.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

hosna69

Well-known member
آرام به همون رویی که میگی این آواتار زشته :((
آرام خانم ناشکری نکن.. تا آخر شب اگه نذاشتیش یه دونه به سبک حسنا واست انتخاب می کنم
24.gif

والا.. واسه سلامتیم صلوااااااااات =)))))

خودشیفته...:))))

- - - Updated - - -

آرام خانم ناشکری نکن.. تا آخر شب اگه نذاشتیش یه دونه به سبک حسنا واست انتخاب می کنم
24.gif

خودشیفته...:))))

پیچک

New member
خخخخخخخخخخخ ای جان

خب حالا باید بذاریم یا نذاریم؟ میگم بیاین اعتصاب کنیم دسته جمعی

نه آرام بزار یکم میخندیم... آواتار نایک و دیدی؟...خخخ بچه ها یی که از دکتر آمپول خوردن این شکلی میشن

aaram

New member
24.gif

هههه وای دیگه چی؟ حالا تا چند روز باید باشه؟ من بیشتر از یه شب نمیزارمااااااااااا وگرنه با همین دختره طرفین نگا چطور نگا میکنه
angry-girl-ADHD.jpg

- - - Updated - - -

24.gif

آخرین ویرایش:

aaram

New member
نه آرام بزار یکم میخندیم... آواتار نایک و دیدی؟...خخخ بچه ها یی که از دکتر آمپول خوردن این شکلی میشن

خخخخخ واقعا آواتار نایک رو هم آقا احسان انتخاب کرده؟هههه اتفاقا دیدیم چندد دقیقه پیش گفتم وووی این چیه؟فک کردم خودش گذاشته خواستم برم به دادا نایک بگم چه جالبه آواتارت بعدش گفتم ولش کن منکه باهاش شوخی ندارم یوق ناراحت میشه

aaram

New member
بابا آبرومو رفت بیاید منو نجات بدین

ههههه زهرا جون بهم پیام داده که : سلام آرام جان .آواتار جدید مبارک . چقدر خشن !!!!؟؟؟؟ شما که آرامی :j58r36j3gcr4suxymup

eeeeeeehsan

New member
بابا آبرومو رفت بیاید منو نجات بدین

ههههه زهرا جون بهم پیام داده که : سلام آرام جان .آواتار جدید مبارک . چقدر خشن !!!!؟؟؟؟ شما که آرامی :j58r36j3gcr4suxymup
خخخخخخ خب آرام می گفتی اون آرامش بعد طوفان بوده.. الآن این خود طوفانه!! :))))

خخخخخ واقعا آواتار نایک رو هم آقا احسان انتخاب کرده؟هههه اتفاقا دیدیم چندد دقیقه پیش گفتم وووی این چیه؟فک کردم خودش گذاشته خواستم برم به دادا نایک بگم چه جالبه آواتارت بعدش گفتم ولش کن منکه باهاش شوخی ندارم یوق ناراحت میشه
این نیکی حتی یه تشکر خشک و خالی هم نکرد آواتار به این خوشگلی بهش دادم.. ای بکشنه این دست که واسه پسرا پارتی بازی نکنم!!! :thumbsdownsmileyani

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aaram

eeeeeeehsan

New member
احسان ینی دیگه حق نداری بگی چرا اخرین نفر میگی ببین حالا اگه اون نباشه یه قوموو گمراه کردم خخخ..الان حسودیمم شده مگه نگفتم از رو دست من ننویسید ایییییش
باشه قبول، مرد باش از این به بعد اولین حدس خودت باش :ad54ad:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 'Reza'

yara

New member
کاری نداشتم فقط اومدم پز آواتار خوشجلمو بدم بعدش برم والا
biggrin.gif
.
mocking.gif
...........پز پز
girl_claping.gif

حسان

Well-known member
اسپم..... همین دیگه... چیز دیگه به ذهنم نیومد خوووووووووو...

دارم میگردم عکس پیدا کنم اما عکس خوب ندارم خووووووو

'Reza'

New member
هه
اقا فکر کنم شرکت کنندم زیاد بود
امتیازم تموم شده...حق الناسو میدم بترتیب ولی زمان بره:tsimuzpzwoap1t9y3o7:riz304:
فقط موندم اونایی ک دیدن چرا اشتباه حدس زدن:5::5:

بالا