اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

hiva6747

New member
این قیمت معقوله ولی به نظرت همه میتونن پرداخت کنن؟
من بعید میدونم این قدر باشه خیلی ها شرکت کنند
نه بازم خیلیا شرکت نمیکنن یا هزینش براشون زیاده یا میخوان برا سال دیگه روزانه قبول شن
با این تعداد زیاد که میخوان بگیرن نمرات پایین شانس زیادی برا قبولی دارن و این اصلا خوب نیست!!!

hiva6747

New member
راستی جالبه اول گفتن 6000 نفر میگیریم الان میگن برابر ظرفیت روزانه تازه اونم با اختیار خود دانشگاه!
ظرفیت روزانه هم که 5000تا بود تازه با احتساب آزاد و بین الملل
معلوم نیست چی به چیه!

آخرین ویرایش:

sefidrooze

New member
راستی جالبه اول گفتن 6000 نفر میگیریم الان میگن برابر ظرفیت روزانه تازه اونم با اختیار خود دانشگاه!
معلوم نیست چی به چیه!
خدایا خودت بخیر کن شب یه چیز میگن صبح پا میشی میبینی 182 درجه عوض کردن حرفشونو

جالبه بنظر خیلی خوبتر از اون چیزی که فکر میکردیمه . شهریشم مثل شبانه وزارت علومه انگار و هرکسی این توانایی رو داره که این شهریه رو بده و فکرکنم تا یک نمره هایی رو هر دانشگاه بپذیره اینطور نیست اگه کسی مشهد 7نفر انتخاب کنن ولی ظرفیتش رو 8 اعلام کرده باشه داوطلب از اخر اول بزنه مشهد و قبول شه . حا لا فکر کنم خیال خیلی ها راحت شد تاحدودی

hiva6747

New member
آره انگار دست اندر کاران دارن تازه به این نتایج میرسن!
از اول معلوم بود این طرح خیلی مشکل داره ولی خب ما هم گفتیم دندون اسب پیش کشی رو نمیشمارن
ولی جدا دندوناش خیلی مشکل داره این اسبه!

بچه ها چقد هیجان زنده شدن چه خوب که این خبررو دادید.............منم ازتون تشکر میکنم موفق باشید:applause:

Elham.R

New member
به نظر شما 1تا 1.5 زیاده من که اینطورذ فکر نمیکنم ؟ من خودم روی 4 و 5 میلیون حساب کرده بودم

vb2

New member
بچه ها من خودم امسال قبول شدم خیلی هم زحمت کشیدمم که رتبم 3 شد. تهران آوردم ولی به خدا همه چی اونی نیست که تصور میکنید
چرا فکر میکنید نمی تونید قبول شید که می خواید برید انقد هزینه کنید و قتی می تونید بخونید و سال دیگه روزانه قبول شید بی هزینه؟؟؟
شماها که انقد رتبه هاتون به قبولی نزدیکه یکم دیگه بخونید سال دیگه قبولید به خدااااااااااااا من تجربه این حرقمو داشتما منم پارسال مثل شما بودم لب مرزی رد شدم ولب حتی یک لحظه هم نگفتم من دیگه نمیخونم بلافاصله نشستم خوندم بخونید که روزانه قبول شید بی هزینه .فک نکنید من خوشی زده زیر دلم چون قبول شدم اینو میگم نه، چون شرایطتونو تجربه کردم میگم شما که اینهمه صبر کردید تا تیر هم صبر کنید و بخونید تا نتیجه زحمت خوندتونو بپیرید یک دانشگاه خوب بی هزینه .من خواهرانه گفتم تصمیم با خودتون

vb2

New member
بچه ها من خودم امسال قبول شدم خیلی هم زحمت کشیدمم که رتبم 3 شد. تهران آوردم ولی به خدا همه چی اونی نیست که تصور میکنید
چرا فکر میکنید نمی تونید قبول شید که می خواید برید انقد هزینه کنید و قتی می تونید بخونید و سال دیگه روزانه قبول شید بی هزینه؟؟؟
شماها که انقد رتبه هاتون به قبولی نزدیکه یکم دیگه بخونید سال دیگه قبولید به خدااااااااااااا من تجربه این حرفمو داشتما منم پارسال مثل شما بودم لب مرزی رد شدم ولی حتی یک لحظه هم نگفتم من دیگه نمیخونم بلافاصله نشستم خوندم بخونید که روزانه قبول شید بی هزینه .فک نکنید من خوشی زده زیر دلم چون قبول شدم اینو میگم نه، چون شرایطتونو تجربه کردم میگم شما که اینهمه صبر کردید تا تیر هم صبر کنید و بخونید تا نتیجه زحمت خوندتونو بپیرید یک دانشگاه خوب بی هزینه .من خواهرانه گفتم تصمیم با خودتون

nocerino

New member
جالب اینجاست که خودشوم با خودشون هماهنگ نکرده میان یه طرحی رو میدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نارون

Member
بچه ها تا اطلاعیه جدید بیاد کلی وقت درس خوندن رو از دست دادیم من که دیگه نمی تونم درس بخونم کلی از برنامه هام جا موندم خدا به خیر کنه

nazaninmahdavi

New member
دوستای خوبم
من دارم مجدد میخونم و خیلی روون تر از پارسالم . اما اگر امکان شبانه برام فراهم بشه ، فرصتم رو از دست نمیدم . چون هر سال شرایط تغیر میکنه و برای من که فقط تهران میخوام ممکنه فرصت از دست بره .

nazaninmahdavi

New member
شماها که انقد رتبه هاتون به قبولی نزدیکه یکم دیگه بخونید سال دیگه قبولید به خدااااااااااااا من تجربه این حرفمو داشتما منم پارسال مثل شما بودم لب مرزی رد شدم ولی حتی یک لحظه هم نگفتم من دیگه نمیخونم بلافاصله نشستم خوندم بخونید که روزانه قبول شید بی هزینه .فک نکنید من خوشی زده زیر دلم چون قبول شدم اینو میگم نه، چون شرایطتونو تجربه کردم میگم شما که اینهمه صبر کردید تا تیر هم صبر کنید و بخونید تا نتیجه زحمت خوندتونو بپیرید یک دانشگاه خوب بی هزینه .من خواهرانه گفتم تصمیم با خودتون
ویدا جان شما شرایطی داشتی که میتونستی از تمام فرصتت در روز اضافه کنی . اما این فرصت برای همه نیست . تعهدات زندگی ، کاری و ...اجازه نمیده که مثلا روزی حتی 8 ساعت هم بخونی .
ممنون از انرژی مثبتی که دادی و این که توانایی هامون رو یادآوری کردی
موفق باشی گلم ...

vb2

New member
ویدا جان شما شرایطی داشتی که میتونستی از تمام فرصتت در روز اضافه کنی . اما این فرصت برای همه نیست . تعهدات زندگی ، کاری و ...اجازه نمیده که مثلا روزی حتی 8 ساعت هم بخونی .
ممنون از انرژی مثبتی که دادی و این که توانایی هامون رو یادآوری کردی
موفق باشی گلم ...
عزیزمممممممممممم ما تو کلاسمون خیلی ها هستن که متاهل و شاغلمم هستن
متاهل داریک که هر هفته تا ارومیه میره و میاد واسه کار
یعنی میخوام بگم که هم شاغله هم متاهل

helena

New member

شما فك كنم از اوضاع حال حاضر خبر نداري
حيف كه نميشه وگرنه چيزايي را كه ميدونستم اينجا ميگفتم اونوقت ميفهميدي اوضاع چه خبره!!!!!!
ميدوني جديدآ و احتمالآ ميخوان پايان نامه هاي ارشد را بردارن
نه نميدوني آخه
فقط دلتون خوشه كه ارشد بخونين!!!!!!!

سلام منم شنیدم بخاطر بالا بودن هزینه ی پایاننامه های ارشد مرتبط با علوم ازمایشگاهی میخوان پایاننامه ها را حذف کنن چون وقتی یک کیت کوچک ازمایشگاه سر از میلیون برمیداره دیگه دولت جوابگوی این هزینه ها نیست ومیخواد حذفش کنه. ولی دوست عزیز این موضوع اگه اتفاق بیفته هم برای شماها صدق میکنه هم برای شبانه ها پس نگرانی شما از چیه؟؟؟
شبانه ها هم همون مراحلی را طی میکنن که شمامیرید پس هیچ فرقی نیست.
من برای خبر حذف پایاننامه منبع موثق ندارم شما اگه دارین برای بچه های سایت بذارین

helena

New member

تا سال دیگه خدا میدونه که چه اتفاقاتی پیش بیاد به نظر من خیلی ریسکه که این فرصت را از دست داد خصوصا برای اونایی که توان مالیشو دارن ویکترم هم جلو میفتی.بچه ها نظرشون با خودونه ولی برای سال اینده موندن خیلی جرات میخاد مثلا خدای ناکرده برای روز امتحان مریض شی و تمرکز نداشته باشی یا ماشینت خراب شه به جلسه امتحان نرسی

بالا