اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

Persian-Masoud

New member
حتی روزانه ی پولی هم باشه ... فرقی نداره .. مسئله اینه که با پول وارد شدی .. اگر با رتبه ی زیر 50 میرفتی مثلا تهران یا شهید بهشتی کجا و با رتبه ی 400 و 500 رفتن کجا؟
به نظر من منطقیه که تو گزینش دکترا بچه های پولی رو قبول نداشته باشند ..
به هر حال اسم این کنکوره ...
من از الان میدونم صددرصد تو این طرح قبول میشم ...اما من در کنار کاراموزی خیلی درس نخونده بودم... رتبم شد 103 ... تغذیه تا 110 هم قبولی داره .... با این حال الان جو جوریه که شماها واقعا حقیقت رو نمیبینید ... چون جو استرس زا و کنکوریه ... اما به امتحانش می ارزه که آدم8 ماه واقعی تلاش کنه و امتحان بده و با بهترین رتبه بره بشینه و مفت درس بخونه.... تازه دیگه اسمش دانشجوی پولی هم نیست!!

کاملا درسته.
دوستانی که میخوان دکترا بگیرن کلا بیخیال این پذیرش باشن.
برای دکترا گرفتن باید رتبه ی خوبی داشته باشی و همچنین توی دانشگاه های تیپ 1 بوده باشی وگرنه نمره کافی هم بیاری توی مصاحبه رد میشی.

topol

New member
yani maha ke daneshjoye azadim bikhod o bi hadaf darim in hame hazine mikonim ? vaaaay intori ke arezohamono bayad bar bad rafte bedonim:dadad4:

Persian-Masoud

New member
yani maha ke daneshjoye azadim bikhod o bi hadaf darim in hame hazine mikonim ? vaaaay intori ke arezohamono bayad bar bad rafte bedonim:dadad4:

متاسفانه این یک واقعیته.
مصاحبه دکترا خیلی خیلی از آزمونش سخت تر هست.
خیلی ها قبول میشن اما توی مصاحبه نمیذارن برن تو!
اولویت اصلی و شاید 80% دانشجو های دکترا مربوط به دانشگاه های تیپ 1 سراسری به خصوص تهران،شهید بهشتی و تربیت مدرس هست. البته به این معنی نیست که مثلا دانشگاه شیراز و اصفهان و تبریز و مشهد شانسشون کمتر هست!
البته این سخت گیری در رشته های بالا بیبشتر اعمال میشه. مثلا برای پرستاری و مامایی! فکر نکنم برای سم شناسی درجه حساسیت روی دانشگاهی که ارشد رو گرفتین خیلی بالا باشه.

shookooh

New member
خوب پس با این وضع بهتره قید این مدل درس خوندن رو بزنیم! اینهمه هزینه کنی آخرش نتیجه ای نداشته باشه فایده نداره ... .
بعد یه چیز دیگه. به من میگن با رتبه 180 تهران نمیاری اما چطور حالا میگن طرف با رتبه 200 یا تو همین پست قبلی 500 تهران داره میخونه؟!

shahrzad67

New member
خیلی خوب هر روز یه خبر جدید....سکته نکنیم خیلیه
البته بنظر من حرفایی که nutgirlزدنو خیلیامون شاید میدونستیم "ولی با این وضی که پیش اوردن فکر هیچکس کار نمیکنه
من یکی که کم iمونده دیوونه شم..........

:sad:

ALalEh

New member
واقعا که بعضیا چقد حسودن!آخه مگه چی میشه تو درس خوندی و قبول شدی یکی هم پول میده و قبول میشه!حالا هی شایعه بندازین که هزینه ش فلانه واسه دکترا برنمیدارن و هزار تا حرف و حدیث دیگه!خییییلی جالبه که بعضیا هنوز هم میگن شبانه!

shahrzad67

New member
واقعا که بعضیا چقد حسودن!آخه مگه چی میشه تو درس خوندی و قبول شدی یکی هم پول میده و قبول میشه!حالا هی شایعه بندازین که هزینه ش فلانه واسه دکترا برنمیدارن و هزار تا حرف و حدیث دیگه!خییییلی جالبه که بعضیا هنوز هم میگن شبانه!

ولی بنظر من ربطی به حسودی نداره مطمئنن باید یه فرقی باشه بین کسی که با رتبه ی خودش رفته وکسی که با پول رفته

topol

New member
albate shayee nistesh va vageiyate mahze manam emsal azad gabol shodam va bar asase nazarate dostane hamin tapik porso jo kardam didam bale olaviyat ba daneshgah haye dolatiye to doktora azad va shabane radeye akharan .khob shabanas chon to hamin site hamintori zade va to akhbar ham shabane gofte vali dar kol be ehtemale ziyad mese beynolmelal khahad bod belakhare beyne pazirofte shodehaye dore aval va in paziresh tafavoti khahad bod

Elham.R

New member
دوست عزیز شما فکرکردی هرکس قبول نشده کمتر تلاش کرده ؟ توی اینجور آزمونها فاکتورهای زیادی دخیل هستند و پنجاه درصدش درس خوندنه

topol

New member
دوست عزیز شما فکرکردی هرکس قبول نشده کمتر تلاش کرده ؟ توی اینجور آزمونها فاکتورهای زیادی دخیل هستند و پنجاه درصدش درس خوندنه
na azizam bardashte bad nakonin gasde bi ehterami nadaram man khodam gabol shodam vali aslan rezayat nadaram az jayi ke gabol shodam ba inke ziyad talash kardam hame talash kardan vali ba in hal tafavot hamishe bode va hast che yek nomre che 100 nomre.tafavot to hame chi hast hame baraye gabol shodan talash kardan har kasam dar nazare khodesh nahayate talash ro dashte hala shoma masalan 10 saat dar shabane roz khondin va migin man ziyad khondam yeki dge 14 saat khonde va mige nahayate talashamo kardam.kasi nis bege man talash nakardam hame vagt o omr gozashtan yeki kamtar yeki bishtar...bazam migam be hich onvan gasde bi ehterami nadide gereftane zahamateton ro nadashtam

arezoomand

New member
تا اطلاعیه وزارت بهداشت نیاد نمیتونیم قضاوت کنیم فقط باید منتظر بمونیم.این طرح برای کسایی که با اختلاف ناچیز قبول نشدن خیلی خوبه.من خودم واقعا تلاش کرده بودم و این نیست که کسی که قبول نشده تلاش نکرده بلکه به قول دوستمون همه جوانب و مسایلی که تو کنکور مطرحه باید در نظر گرفت مثلا اگه زمان یه کم بیشتر بود من الان قبول بودم چون بیشتر از 1 ساعت برای زبان گذاشتم که اشتباه محض بود .الانم نمرم شده225 و نمره اخرین قبولی 235شده.

mina6228

New member
کاملا درسته.
دوستانی که میخوان دکترا بگیرن کلا بیخیال این پذیرش باشن.
برای دکترا گرفتن باید رتبه ی خوبی داشته باشی و همچنین توی دانشگاه های تیپ 1 بوده باشی وگرنه نمره کافی هم بیاری توی مصاحبه رد میشی.

سلام .پس در این صورت روزانه دانشگاه های تیپ 3 و 2 اگر قبول شیم احتمال قبولی در دکترا نیست ...پس به چه دردی میخوره قبولی در این دانشگاه ها؟یعنی تمام کسانی که در این دانشگاه ها قبول میشن باید بیخیال ادامه بشن..........پس باید صبر کنیم تا شاید یه روزی تهران قبول شیم !!!!!!!!!!!!!:black_eyed:

آخرین ویرایش:

nutgirl92

New member
دوست عزیز ... کاملا بر عکس...
این ظرح مناسب کسانی هستش که رتبه و نمره ی خوبی کسب نکردند ....
اون کسی که کمی با نفر آخر تفاوت داره پس حتما قابلیت بالایی داره و یک سال هم تلاش کنه قطعا جزو نفرات برتر خواهد بود اما کسی که فاصله زیادی داره اگر یک سال بشینه و بخونه معلوم نیست که سال آينده چه چیزی در انتظارشه پس منطقی میبینه از هر فرصتی استفاده کنه...
اما شمایی که یه کوجولو فاصله داری... به نظرت حیف نیست که یه نفر که فقط دو تا تست از تو بیشتر زده بشه روزانه و شمایی که فقط دو تا تست کمتر زدی اسمت بشه : دانشجوی پولی؟

در ضمن... حسودی این جا اصلا مطرح نیست... من اگر حسود بودم که نمیومدم بگم این طوری شانس دکترا رفتن رو کم میکنید .... میگفتم بهتر ... بذار رقبا کمتر بشن ... این که دارم میگم تجربیات من در دانشکده رتبه ی 1 تغذیه است ... این رو هم لحاظ میکنم الان 2 میلیون 3 میلیون اونقدری پول زیادی نیست که کسی نتونه پرداخت کنه...
من برای دوستانی گفتم که قصد ادامه تحصیل دارند ... تمامی دانشجوهای دکترای شهید بهشتی همشون تو ارشد رتبه های تک رقمی داشتند ... حالا بشینید هی بگید این درست میگه ... اون جرت میگه ...

دو روز با واقعیت کلنجار برید ... باور کنید آخرش در اثر "تسهیل سیناپسی" واقعیت رو میپذیرید ...

Elham.R

New member
دوست عزیز این ازمون ها شیوه صحیحی برای سنجش میزان قابلیتها و توانایی های افراد و نیز اطلاعات علمی شرکت کنندگان نیست و متاسفانه این سیستم اشتباه اجرا میشه . من اصلا قبول ندارم هر کس قبول شده بیشتر تلاش کرده و بیشتر اطلاعات داره .هیچ کجای دنیا توانایی های افراد رو با این شیوه نمیسنجند .متاسفم

nutgirl92

New member
عزیزان
ما اینجا داریم گروهی مطالعه می کنیم... بینمون یک رقابت پنهان داره ایجاد میشه ... آزمون میدیم... نتایج آزمونامونو میایمو میگیم... اون وقت مطمئنا سال آینده همه میایمو میگیم که یا تهرانیم یا بهشتی ...
دیگه این مسئله اونقدرییییییییی سخت نیست که بهش به چشم یک رویا نگاه کنیم... این هدف ماست ... مطمئنا اگر کمی از فضای اطلاعیه بهداشت فاصله بگیریم ... میریم رو دورمون و کم کم میفتیم رو غلطک ...
پس امید وار باشید و پیروزمندانه تلاش کنید ...
مطمئن باشید خدا براتون بهترین ها رو خواسته که من ی رو که این چیزارو میدونم سر راهتون گذاشته تا جیزایی رو که میدونم بهت بگم...
اگر میخواهی از خدا که یه روزی یه دکتر موفق باشی ... پس به وسیله هایی که جلو پات میذاره توجه کن ... از مسیری که اون برات گذاشته برو...
به خدا احساساتیتون نمیکنم ... دیدن کامنت هایی که نشون میده پریشونید خیلی ناراحتم کرد ... برای اینه که میگم ... باز هم انتخاب با خودتونه و مصلحت خودتون رو بهتر میدونید ...
برای همگی آرزوی موفقیت میکنم.:rose:

nocerino

New member
دوست من دانشگاه ازادی هارو هم چون پول میدن نباید قبول کنند دیگه تو مصاحبه ی دکترا . نه دوست من ابنجوریا نیست .اون که ارشد شبانه قبول میشه هیچ فرقی با اون که روزانه قبول شده نداره.هر دو روزانه درس میخونند ولی شبانه ای ها پول میدن ولی هر دو رو خود وزارت بهداشت قبول میکنه .اصلا تو پذیرش دکترا روزانه و شبانه ملاک نیست واسه مصاحبه ی دکترا , مقاله و کتاب تالیفی و درس دادن دانشگاه امتیازات بالایی دارن.تو مدرک شبانه ای ها نمیزنه روزانه یا شبانه .لطفا با حرفاتو ن امید بچه هایی که امید دارن رو نا امید نکنید

nutgirl92

New member

من دلم نمیخواد کسی رو ناامید کنم ... اصلا برید بخونید ... برای من هیچ فرقی نمیکنه ... اما قید دکترا رو بزنید ... اگر به امید دکترا میخواهید پولی بخونید ... من دارم بهتون میگم ....اساتید اگر بین شما و یک نفر دیگه مجبور باشند یک نفر رو انتخاب کنند ... مسلم بدونید که کسی رو که روزانس انتخاب میکنن...
مثلا تو رشته ی تغذیه که سالی 110 نفر روزانه اند .. تو آزمون دکترا همین هان که تو مرحله اول قبول میشن و اگر دوستان شبانه ای یک سال هم تلاش کنن و مجدد امتحان بدن ... باز اون سال هم بچه های روزانه ای هستند که امتحان بدن ... و حتی دوستان شبانه قبول هم بشن ... باز تو مصاحبه اولویت با روزانه هاست ...
من میدونم این منطقی نیست ... اما نحوه گزینش اینه دیگه... این واقعیت سیستم ماست .... پس واقعیت رو بپذیرید ...
منم دلم میخواد هر چه زودتر برم بخونم ... اما وقتی میبینم تفاوتش یک ترم ه !! به خاطر یک ترم ناقابل ... موقعیت روزانه خوندن رو از دست نمیدم و با امید الکی ، خونه ی خودم رو روی آب نمیسازم...
[/b][/size][/color][/color][/color]

Persian-Masoud

New member
خوب پس با این وضع بهتره قید این مدل درس خوندن رو بزنیم! اینهمه هزینه کنی آخرش نتیجه ای نداشته باشه فایده نداره ... .
بعد یه چیز دیگه. به من میگن با رتبه 180 تهران نمیاری اما چطور حالا میگن طرف با رتبه 200 یا تو همین پست قبلی 500 تهران داره میخونه؟!

چرا نتیجه نداره دوست من؟ این پذیرش شبانه برای کسایی که به ارشد بسنده میکنن بسیار هم خوبه! اما کسایی که میخوان انشالله تا دکترا برن بهتره بیشتر زحمت بکشن! بنده به شخصه ترجیح میدم 2 یا 3 سال پشت کنکور ارشد بمونم اما به عنوان دانشجوی پولی نرم دانشگاه که راه دکترا رو به روم ببنده.

دوست عزیز چرا از کوره در رفتی؟ شما برو پول بده اصلا سر کلاس هم نرو حتی! اوکی؟ بعد موقع مصاحبه که یخه شمارو چسپیدن میفهمی که یجای کار اشتباه کردی.

خب باید سعی کنید اون 50 درصد باقی مانده رو هم روبه راه کنید!

سلام .پس در این صورت روزانه دانشگاه های تیپ 3 و 2 اگر قبول شیم احتمال قبولی در دکترا نیست ...پس به چه دردی میخوره قبولی در این دانشگاه ها؟یعنی تمام کسانی که در این دانشگاه ها قبول میشن باید بیخیال ادامه بشن..........پس باید صبر کنیم تا شاید یه روزی تهران قبول شیم !!!!!!!!!!!!!

سلام.
اولا که فقط تهران تیپ 1 نیست! اصفهان شیراز مشهد..
من نگفتم که احتمالش کاملا از بین میره اگه دانشگاه تیپ 2 بوده باشین مثلا! نه اصلا! فقط شانس قبولی اونها بیشتر هست.
اونم همونطور که گفتم برای رشته های بالا! نه هر رشته ای!

دوست عزیز این ازمون ها شیوه صحیحی برای سنجش میزان قابلیتها و توانایی های افراد و نیز اطلاعات علمی شرکت کنندگان نیست و متاسفانه این سیستم اشتباه اجرا میشه . من اصلا قبول ندارم هر کس قبول شده بیشتر تلاش کرده و بیشتر اطلاعات داره .هیچ کجای دنیا توانایی های افراد رو با این شیوه نمیسنجند .متاسفم

آها پس فقط توی ایران کنکور داریم؟
ببینید آزمون بهترین ملاک برای سنجش توانایی های یک فرد هست! برای همینه در کل دنیا آزمون برگذار میشه. اینکه بیان از تمام افراد آزمون عملی بگیرن ممکن نیست. همین پرستاری 10 هزار نفر ارشد شرکت میکنه باید برن 10 هزار بیمار بیارن ببینن کدوم پرستار سریعتر میتونه یه ng تیوب بذاره مثلا؟ خب نمیشه دیگه.
اگرم بحث به سیستم و... بکشه که کلا این مملکت از بیخ و بن مشکل داره نه فقط طرز برگذاری آزمون.

دوست من دانشگاه ازادی هارو هم چون پول میدن نباید قبول کنند دیگه تو مصاحبه ی دکترا . نه دوست من ابنجوریا نیست .اون که ارشد شبانه قبول میشه هیچ فرقی با اون که روزانه قبول شده نداره.هر دو روزانه درس میخونند ولی شبانه ای ها پول میدن ولی هر دو رو خود وزارت بهداشت قبول میکنه .اصلا تو پذیرش دکترا روزانه و شبانه ملاک نیست واسه مصاحبه ی دکترا , مقاله و کتاب تالیفی و درس دادن دانشگاه امتیازات بالایی دارن.تو مدرک شبانه ای ها نمیزنه روزانه یا شبانه .لطفا با حرفاتو ن امید بچه هایی که امید دارن رو نا امید نکنید

گفتم رشته های خاص! این مهم نیست روی مدرک شما زده شبانه یا روزانه! اصلا از شما نمیپرسن! خودشون میدونن اینو که شما رتبتون چند بوده و پولی بودین یا نه!
اینها همش برای مصاحبه دکترا مهم هست. اگر بگید نه سرتونو زیر برف کردین.
مقاله و کتاب و سابقه کار امتیاز های خیلی بزرگی هستن برای قبولی و دانشجوی پولی و آزاد بودن امتیاز منفی بزرگی هستن! البته دانشگاه آزاد در رشته هایی که خودش دکترا میده مشکلی نداره.

آخرین ویرایش:

arezoomand

New member
عزیزان
ما اینجا داریم گروهی مطالعه می کنیم... بینمون یک رقابت پنهان داره ایجاد میشه ... آزمون میدیم... نتایج آزمونامونو میایمو میگیم... اون وقت مطمئنا سال آینده همه میایمو میگیم که یا تهرانیم یا بهشتی ...
دیگه این مسئله اونقدرییییییییی سخت نیست که بهش به چشم یک رویا نگاه کنیم... این هدف ماست ... مطمئنا اگر کمی از فضای اطلاعیه بهداشت فاصله بگیریم ... میریم رو دورمون و کم کم میفتیم رو غلطک ...
پس امید وار باشید و پیروزمندانه تلاش کنید ...
مطمئن باشید خدا براتون بهترین ها رو خواسته که من ی رو که این چیزارو میدونم سر راهتون گذاشته تا جیزایی رو که میدونم بهت بگم...
اگر میخواهی از خدا که یه روزی یه دکتر موفق باشی ... پس به وسیله هایی که جلو پات میذاره توجه کن ... از مسیری که اون برات گذاشته برو...
به خدا احساساتیتون نمیکنم ... دیدن کامنت هایی که نشون میده پریشونید خیلی ناراحتم کرد ... برای اینه که میگم ... باز هم انتخاب با خودتونه و مصلحت خودتون رو بهتر میدونید ...
برای همگی آرزوی موفقیت میکنم.:rose:
سلام دوست عزیز .حق با شماست من بعد دیدن نتایج عزممو جزم کردم تا رتبه تک رقمی بشم و توانشم در خودم میبینم داشتم خیلی جدی میخوندم و الانم میخونم ولی از وقتی این اطلاعیه رودیدم و پرس و جو کردم که میگن فرقی با روزانه نداره یه کم سرد شدم و میخوام اگه قبول بشم برم یا حداقل رزرو کنم و برای 92 هم حتما امتحان خواهم داد فقط نمیخوام این فرصتم از دست بدم با اینکه میدونم سال دیگه قبولم اونم با یه رتبه عالی.بیشتر اصرار خانوادس که یه سال خوندنو وقت تلف کردن میدونن واین تصورو که معلوم نیست سال 92 قبول بشی بهت تلقین میکنن و میگن حتما برو اگه قبول بشی وگرنه من هم انگیزشو دارم هم تلاش و پشتکار.ممنون از راهنمایی هاتون

mina6228

New member
کد:

سلام .درسته بیشتر در مصاحبه کتاب و مقاله و..................مد نظر هستش .موافقم .
تو مدرک شبانه ای ها نمیزنه شبانه ؟؟اگر که روزانه باشه وفقط شهریه بدن ؟؟؟از کجا میشه مطمئن شد؟دیگه دارم گیج میشم اما نمیخوام امیدمو از دست بدم:wacsmiley:

بالا