اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

mina6228

New member
سلام دوست عزیز .حق با شماست من بعد دیدن نتایج عزممو جزم کردم تا رتبه تک رقمی بشم و توانشم در خودم میبینم داشتم خیلی جدی میخوندم و الانم میخونم ولی از وقتی این اطلاعیه رودیدم و پرس و جو کردم که میگن فرقی با روزانه نداره یه کم سرد شدم و میخوام اگه قبول بشم برم یا حداقل رزرو کنم و برای 92 هم حتما امتحان خواهم داد فقط نمیخوام این فرصتم از دست بدم با اینکه میدونم سال دیگه قبولم اونم با یه رتبه عالی.بیشتر اصرار خانوادس که یه سال خوندنو وقت تلف کردن میدونن واین تصورو که معلوم نیست سال 92 قبول بشی بهت تلقین میکنن و میگن حتما برو اگه قبول بشی وگرنه من هم انگیزشو دارم هم تلاش و پشتکار.ممنون از راهنمایی هاتون

یعنی اگر قبول شدیم .سال دیگه میشه امتحان داد ...محرومیت نداره؟

mina6228

New member

گفتم رشته های خاص! این مهم نیست روی مدرک شما زده شبانه یا روزانه! اصلا از شما نمیپرسن! خودشون میدونن اینو که شما رتبتون چند بوده و پولی بودین یا نه!
اینها همش برای مصاحبه دکترا مهم هست. اگر بگید نه سرتونو زیر برف کردین.
مقاله و کتاب و سابقه کار امتیاز های خیلی بزرگی هستن برای قبولی و دانشجوی پولی و آزاد بودن امتیاز منفی بزرگی هستن! البته دانشگاه آزاد در رشته هایی که خودش دکترا میده مشکلی نداره.
[/quote
از کجا میدونن ؟اگر نزنه شبانه یا روزانه ؟؟؟یعنی موقع قبولی رتبه رو هم دانشگاه میدونه؟؟:33:

mina6228

New member

من دلم نمیخواد کسی رو ناامید کنم ... اصلا برید بخونید ... برای من هیچ فرقی نمیکنه ... اما قید دکترا رو بزنید ... اگر به امید دکترا میخواهید پولی بخونید ... من دارم بهتون میگم ....اساتید اگر بین شما و یک نفر دیگه مجبور باشند یک نفر رو انتخاب کنند ... مسلم بدونید که کسی رو که روزانس انتخاب میکنن...
مثلا تو رشته ی تغذیه که سالی 110 نفر روزانه اند .. تو آزمون دکترا همین هان که تو مرحله اول قبول میشن و اگر دوستان شبانه ای یک سال هم تلاش کنن و مجدد امتحان بدن ... باز اون سال هم بچه های روزانه ای هستند که امتحان بدن ... و حتی دوستان شبانه قبول هم بشن ... باز تو مصاحبه اولویت با روزانه هاست ...
من میدونم این منطقی نیست ... اما نحوه گزینش اینه دیگه... این واقعیت سیستم ماست .... پس واقعیت رو بپذیرید ...
منم دلم میخواد هر چه زودتر برم بخونم ... اما وقتی میبینم تفاوتش یک ترم ه !! به خاطر یک ترم ناقابل ... موقعیت روزانه خوندن رو از دست نمیدم و با امید الکی ، خونه ی خودم رو روی آب نمیسازم...
[/b][/size][/color][/color][/color]

سلام .حرف های شما هم خوب درسته ....اما از وقتی این اطلاعیه آمده ........................... ...این اطلاعیه تکمیلی بیاد میفهمیم چی به چی

Persian-Masoud

New member
از کجا میدونن ؟اگر نزنه شبانه یا روزانه ؟؟؟یعنی موقع قبولی رتبه رو هم دانشگاه میدونه؟؟

چطور نمیفهمن؟ همه چیز شمارو از دانشگاهی که تحصیل کردین استعلام میکنن. اعم از رتبه، مشکل حراستی، سابقه کار، سابقه کیفری، و و و....
یقین داشته باشین بین رتبه یک و کسی که رتبش 500 بوده و با پول اومده دانشگاه تفاوت هست.

nadiap

New member
سلام من همیشه پیگیر بحث های شما هستم ولی شرکت نمیکردم الان دیگه طاقنم تمام شده
به نظر شما این سیستم کنکور مزخرفه ما تعیین میکنه که کی باهوش تر بوده و بیشتر درس خونده و کی کمتر خونده؟؟؟ اگر جوابتون بله است باید بگم براتون متاسفم . که فکر میکنید باید یک سال به تمام معنا استرس تحمل کنید تا بهتون بگن باهوشششش
کسی که میرن و کشورهای دیگه درس میخونن پس عملا اینجا حرفی برای گفتن ندارن!!
اهایییی نابغه های که رفتین و بدون کنکور تو جای دیگه ادامه تحصیل دادید بر نگردید اینجا ایرانهه اینجا را واگدار کنید به جوانهایی که ملکه ذهنشون شده اگر رتبه اول کنکور شدی تو باهوشیییییییی !!!!!!! واقعا افسوس و صد افسوسسس....

sefidrooze

New member
راس میگه دیگه منم بذارن سر جلسه شانسی 60 تا رو زدم بلدم...............با هوش بودن به این چیزا نیست

nutgirl92

New member
حق با شماست
هوش که اصلا به رتبه و نمره کنکور ربط نداره.... حتی این رو اساتید برجسته ی خود ما هم می گفتند ... حتی یکی از بنام ترین اساتید ما میگفت: کنکور بیشتر شبیه بخت آزماییه تا علم آزمایی ...
اما واقعیت اینه که به خاطر جمعیت وحشتناک زیادمون باید همه چی یاد بگیریم تا بتونیم تو کنکور بخت آزمایی ، موفق بشیم...
و الا واقعا به ضریب هوشی بستگی نداره ...

Persian-Masoud

New member
سلام من همیشه پیگیر بحث های شما هستم ولی شرکت نمیکردم الان دیگه طاقنم تمام شده
به نظر شما این سیستم کنکور مزخرفه ما تعیین میکنه که کی باهوش تر بوده و بیشتر درس خونده و کی کمتر خونده؟؟؟ اگر جوابتون بله است باید بگم براتون متاسفم . که فکر میکنید باید یک سال به تمام معنا استرس تحمل کنید تا بهتون بگن باهوشششش
کسی که میرن و کشورهای دیگه درس میخونن پس عملا اینجا حرفی برای گفتن ندارن!!
اهایییی نابغه های که رفتین و بدون کنکور تو جای دیگه ادامه تحصیل دادید بر نگردید اینجا ایرانهه اینجا را واگدار کنید به جوانهایی که ملکه ذهنشون شده اگر رتبه اول کنکور شدی تو باهوشیییییییی !!!!!!! واقعا افسوس و صد افسوسسس....

دوست من توی پست قبلیم هم گفتم که متاسفانه برای سنجش متقاضیان ارشد راه و چاره ای جز امتحان نیست! چرا نمیخوایید اینو قبول کنید؟
مگه میشه از ده ها هزار نفری که شرکت میکنن امتحان عملی گرفته بشه؟ اصلا شما پیشنهاد بدین بجای کنکور سراسری باید چیکار کرد من خودم به گوش وزیر علوم میرسونم! :14:

در مورد خارج رفتن هم بگم که بجز عده ای خاص که بورسیه میشن و تعدادی که شرایط خاصی دارن بیشترین درصد افرادی که به خارج از کشور برای ادامه تحصیل میرن علتش این بوده که در کنکور داخل کشور موفق نبودن!

helena

New member
na azizam bardashte bad nakonin gasde bi ehterami nadaram man khodam gabol shodam vali aslan rezayat nadaram az jayi ke gabol shodam ba inke ziyad talash kardam hame talash kardan vali ba in hal tafavot hamishe bode va hast che yek nomre che 100 nomre.tafavot to hame chi hast hame baraye gabol shodan talash kardan har kasam dar nazare khodesh nahayate talash ro dashte hala shoma masalan 10 saat dar shabane roz khondin va migin man ziyad khondam yeki dge 14 saat khonde va mige nahayate talashamo kardam.kasi nis bege man talash nakardam hame vagt o omr gozashtan yeki kamtar yeki bishtar...bazam migam be hich onvan gasde bi ehterami nadide gereftane zahamateton ro nadashtam

دوست خوبم کاش شما فارسی تایپ میکردین چون نوشته های انگلیسی اونم با خط ریز خیلی خوندنشون سخته

helena

New member
دوست عزیز ... کاملا بر عکس...
این ظرح مناسب کسانی هستش که رتبه و نمره ی خوبی کسب نکردند ....
اون کسی که کمی با نفر آخر تفاوت داره پس حتما قابلیت بالایی داره و یک سال هم تلاش کنه قطعا جزو نفرات برتر خواهد بود اما کسی که فاصله زیادی داره اگر یک سال بشینه و بخونه معلوم نیست که سال آينده چه چیزی در انتظارشه پس منطقی میبینه از هر فرصتی استفاده کنه...
اما شمایی که یه کوجولو فاصله داری... به نظرت حیف نیست که یه نفر که فقط دو تا تست از تو بیشتر زده بشه روزانه و شمایی که فقط دو تا تست کمتر زدی اسمت بشه : دانشجوی پولی؟

در ضمن... حسودی این جا اصلا مطرح نیست... من اگر حسود بودم که نمیومدم بگم این طوری شانس دکترا رفتن رو کم میکنید .... میگفتم بهتر ... بذار رقبا کمتر بشن ... این که دارم میگم تجربیات من در دانشکده رتبه ی 1 تغذیه است ... این رو هم لحاظ میکنم الان 2 میلیون 3 میلیون اونقدری پول زیادی نیست که کسی نتونه پرداخت کنه...
من برای دوستانی گفتم که قصد ادامه تحصیل دارند ... تمامی دانشجوهای دکترای شهید بهشتی همشون تو ارشد رتبه های تک رقمی داشتند ... حالا بشینید هی بگید این درست میگه ... اون جرت میگه ...

دو روز با واقعیت کلنجار برید ... باور کنید آخرش در اثر "تسهیل سیناپسی" واقعیت رو میپذیرید ...

میشه اینقد کلمه ی دانشجوی پولی را تکرار نکنین.خودتون خسته نشدین بس که تو هر تایپیکتون این اسم را اوردین.
اره من خیلی زحمت کشیدم ولی پذیرفته نشدم حالا پولش را میپردازم ومیرم بهتر از اینه که تمام روح وروانم را از دست بدم وحرص بخورم که چرا قبول نشدم.
قانون طبیعت همینه خیلیها با پول کاراشونو راه میندازن.
اگه مثل من فقط با چند نمره اختلاف قبول نشده بودین الان میفهمیدین تو دل این بچه ها چی میگذره،تمام رویاهات از دست میرفت و حاضر بودی به هر دری بزنی تا به خواستت برسی
خواهش میکنم این بچه ها را درک کن نه اینکه نمک رو زخمشون بپاشی

nutgirl92

New member
میشه اینقد کلمه ی دانشجوی پولی را تکرار نکنین.خودتون خسته نشدین بس که تو هر تایپیکتون این اسم را اوردین.
اره من خیلی زحمت کشیدم ولی پذیرفته نشدم حالا پولش را میپردازم ومیرم بهتر از اینه که تمام روح وروانم را از دست بدم وحرص بخورم که چرا قبول نشدم.
اگه مثل من فقط با چند نمره اختلاف قبول نشده بودین الان میفهمیدین تو دل این بچه ها چی میگذره،تمام رویاهات از دست میرفت و حاضر بودی به هر دری بزنی تا به خواستت برسی

رتبه من 103 شده ... تغذیه تا 110 هم روزانه قبوله ... من فقط تهران میخوام ... یه ترم جلوتر بودن اونم با پرداخت پول و هزار تا مشکلات به دنبال اون... هیچ ارزشی نداره .... حالا شما برو.. زمانی به حرف ما میرسی که تو دکترا سر همین ردت کردند... اون موقعست که واقعا ادم ناراحت میشه وگرنه ارشد که کاری نداره!!

sefidrooze

New member
عزیزانم این بحث رو ول کنید فایده نداره تنها چ یزی که داره این وسط هرز میره اعصاب ماست..بی خیاال

Persian-Masoud

New member

دوست عزیز درکتون میکنم و بهتون حق میدم که حاضر باشید به هر قیمتی که شده از سد کنکور ارشد رد بشین.
هدف ما از گفتن این حرف ها تنها کمک به شما بود که بدونین برای دکترا ممکنه براتون مشکل ساز بشه وگرنه اگر میخوایید با ارشد از تحصیلات خداحافظی کنید هیچ مشکلی نداره.

hiva6747

New member
لطفا اگر حرفی رو میزنین اینم بدونین که مسوولیت بزرگی پشتش هست!!!
بحث کوچکی نیست
حرف آینده اس که با همین انتخاب ها رقم میخوره
چرا اینقدر با اطمینان میگین شبانه باید قید دکترا رو بزنه
شما نه قراره آزمون گیرنده باشین نه تا حالا تو مصاحبه دکترا بودین
بزارین هر کس خودش بره پرس و جو کنه از خود اساتید!
ضمنا اصل کنکور دکترا به نمره آزمونه
بقیه موارد هر کدوم درصد خاصی تو نمره اصلی داره مثلا اگه کسی پایان نامه خیلی خوبی داشته باشه که کارش راحت تره
متاسفانه این یک واقعیته.
مصاحبه دکترا خیلی خیلی از آزمونش سخت تر هست.
خیلی ها قبول میشن اما توی مصاحبه نمیذارن برن تو!
اولویت اصلی و شاید 80% دانشجو های دکترا مربوط به دانشگاه های تیپ 1 سراسری به خصوص تهران،شهید بهشتی و تربیت مدرس هست. البته به این معنی نیست که مثلا دانشگاه شیراز و اصفهان و تبریز و مشهد شانسشون کمتر هست!
البته این سخت گیری در رشته های بالا بیبشتر اعمال میشه. مثلا برای پرستاری و مامایی! فکر نکنم برای سم شناسی درجه حساسیت روی دانشگاهی که ارشد رو گرفتین خیلی بالا باشه.

hiva6747

New member
شاید شما خودت اشتباه کردی
شاید توی یه دانشگاه معمولی تر هم موفق بودی
یک سال عمر آدم خیلی بیش از پول ارزش داره
الان هم همینطور که میبینین وضعیت هر سال داره بدتر میشه
امکانات کم آموزشی و مخصوصا آزمایشگاهی داره بین قبلیا و 6000 نفر دیگه هم تقسیم میشه پس بنظرم اگه همین امسال رفته بودی ار سال دیگه بهتر بود
رتبه من 103 شده ... تغذیه تا 110 هم روزانه قبوله ... من فقط تهران میخوام ... یه ترم جلوتر بودن اونم با پرداخت پول و هزار تا مشکلات به دنبال اون... هیچ ارزشی نداره .... حالا شما برو.. زمانی به حرف ما میرسی که تو دکترا سر همین ردت کردند... اون موقعست که واقعا ادم ناراحت میشه وگرنه ارشد که کاری نداره!!

yekta_63

New member
اره من نزدیکترین دانشگاه رو انتخاب کردم که کرمانه . منم البته همه شهرهارو زده بودم بقول شما اگه روزانه بود ارزش دارشت هرجا قبول شی مرخصی بگیری بری اما شبانه سخته .احتمال میدی کرمان شبانه بگیره؟افسوس گذشته رو اصلا نخور چه فایده ای داره؟اینجام ارشد امار زیستی ندارن وخدا کنه قبول بشم و حمایت کنن برم درس بخونم:ad54ad:

من فکر کردم خود کرمان هستی. انشا... که کرمان هم بگیره شما که حتما کرمان قبولی اگه بگیره.من هنوز از پیام نور انصراف ندادم به نظر تو هم نرم بهترنیست؟به خدا اصلا برنامم مشخص نیست نمی دونم برا سال بعد چکار کنم...در ضمن مینا جون منم5سال سابقه کارم.زاهدانی هم نیستم شهرستانی ام همیشه هم کلی مهمان دارم...به خاطر همین برام سخته درس خوندن. ولی بازم اگه شرایطم تغییری نکنه برا امارزیستی حاضرم هر سختی روبکشم.مینا جون اگه اشکالی نداره ایمیلتو برام پیام خصوصی میزنی

nutgirl92

New member
شاید شما خودت اشتباه کردی
شاید توی یه دانشگاه معمولی تر هم موفق بودی
یک سال عمر آدم خیلی بیش از پول ارزش داره
الان هم همینطور که میبینین وضعیت هر سال داره بدتر میشه
امکانات کم آموزشی و مخصوصا آزمایشگاهی داره بین قبلیا و 6000 نفر دیگه هم تقسیم میشه پس بنظرم اگه همین امسال رفته بودی ار سال دیگه بهتر بود

حتما این قدری عقلم میرسه که این چیزا رو بدونم...
و حتما یه چیزی بوده که نرفتم...
حالا شما بشینین هیییییییییییی واسه خودتون فلسفه ببافید.

topol

New member
دوستانم عزیزانم چرا اینقدر با هم درگیر هستید فعلا چیزی مشخص نیست که چرا ذهنتون رو مشغول میکنین چرا حرفایی میزنین که انگار هر کسی که داره راهنماییتون میکنه بد شمارو میخواد همه بچه هایی که میگن شبانه و آزاد و کلا دانشجوی پولی تو دکتری شانس کمتری داره راست میگن و نمونه بارزش نامزد دوستم و برادر خودم.من خودمم دانشجوی آزادم و این واقعیتم میدونم ولی دکتری برای پولی ها غیر ممکن نیست "سخته "که ایشالا با زحمت بیشتر تو پایان نامه و مقالات جبران پولی بودن رو میکنیم.:riz481:از اینم نترسین که اگه میگن شبانه فلان بسان تا شانس خودشون برا قبولی بیشتر شه نه چون 6000 نفر کم ظرفیتی نیست و برا اکثریت شانس قبولی بالاست موفق باشین همگی

بالا