sefidrooze
New member
حالا گفتن در حد شبانس پولش چه قدر میشه حدودا؟؟؟
شبانه احتمالا 1 الی 1.300
نه بازم خیلیا شرکت نمیکنن یا هزینش براشون زیاده یا میخوان برا سال دیگه روزانه قبول شناین قیمت معقوله ولی به نظرت همه میتونن پرداخت کنن؟
من بعید میدونم این قدر باشه خیلی ها شرکت کنند
خدایا خودت بخیر کن شب یه چیز میگن صبح پا میشی میبینی 182 درجه عوض کردن حرفشونوراستی جالبه اول گفتن 6000 نفر میگیریم الان میگن برابر ظرفیت روزانه تازه اونم با اختیار خود دانشگاه!
معلوم نیست چی به چیه!
ویدا جان شما شرایطی داشتی که میتونستی از تمام فرصتت در روز اضافه کنی . اما این فرصت برای همه نیست . تعهدات زندگی ، کاری و ...اجازه نمیده که مثلا روزی حتی 8 ساعت هم بخونی .بچه ها من خودم امسال قبول شدم خیلی هم زحمت کشیدمم که رتبم 3 شد. تهران آوردم ولی به خدا همه چی اونی نیست که تصور میکنید
چرا فکر میکنید نمی تونید قبول شید که می خواید برید انقد هزینه کنید و قتی می تونید بخونید و سال دیگه روزانه قبول شید بی هزینه؟؟؟
شماها که انقد رتبه هاتون به قبولی نزدیکه یکم دیگه بخونید سال دیگه قبولید به خدااااااااااااا من تجربه این حرفمو داشتما منم پارسال مثل شما بودم لب مرزی رد شدم ولی حتی یک لحظه هم نگفتم من دیگه نمیخونم بلافاصله نشستم خوندم بخونید که روزانه قبول شید بی هزینه .فک نکنید من خوشی زده زیر دلم چون قبول شدم اینو میگم نه، چون شرایطتونو تجربه کردم میگم شما که اینهمه صبر کردید تا تیر هم صبر کنید و بخونید تا نتیجه زحمت خوندتونو بپیرید یک دانشگاه خوب بی هزینه .من خواهرانه گفتم تصمیم با خودتون
عزیزمممممممممممم ما تو کلاسمون خیلی ها هستن که متاهل و شاغلمم هستنویدا جان شما شرایطی داشتی که میتونستی از تمام فرصتت در روز اضافه کنی . اما این فرصت برای همه نیست . تعهدات زندگی ، کاری و ...اجازه نمیده که مثلا روزی حتی 8 ساعت هم بخونی .
ممنون از انرژی مثبتی که دادی و این که توانایی هامون رو یادآوری کردی
موفق باشی گلم ...
شما فك كنم از اوضاع حال حاضر خبر نداري
حيف كه نميشه وگرنه چيزايي را كه ميدونستم اينجا ميگفتم اونوقت ميفهميدي اوضاع چه خبره!!!!!!
ميدوني جديدآ و احتمالآ ميخوان پايان نامه هاي ارشد را بردارن
نه نميدوني آخه
فقط دلتون خوشه كه ارشد بخونين!!!!!!!
بچه ها من خودم امسال قبول شدم خیلی هم زحمت کشیدمم که رتبم 3 شد. تهران آوردم ولی به خدا همه چی اونی نیست که تصور میکنید
چرا فکر میکنید نمی تونید قبول شید که می خواید برید انقد هزینه کنید و قتی می تونید بخونید و سال دیگه روزانه قبول شید بی هزینه؟؟؟
شماها که انقد رتبه هاتون به قبولی نزدیکه یکم دیگه بخونید سال دیگه قبولید به خدااااااااااااا من تجربه این حرفمو داشتما منم پارسال مثل شما بودم لب مرزی رد شدم ولی حتی یک لحظه هم نگفتم من دیگه نمیخونم بلافاصله نشستم خوندم بخونید که روزانه قبول شید بی هزینه .فک نکنید من خوشی زده زیر دلم چون قبول شدم اینو میگم نه، چون شرایطتونو تجربه کردم میگم شما که اینهمه صبر کردید تا تیر هم صبر کنید و بخونید تا نتیجه زحمت خوندتونو بپیرید یک دانشگاه خوب بی هزینه .من خواهرانه گفتم تصمیم با خودتون