اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

nocerino

New member
خیلی خوبی داره.دوستان گیر دادن به بدی هایی که پایه و اساس نداره . دوستی که گفتیگفتی 6000رو از کجا میگین .میتونی بری در ارشیو روزنامه ی افرینش قسما ارشیوش بری روز 14 مهر رو باز کنی اطلاعیه ی اول بهداشت که تازه میخواستن اعلام کنند در اون هست. در اون اطلاعیه کاملا ذکر شده

princess

New member
سلام

خیلی از دوستان عذرخواهی می کنم ولی تو این تاپیک حرفای بی پایه و اساس زیاد زده می شه. کسی فکر می کرد که برای ارشد علوم پزشکی شبانه بردارن . ولی می خوان بردارن .معلوم نیست در آینده پیش رومون چی می خواد پیش بیاد .باید صبرکنیم و ببینیم چی می شه.
اینقدرهم تو دل بچه ها رو خالی نکنید.

Elham.R

New member
دوست اتیشی ار قدیم گفتن هرچی پول بدی همون قدر آش میخوری . در ضمن خطاب به دوست عزیزی که گفته دانشجوهای شبانه برای پذیرش دکترا مشکل دارند باید بگم : دوست گرامی این خبرها هم نیست برادر من کاردانی و کازشناسی دانشگاه ازاد بودند و حتی ارشدش رو از پیام نور گرفته ولی دکترا ی بیوشیمی رو دانشگاه تهران میخونه

Gilda

New member
دوستان منم امسال با اختلاف ناچیزی قبول نشدم، و حس و حال تمام کسانی که زحمت کشیدن ولی نتیجه ای ندیدن رو خوب میدونم. ولی به نظر من آزمون امسال در نوع خودش و در طی سال های اخیر بی نظیر بود و همه میدونن که چه بلایی بر سر ماها آوردن، چه موقع آزمون و چه موقع اعلام کلید اولیه و نهایی و ... من به شخصه فکر میکنم امسال مارو بازی دادن! سیاست پدر مادر نداره دوستان، اینا مارو اینقدر عذاب دادن که خیلی هامون اصلا قاطی کنیم و دیگه به عواقب کاری که میکنیم و تصمیم هایی که میگیریم برای آیندمون درست فکر نکنیم!
مارو آتیشی و خسته و نا امید کردن که حاضر بشیم این هزینه رو پرداخت کنیم، در واقع به مرگ گرفتن که به تب راضی بشیم! ولی من فکر میکنم کسانی که شرایط و توانایی دوباره خوندن رو دارن بهتره گول این بازی رو نخورن! گرچه اونا این تصمیم رو گرفتن و بالاخره برای اینکه به هدفشون برسن همون نفرات آخر کنکور که حاضرن این پول رو بدن، هم میگیرن.
آزمون امسال رو این همه مشکل ساز برگزار کردن تا کسی نفهمه چی بود و چی شد! یه جوری زدن که کسی نفهمه از کجا خورده!
هیچ فکر کردین چرا از روزی که آزمون دادیم تا حالا اینقدر داریم عذاب و فشار روحی رو تحمل میکنیم؟ برای اینکه سر من و شما به همین مسائل پیش پا افتاده گرم بشه و در ضمن قسمتی از هزینه های اونا تامین بشه!
دارن بازیمون میدن! ولی تو رو خدا به حساب بد خواهی ما نذارید حرفامونو، گفتم که من هم خودم زخم خوردم سر این آزمون، ولی هیچ وقت چشمامو روی حقیقت نمی بندم.
در آخر برای همه آرزوی موفقیت میکنم.

آخرین ویرایش:

sefidrooze

New member
اونایی که میان میگن پولی باشی توی دکترا اذیت میشی ..... مدرکت اندازه .... ارزش نداره:خانم و اقای محترم: تو اگه خودت قبول نشدی و داری این حرفارو میگی پس اولین نفری هستی که شرکت میکنی میخوای بقیه رو دلسرد کنی با حرفات... و رقیباتو کم کنی تا شانس خودت بالا بره برای انتخاب................ وگر هم که قبول شدی نووووووووووووووووووووووش..چرا کاسه داغ تر از اشی..............

آخرین ویرایش:

Persian-Masoud

New member
مثل اینکه دوستان متوجه عرایض بنده نشدن و طبق معمول اکثرا از روی جو گیری حرف میزنن.
حرف هایی که زدم چندتا نکته داشت که به وضوح بهشون اشاره کردم اما مثل اینکه چند نفر از دوستان تفهیم نشدن.

نکته اول: بنده گفتم که دوستانی که میخوان در رشته های خاص و مهم دکترا بگیرن انشالله (رشته های مانند پرستاری،مامایی،تغذیه و.. نه رشته آبیاری گیاهان دریایی!!) این نکته رو مورد توجه قرار بدن که برای پذیرش یا همون مصاحبه دکترا این موارد رو مورد نظر قرار میدن که شما در دوره ارشد چه جور دانشجویی بودین. در شرایط برابر اولویت با دانشجویان دانشگاه های تیپ یک و همچنین نفرات برتر کنکور سراسری ارشد هست.

نکته دوم: کسایی که کارمند هستن و برای ترفیع درجه و افزایش حقوق و یا هر دلیل دیگه که میخوان فقط مدرک ارشد رو بگیرین همین گزینه پولی بسیار مناسب هست و مشکلی براشون پیش نمیاره.

نکته سوم: در جواب تعدادی از دوستان که بنده رو متهم کردن چون خودم امسال قبول نشدم میخوام شمارو دلسرد کنم تا شرکت نکنید و خودم بپرم برم! اولا باید بگم براتون متاسفم. دوما باید بگم بنده هنوز مدرک لیسانسم حتی دستم نیست و دانشجوی عرصه 2 رشته پرستاری هستم و برای کنکور آموزش بهداشت سال آینده آماده میشم. پس کاملا بر خلاف تفکر شما در مورد من من باید الان از خدام باشه که همتون برید شبانه بخونید تا راه برای ارشد خودم هموار تر و آسون تر بشه! درسته؟ هرچی شرکت کننده کمتر احتمال موفقیت بشتر. اما خدا شاهده چون صلاحتون رو میخوام و در این مورد اطلاعات دارم خواستم باهاتون در میون بذارم. بجای تشکر هم کلی تشر و کنایه ازتون شنیدم.
متاسفم.

shookooh

New member
چرا اینجا همیشـــــــــه بحث هست! مسئله خیلی ساده ست بچه ها . تحریم! مصاحبه ای خوندم ازسایت وزارت بهداشت که فرموده بودند : بودجه ی امسال وزارت بهداشت در سی سال گذشته بـــــــی سابقه بوده !

یه دودوتا چهارتای خیلی راحته ها ! نیاز به پول داره دولت خدمتگزار. همین . نه کسی به فکر من و شماست عزیزان نه قراره آینده نگری در کار باشه . مثل همیشه .

به نظرم اگر ما واقعا تحصیلکرده و به فکر منافع کشورمون و مردمش میبودیم حتی یک نفر هم نباید تو این طرح شرکت میکرد! من خودم اول که شنیدم کلی خوشم اومد اما حالا هر چی جلوتر میرم میبینم اصلا من با رتبه ی 180 در حد دانشجوی رتبه 18 تغذیه هم نیستم آخه! به فرض اینکه قبول شدیم. آخرش چی؟! قراره تخصص بدست بیاد یا مدرک؟! اعتبار ارشد و دکترا با این طرح واقعا نابود میشه . دیر نیست اونموقع که دیگه از هرکسی بپرسی مدرکت چیه بهت بگه فوق لیسانس... دکترا... به نظرتون خوبه این مدلی بشه؟!
از الان کمتر از 8 ماه به ارشد مونده . تا سنجش بخواد جواب شبانه رو اعلام کنه بهمن شده! یعنی میشه 6 ماه تا ارشد ! ارزش نداره آخه به خاطر نیم ترم جلو افتادن . من لیسانسمو آزاد گرفتم و اینو فهمیدم که تنها سود درس خوندن امروز با کسانی هست که دولتی درس بخونند بدون صرف هزینه ... پول خرج کردن واقعا حیفه واسه این سطح آموزش . مدرک آکسفورد که قرار نیست بگیریم. بهتره خودمون رو گول نزنیم . به قول یکی از دوستان تنها حسن درس خوندن توی تهران اینه که وقتی استرالیا بری بگی دانشگاه تهران بودی میدونن مال کدوم کشوری ! همین !

موفق باشید
:thanks:

nocerino

New member
دوست من که عاشق دولتی خوندن و بدون صرف هزینه هستی, فقط به یک مطلب بسنده میکنم.یکی ازدوستانم که خانم هم هستن امسال بیوشیمی بالینی زنجان روزانه قبول شدن .دانشگاه زنجان و 8 دانشگاه دیگر جز دانشگاه هایی بودن که خوابگاه ارائه نمیدن. جالب اینجاست دوست من میخواست خوابگاه بگیره بهش گفتن نزدیک 700 هزار تومن باید هر ترم بده تا بهش خوابگاه بدن .خوب فکر میکنید چون بی هزینه هست روزانه پول نمیگیرن ؟ اینجوری و غیر مستقیم پول میگیرن .دوست من مسعود جان واسه دکترا ملاک ارشد شبانه یا روزانه خوندن نیست
1. هر دانشگاه در مصاحبه ی دکترا بیشتر از بچه های خودشون که ارشد خوندن در اون دانشگاه میگیرن
2. مقاله دادن پر اهمیت هست
3 .تالیف و ترجمه کتاب
4 تدریس دانشگاهی هست موفق باشید
اینو چند تا از اساتید دانشگاهمون گفتن
بعدشم دوست من شما لیسانستو بگیر و کنکور بهداشت رو بده بعد بیا تو این پست شرکت کن

آخرین ویرایش:

mohamad21

New member
چرا اینقدر بهم گیر میدین!؟ هر کی دوس داره شرکت کنه هر کی هم دوس نداره بخونه واسه دولتی مهم سطح علمیتونه وگرنه همینجور که امسال ارشد پولی شد مطمئن باشین تا دو سال دیگه هم که فارغ التحصیل میشین دکترا هم پولی میشه بنابراین از الان نگران پذیرش دکتراتون نباشین اون موقع هم میتونین با دادن پول دکترا بگیرین. حالا چیزی که مهم میمونه مهارتها تحقیقات و مقالاتیه که توی دوره تحصیلیتون یاد گرفتین و ارایه دادین و به کمک اونا میتونین آینده شغلیتون را تضمین کنین. وگرنه صرفا خود مدرک دکترا مثل لیسانس الان میشه که ارزش لیسانس 10 سال قبل را نداره ]

آخرین ویرایش:

eco.bio

New member
دوستان منم امسال با اختلاف ناچیزی قبول نشدم، و حس و حال تمام کسانی که زحمت کشیدن ولی نتیجه ای ندیدن رو خوب میدونم. ولی به نظر من آزمون امسال در نوع خودش و در طی سال های اخیر بی نظیر بود و همه میدونن که چه بلایی بر سر ماها آوردن، چه موقع آزمون و چه موقع اعلام کلید اولیه و نهایی و ... من به شخصه فکر میکنم امسال مارو بازی دادن! سیاست پدر مادر نداره دوستان، اینا مارو اینقدر عذاب دادن که خیلی هامون اصلا قاطی کنیم و دیگه به عواقب کاری که میکنیم و تصمیم هایی که میگیریم برای آیندمون درست فکر نکنیم!
مارو آتیشی و خسته و نا امید کردن که حاضر بشیم این هزینه رو پرداخت کنیم، در واقع به مرگ گرفتن که به تب راضی بشیم! ولی من فکر میکنم کسانی که شرایط و توانایی دوباره خوندن رو دارن بهتره گول این بازی رو نخورن! گرچه اونا این تصمیم رو گرفتن و بالاخره برای اینکه به هدفشون برسن همون نفرات آخر کنکور که حاضرن این پول رو بدن، هم میگیرن.
آزمون امسال رو این همه مشکل ساز برگزار کردن تا کسی نفهمه چی بود و چی شد! یه جوری زدن که کسی نفهمه از کجا خورده!
هیچ فکر کردین چرا از روزی که آزمون دادیم تا حالا اینقدر داریم عذاب و فشار روحی رو تحمل میکنیم؟ برای اینکه سر من و شما به همین مسائل پیش پا افتاده گرم بشه و در ضمن قسمتی از هزینه های اونا تامین بشه!
دارن بازیمون میدن! ولی تو رو خدا به حساب بد خواهی ما نذارید حرفامونو، گفتم که من هم خودم زخم خوردم سر این آزمون، ولی هیچ وقت چشمامو روی حقیقت نمی بندم.
در آخر برای همه آرزوی موفقیت میکنم.

اصل مطلب رو دوست عزیزمون گفتن! الانم خب هرکی مطابق هدفش برا ادامه تحصیل خودشت تصمیم بگیره. دیگه ماها تعیین کننده نیستیم!!!! پس با بحث های الکی انرژی خودتون رو تلف نکنین. با این اوضاع الان دیگه تو این جامعه شاد بودن باید اصل باشه. چون اینطوری که پیش میره تا دکترا بگیریم کاملا عصبی خواهیم شد. :1dco2x0p1lilzhfpg1tپس دوستان ریلکس باشین زیادم حرص نخورین.:bunnyearsmiley:

nocerino

New member
همش دوست دارید پیچیده فکر کنید . حالا که اومدن خودشون بهمون میگن ای اونایی که قبول نشدید واسه روزانه بهداشت 5100 قبول شدن , 6000 نفر دیگه هم میگیریم تا حق کسی ضایع نشه . بنظرتون بده دارن اینکارارو میکنند تا یک اونایی که حقشون هست در این مرحله قبول شن؟.شانس برای همه مساوی هست. دوستان من اینا مجبورن براساس قانونی که دارن 5100 نفر در روزانه میگیرن مجبورن برای مازاد ظرفیت ها 6000 نفردیگه میگیرن خوب باید پول بدیم دیگه .این اشکال داره بنظر شما؟ واسه منم سخته پول زیاد بدم اما انگاری همچین حرف میزنیم که تا حالا واسه ی بدست اوردن چیز های مهم هزینه نکردیم ؟
تازه اینجوری قدر درسی که میخونید رو میدونید و ایشالا دکترا یک دانشگاه خوب روزانه بدون شهریه قبول میشید.
به این روز های عزیز خیلی از اونایی که روزانه قبول شدن دکترا قبول نمیشن . ما ها فکر میکنیم این ازمون مثل ازمون های ارشد برای گرو های مهندسی و فنی هست که هوش در اون دخیل باشه . در ازمون بهداشت هر کی بهتر بخونه و حجم زیادی از مطالب رو بلد باشه قبوله نه اینکه از هوشه سر شاری برخوردار باشه , پس انقد نگید اونا که روزانه قبول شدن شدن انیشتینند ما ها الان که قبول نشدیم در حکم یک ادم شکست خورده و ناامید هستیم .
پس فرقمون در این ازمون و قبولیش مشخص شد که هیچ فرقی نداریم

بابا جنگنده باشید و سر شار از امید .

بابا یک سرطانی هم که دکترا جوابش کردن تا اخرین لحاظات امیدشو از دست نمیده ولی حالا اومدن به ما میگن میتونی با یکی انتخاب شهر مناسب دانشگاه قبول شی اما باید پول بدی همچین به تریپ قبامون بر خورده که انگاری باید میشستیم تو دانشگاه تهران حالا نزاشتن بنشینینم.

عمقی فکر کنید

آخرین ویرایش:

**^^**

New member
سلام
بچه ها من خودم با این طرح کاملا مخالفم وقتی قبول نشدم تصمیم گرفتم دوباره بخونم اما یه سوال چه تضمینی هست که سال بعد اوضاع از الان بهتر باشه؟؟؟ اگه ماها شرکت نکنیم که اونایی که از آخر اول شدن یه سال از ما جلوتر میافتن
من هیچ وقت شرایط سخت امسال رو فراموش نمیکنم اونایی که روزانه قبول شدن حقشون بوده لابد از من بیشتر زحمت کشیدن اما خیلیا اینجا هستن که واقعا خوندن و نتیجه نگرفتن حالا به هر دلیلی وقتی دارن یه فرصت دوباره میدن نباید ساده ازش گذشت هرچندبازم شرایط یکسان نیس خیلیا به خاطر هزینه شهریه نمیتونن شرکت کنن

**^^**

New member
بعدشم اونایی که قبول شدین ینی این طرح بیشتر از اون همه دانشجوهای سهمیه ای که الان کنارتون نشستن حقتون رو ضایع میکنه؟؟؟
من یه جا شنیدم که از کارمندای وزرات بهداشت شهریه شبانه رو نصف میگیرن این راسته؟

arezoomand

New member
امیدوارم حداکثر تا اخر این هفته اطلاعیه وزارت بهداشت بیاد تا همه از این بلاتکلیفی دربیان......:New (6):

Persian-Masoud

New member
بعدشم دوست من شما لیسانستو بگیر و کنکور بهداشت رو بده بعد بیا تو این پست شرکت کن

اولا اینجا پست نیست! به اینجا میگن تاپیک!
دوما به خودم مربوطه کجا پست میدم شما دخالت نکن.

بعدشم بنده کاملا واضح توضیح دادم و مثل اینکه باز هم نگرفتین چی گفتم. دیگه مطمئنم مشکل از گیرندست نه فرستنده.
گفتم در شرایط برابر افرادی که روزانه بودن به دانشجویان پولی و شبانه وآزاد ترجیح داده میشن.
میدونید شرایط برابر یعنی چی؟ :smiliess (9):
منم نمیگن کسی که چندتا مقاله معتبر داره و سابقه تدریس داره و.... اما توی مثلا دانشگاه آزاد درس خونده ترجیح داده نمیشه به کسی که هیچی نداره اما فقط روزانه قبول شده! :wacsmiley:
افتـــــــــــــــــــــــــــــاد!؟؟!؟! :New (6):

shenya

New member
سلااااااااااام دوستان بعد ماه ها اومدم سايت ،موقعي كه اين اطلاعيه روديدم نور اميدي تو دلم روشن شد يعني ميشه قبول بشيم خدااااااااااااااااااا،كاش زودتر اطلاعيه بعدي رو اعلام كنن كه تكليفمون مشخص بشه ،از دوستان عزيز خواهشمندم اگه اطلاعيه اعلام شد تو همين تايپيك بزارن ممنوننننننننننننننن

nocerino

New member
گفتم عزیزم شما برو لیسانستو بگیر بعد بیا اینجا بقول خودت تاپیک از من انتقاد کن. شما خیلی مونده خیلی چیز هارو بفهمی . در ضمن من دوستانه بهت گفتم نه با لحن بد.
لطفا ازت میخوام نیا اینجا و بچه هارو دلسرد کن .خیلی ها دوست من با یک امیدی به ارشد شبانه نگاه میکنند پس به نظرشون احترام بزار.ممنون

Taraa

Well-known member
چقد بد با هم گفتگو میکنید
هر کسی یه نظری داره و نظرشو با دلایل مدنظرش اعلام میکنه (در کمال احترام)، در آخر هم هر کسی خودش تصمیم میگیره چیکار کنه
هیچ کسی هم حق نداره به اون یکی بگه اینجا نیا یا اینکه بیا

mohamad21

New member
اینجا که فقط مال ترم آخریا نیس همه میتونن نظر بدن. فقط کمی محترمانه تر:rose:

skafild

New member
بچه ها به نظرتون دانشگاهي كه بعضي از رشته ها را نداشتن امكان داره در اين دوره براي اولين بار داير كنن؟مثلا تبريز كه سم شناسي تا به حال ور نداشته آيا امكان داره در اين دوره پذيرش داشته باشه؟

بالا