ها از روند سازندش داره خارج مي شه. اگه كسي نظرش رو ميده براي شما تصميم نمي گيره .تصميم گيرنده شما هستين . به مدرك تحصيلي چكار دارين اگه موضوع بحث عاقلانه باشه؟ پس ياد بگيريم گوش كنيم،درك كنيم و بهترين تصميمات رو بگيريم و نه اينكه ب

parnia

New member
من موندم این نیمه اول چه صیغه ایه؟ خب مثه آدم ی روز تعیین کنید دیگه!!!!!!! وزارت بهداشت دیگه شورشو در آورده با این اطلاعیه های ناقصش!!!:p7977cujr38iyymsu8:

silverclove

New member
واقعا واسه چی اینقدر طولش میدن؟ اطلاعیه آماده نیست یا میخوان هزینه ها رو به نرخ روز بزنن؟؟؟؟؟؟؟امروز دلار چنده؟؟؟؟

Persian-Masoud

New member
واقعا واسه چی اینقدر طولش میدن؟ اطلاعیه آماده نیست یا میخوان هزینه ها رو به نرخ روز بزنن؟؟؟؟؟؟؟امروز دلار چنده؟؟؟؟

خب کمی زمان بر هست این پروسه.
بایدتمامی دانشگاه ها تعیین کنند چقدر توانایی پذیرش برای چه رشته هایی رو دارند! بعد هم که باید دونه دونه تایید بشن و برآورد شهریه براشون بشه! زمان میبره!

Persian-Masoud

New member
جزئیات پذیرش دانشجوی پولی/ میزان ظرفیت و شهریه

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به فضاهای موجود در حوزه دانشگاههای آموزش پزشکی به روسای دانشگاهها اختیار تام داده شده است که براساس دستورالعمل های وزارت بهداشت دانشجوی مازاد پذیرش کنند.

به گزارش مهر، دکتر مرضیه وحید دستجردی درباره آخرین وضعیت جذب دانشجوی کارشناسی ارشد پولی دانشگاههای آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه چیزی به عنوان کارشناس ارشد پولی نداریم، اظهار داشت: با توجه به فضاهایی که در دانشگاههای آموزش پزشکی در ساعات غیرمتعارف مانند بعدازظهرها و شبها وجود دارد به روسای دانشگاهها این اختیار را داده ایم که بتوانند براساس دستورالعمل های وزارت بهداشت و نه به صورت بی رویه دانشجوی مازاد کارشناسی ارشد جذب کنند.

وی با بیان اینکه این نوع پذیرش در حد مسائلی که در زمینه دانشجویان پولی مطرح می شود نیست، افزود: در این نوع پذیرش، دانشجویان مازاد در حد دوره های شبانه هزینه پرداخت خواهند کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید براینکه ارتقای سطح علمی از سوی افراد جامعه به شدت احساس می شود و افراد متقاضی بسیاری در این زمینه وجود دارند، تصریح کرد: باید بسترسازی مناسب صورت گیرد تا نسل جوان برای تحصیلات مجبور به خروج از کشور و پرداخت هزینه های سنگین با توجه به افزایش بی رویه نرخ ارز نشوند.

وی گفت: دراین راستا از روسای دانشگاههای وزارت بهداشت خواسته ایم برغم تمام کمبودهای ظرفیتی موجود، راه ویژه ای باز کنند تا از ظرفیتهای مازادی که در سیستمشان وجود دارد، استفاده کنند.

دکتر دستجردی درباره میزان ظرفیت پذیرش دانشجوهای مازاد در این دانشگاهها نیز گفت: ظرفیت پذیرش را به عهده دانشگاهها گذاشتیم و معاونت آموزشی به دانشگاهها این اجازه را داده که بتوانند برابر ظرفیت روزانه خودشان، به صورت شبانه دانشجوی مازاد بپذیرند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه با توجه به محدودیتهای اعتباری که دانشگاههای دولتی دارند مجوز بسترسازی برابر ظرفیت روزانه برای جذب دانشجوی مازاد ارائه شده است، افزود: لیست دانشجویانی که در آزمون ورودی کارشناسی ارشد شرکت کرده اند در مرکز آزمون محفوظ است و علاوه بر افرادی که به عنوان قبول محسوب شده اند مابقی افراد بنابر نمراتی که کسب کرده اند و براساس رتبه بندی های انجام شده در زمان اعلام ظرفیت مازاد از سوی دانشگاهها پذیرش خواهند شد.

وی به مهر گفت: فعلا دانشگاهها ظرفیتهای مازاد را اعلام نکرده اند اما منتظر اعلام ظرفیتهای مازاد از سوی دانشگاهها و در تمامی رشته ها هستیم و در این زمینه دست دانشگاهها را باز گذاشته ایم.

منبع

foroozan

New member
خب کمی زمان بر هست این پروسه.
بایدتمامی دانشگاه ها تعیین کنند چقدر توانایی پذیرش برای چه رشته هایی رو دارند! بعد هم که باید دونه دونه تایید بشن و برآورد شهریه براشون بشه! زمان میبره!
پس بااین حساب این طرح واسه ارشدای سال دیگه اجرا میشه چون اینطور که وزیربهداشت گفته هنوز خیلی کاراهست که باید انجام بشه.

بالا