کی گفته داد میزنم هوووم؟
اتفاقا داشتم میخندیدم ولی این دلیل نمیشه که جایزمو نخام یالا نقد همین حالا وگرنه آواتار عوض کردن منم نسیه میشم
خخ برم خونه سالمندانم یکی میابم نگران نباش :25r30wi:
آوا و باران نیستن......چون تو خاطره با لفظ خاصی گفته احسان.....ولی این دو دخدر تو پستاشون رسمی نوشتن جناب آقای احسان.پ
این نوشتن از ننه حسانه اما چون کم میاد انجمن و الانم خونه سالمندان سرش شلوغه پست ننه هم نیست.
روی مهاست هم اصلا فکر نکنید چون خودشم داره فکر می کنه جواب مسابقه کیه و هنوز پست نذاشته درحالی که پستارو لایک کرده.
سپیده هم الان سرش تو کتاب قرانهو نمیرسه بیاد انجمن خوش بذگرونه.![]()
و فقط فریبا می مونه که بعد از ننه حسان خاطره و نوشته بهش می خوره و خیلی مشتاق این نوع تاپیکاست...
نه بابا امتیاز چیه اصن راضی ب زحمت نیستم![]()
بنظرم خیلی غیر منصفانست که از نقش برجسته من در گمراه کردن ملت تقدیر و تشکر نمیشه.:smiliess (7):
شفق جون حدسم فریبا بود ولی خب ساعت اعلام نتایجو بگین که منم نطرمو میذاشتم:ad54ad:
ناروین جان این رو علی الحساب داشته باش تا بعد)
![]()
این یکی فکر کنم قشنگتر باشه)
![]()
جواب راند هشتم: mahsast
تک برنده:
yara
(یعنی خیلی خیلی عاشقتونم!!)
-__-
توجـه توجـه
mahsast امتیاز به yara فراموش نشود.
عاقا باورم نمیشه .......منو این همه خوشبختی محالهمهسا یه هفته به من امتیاز بده .....اصلا همتون بهم امتیاز بدین...![]()
کی بیام جایزم بگیرم؟......والا یه جشنی میگرفتن واسم خووو ناسلامتی تک برندم اااااا
فال میگیرم فال فال.....به حس یارایی اعتماد کنید![]()
من به این ملت میگم میخواین رسوا نشین همرنگ جماعت نباشین راهنمایی ازین بهتر عایا؟؟؟؟
یاراجان گل کاشتی:bunnyearsmiley:
:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
وای منو ببینین اینه عبرت اخه این چیه
دوستان یه سوئ تفاهم پیش اومد در مورد خاطره راستش این خاطره واقعی بود ولی منظور من اصلا این نبود که همه معلما اینطورین خاطره هم طنز بود اگه برا بعضیا سوئ تفاهم شد من معذرت میخوام
این گل زیبا هم تقدیم به همه معلمای خوب و دوست داشتنی ایران زمین:thanks:
مشاهده فایلپیوست 7280
بنظرم خیلی غیر منصفانست که از نقش برجسته من در گمراه کردن ملت تقدیر و تشکر نمیشه.:smiliess (7):