خخ مریم سر سوژه یارا و باران نوشتم کدبانو و آشپز، همش که نمیشه خصوصیات بارز رو نوشت که!!!یخورده بازیگوشه
خیلی شوخ، فان و اهل بگو بخند هست.
خخخخ من اولین نفری که حذف کردم شفق بود اونم به خاطر این دوتا جمله بالا چون شفق به نظرم خیلی آرومه)و یه دلیل دیگه هم داشت گفتم احسان اگه بخواد شفقو معرفی کنه تو ضیحات دیگه ای میده
)
ینی احسان با این راهنماییات:thumbsdownsmileyani
ینی دارم به مرحله ای میرسم که میخام برم جلو احساس هفتمم سجده کنم خخ..
احسان گفتم که منو نمیتونی شکست بدی ههههههه
هولا برنده شدمممممممم
از چشاش فهمیدم شفقه![]()
یعنی زن و شوهر عند تفاهمین:25r30wi:
یعنی زن و شوهر عند تفاهمین:25r30wi:
واااااااااااااای به به منم برنده شدم ....ایول حسسسسسسسم
شفق مهربوووون :thanks:
یخورده بازیگوشه
خیلی شوخ، فان و اهل بگو بخند هست.
خخخخ من اولین نفری که حذف کردم شفق بود اونم به خاطر این دوتا جمله بالا چون شفق به نظرم خیلی آرومه)و یه دلیل دیگه هم داشت گفتم احسان اگه بخواد شفقو معرفی کنه تو ضیحات دیگه ای میده
)
ینی احسان با این راهنماییات:thumbsdownsmileyani
عاقا خووو من شفق رو دیدم......واسه گمراهی گفتم "شیلا" ..........نمیخاین ازم تقدیر کنید؟!.......
بعدظهر یا شب باز میام تامون موقع کاپ من آماده باشه... فخط زیاد به زحمت نیافت عاقا احسان...یه جشن
دورهمی کوشولو کافیه والاه به جان خودم تعارف ندارم که
راستی راهنمایی های آقای احسان خیلی دیوغ نبود (یکم دیوغ بود) ....شفق خیلی بانمک و شوخ طبعه ولی آرومه آروم.....
....هرچند من باش قهرم الان ولی خب حرف راستو باید گفت دیگه
هوراااا..آبجی شفق بود,بعد از دو راند که شرکت نکردم,دوباره مقتدرانه شروع کردم..خخخخ:4d564ad6:
من از رو خاطره اش فهمیدم آبجی شفقه"البته تو گزینه ها هم بیشترین شناختو از شفق جونم داشتم"،آخه خاطرش هم یه دختر مهربونو سخاوتمند بود هم اینکه گفته بود "پدرم",فقط ترسیدم این تیکه ی پدر شیطنت احسان باشه که نبود خداروشکر:a2d3:
من یه دور نبودما...
عکس آبجی شفق و برداشتین؟....یا واسه من باز نمیشه؟....
من میخام شفق و ببینم :sadsmiley: