.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

hosna69

Well-known member
حسنا جان هم دردی باشما :tsimuzpzwoap1t9y3o7/اقا احسان یه اواتار به منم دادن /ببین نازی یه شکلات بهش بده گریه نکنه :dadad4:

مرسی شفق جونم...امیدوارم یه روزی آواتارخوشگل احسانوازش بگیریم :))
فقط نمیدونم چراهمه آواتارایی که داده وحشت زده وگریونن...:|

eeeeeeehsan

New member
اقا احسان بدتر از این اوتار سراغ نداشتین ؟!!!!!!! حسنا جان :))

بی زحمت یه دونه واسه ناروین جان کنار بذارین /اوتار سپید عوض بشه اوتارناروین نه؟!!!!!!!نمیشه که ناسلامتی ...

اوووووه ناری که اصل کاریه، یه دونه واسش تو محلولی از آب نمک - سرکه - اسید خوابوندم مث چی :thumbsupsmileyanim:

من تا 3 روز تو افق محو می شم....:14:
چراااااااااا؟؟ نبینم غمتو همشهری :tsimuzpzwoap1t9y3o7 خدا نبخشه کنه اونی که تورو رنجونده :a2d3:

eeeeeeehsan

New member
مرسی شفق جونم...امیدوارم یه روزی آواتارخوشگل احسانوازش بگیریم :))
فقط نمیدونم چراهمه آواتارایی که داده وحشت زده وگریونن...:|
اینا همشون درس عبرته واسه اون شرکت کنندگان بعدی که حواسشون جمع باشه بعععله:motat:

من بازم میگمااااااااااااا .من یدونه درست گفتم خووووو

حالا نخواستم دل احسانو بشکنم قبول کردم :)

مرسی ک جور مرا میکشی خخخخخخخخخخ (الان دقیقا چجوری؟!)

بعدشم نه اینکه من همه چی بهم میاد ...این آواتارم بهم میاد (ستاد روحیه دهی ب خودم):motat:
دیگه بهونه نکن.. آواتار به این خوشملی.. ببین حتی از عیالت ناری هم خوشمل تره :whistle:

baran-

New member
چراااااااااا؟؟ نبینم غمتو همشهری :tsimuzpzwoap1t9y3o7 خدا نبخشه کنه اونی که تورو رنجونده :a2d3:

الهی امییییین..........

- - - Updated - - -

الهی امییییین..........

sepid71

New member
خخخ سفید آره بابا همه چی به تو میاد ..اصن من باید خوشگل ببینمت که می بینم خخخ

دقیقا با نترس نترس گفتن موخام جور بکشم خخخ :)): (3):

اره نامرت :dadad4: اصن همینجوری سرمو گول مالیدی تو کل زندگی دیگه:image170::dadad4::tonguesmiley:

eeeeeeehsan

New member
شیلا هه

یا

شیلا ئه

یا مثلا

شیلا س :))

اون راهنماییا زیر عکس واقعیه یا از جلف بازیای احسانه?! :bunnyearsmiley:

چی؟ من؟ جلف؟؟ :smiliess (15):

همه میدونن شیلا یکی از دست به خیر ترین بچه های انجمنه.. یعنی همه هستن ولی خب اون شناخته شده تره..
ولی از اونجایی که جواب شیلا نیست
9.gif
اکثر اون راهنمایی ها در مورد سوژه صدق می کنه.
یعنی تو هر راند بیش از 50% درصد اون راهنمایی ها درسته ولی من معمولن بیشتر خصوصیات مشترک گزینه ها رو انتخاب می کنم که شما خودتون تشخیص بدین.
اینم یه راهنمایی دیگه که هی مکسین نیاد یه تشدید بذاره رو شیاد بودن من :tonguesmiley:

eeeeeeehsan

New member
حدس : شفق @

دلیل : میدونم که باید بگم شیلا :) اما خب با توجه به اینکه من زیاد دوستای دیگه رو نمیشناسم و همچین دلیل ویژه اینکه یبار شفق جان یه عکسی نشونم داد و گفت که شبیه اون عکسه حالا این کوچولو هم شبیه همون عکسه (ولی رنگ چشماش گویا سبزه شفق چشماش سبز نیس خو :dadad4:) و همینطور خاطراتش به شخصیت شفق نزدیکه :)

خلاصه هرچند گمون نمیکنم شفق باشه چون هی میگه از بچگیاش عکس نداره و این اولین باره که اسمشو مینوسم ولی امیدوارم خودش باشه اگرنه به من خبر بدین برم یه شکست حس هفتمی بخورم و بیام :/

ناری بعد مسابقه خونت ریختست!! :25r30wi:

N@RVIN

Well-known member

چی میگه؟؟؟؟ چرا خونم ریخته س خخخ

حواست باشه من دو بار درست زدم و فقط یه حدس اشتباه داشتم خخ حالا مونده تا بشه سه تا نامرت :(

- - - Updated - - -

چی میگه؟؟؟؟ چرا خونم ریخته س خخخ

حواست باشه من دو بار درست زدم و فقط یه حدس اشتباه داشتم خخ حالا مونده تا بشه سه تا نامرت :(

N@RVIN

Well-known member
اره نامرت :dadad4: اصن همینجوری سرمو گول مالیدی تو کل زندگی دیگه:image170::dadad4

خخخخ عیال مهربانم صد بار بهت گفتم جلو جمع لب به گله نگشای تو خونه آزادی اصن بزن منو بکش اگه چیزی گفتم بازم بزن منو بکش خخخ :))
:black_eyed::smilies-azardl (181

ROJO

New member
چی؟ من؟ جلف؟؟ :smiliess (15):

همه میدونن شیلا یکی از دست به خیر ترین بچه های انجمنه.. یعنی همه هستن ولی خب اون شناخته شده تره..
ولی از اونجایی که جواب شیلا نیست
9.gif
اکثر اون راهنمایی ها در مورد سوژه صدق می کنه.
یعنی تو هر راند بیش از 50% درصد اون راهنمایی ها درسته ولی من معمولن بیشتر خصوصیات مشترک گزینه ها رو انتخاب می کنم که شما خودتون تشخیص بدین.
اینم یه راهنمایی دیگه که هی مکسین نیاد یه تشدید بذاره رو شیاد بودن من :tonguesmiley:
چی? تو!? اره ! هههه
خصوصیت مشترک بین کاندیدا ک اره ، ولی راهنماییه الکی دیگه خیلی بی مزس :))
مثلا مردی الان سرت بره نباید حرفت دوتا شه میفهمی ک?! :)
نمشه بگی متاهله بعد مجرد باشه:5:

N@RVIN

Well-known member
اوووووه ناری که اصل کاریه، یه دونه واسش تو محلولی از آب نمک - سرکه - اسید خوابوندم مث چی :

خخخ اییییییییییییش الهی که نصیب نشه ضایع بشیی خخخ..عاغا نکنه اسیدشم موخای بپاشی رو صورتم ;)))

کلا نامرتی از سر و صورتت میچکه :(هههه

شانس آوردی من بعضی بچه ها رو خیلی نمیشناسم وگرنه خیلی وقت پیش هت ریک شده بودی هههه

eeeeeeehsan

New member
چی? تو!? اره ! هههه
خصوصیت مشترک بین کاندیدا ک اره ، ولی راهنماییه الکی دیگه خیلی بی مزس :))
مثلا مردی الان سرت بره نباید حرفت دوتا شه میفهمی ک?! :)
نمشه بگی متاهله بعد مجرد باشه:5:

نه به جان روجو هرگز!! (اون شکلک مخصوصت)(کجاست چندوقته نیست! دست یارا دیدم چند روز پیش:))

هرچی راهنمایی هست کاملن مربوط به گزینه هاست،
یه لحظه اینطور گفتی فکر کردم بیمارم بچه های مردمو گمراه می کنم
755320_shok.gif

eeeeeeehsan

New member

خخخ اییییییییییییش الهی که نصیب نشه ضایع بشیی خخخ..عاغا نکنه اسیدشم موخای بپاشی رو صورتم ;)))

کلا نامرتی از سر و صورتت میچکه :(هههه

شانس آوردی من بعضی بچه ها رو خیلی نمیشناسم وگرنه خیلی وقت پیش هت ریک شده بودی هههه

پ ن پ اسیده رو میریزم سینک ظرف شویی راش باز شه!!
299317_245.gif

نه عاقا شوخی می کنم ما از اوناش نیستیم!!
اون که آره خخخخ ولی به جان تو روزی که آواتارت رو عوض کردم تو رستوران انجمن شام میدم

N@RVIN

Well-known member
پ ن پ اسیده رو میریزم سینک ظرف شویی راش باز شه!!
299317_245.gif

نه عاقا شوخی می کنم ما از اوناش نیستیم!!
اون که آره خخخخ ولی به جان تو روزی که آواتارت رو عوض کردم تو رستوران انجمن شام میدم

گفته باشما خیلی نامردی خخخخ حالا بعد جواب دلیل ریختن خونمو بگو

ولی باور کن بخاظر کم کردن روی تو هم که شده اگر این بارم شکست بخورم تا اطلاع ثانوی حدس نمیزنم ههههه

کینز

New member
یخورده بازیگوشه

خیلی شوخ، فان و اهل بگو بخند هست.

خخخخ من اولین نفری که حذف کردم شفق بود اونم به خاطر این دوتا جمله بالا چون شفق به نظرم خیلی آرومه:))و یه دلیل دیگه هم داشت گفتم احسان اگه بخواد شفقو معرفی کنه تو ضیحات دیگه ای میده:))
ینی احسان با این راهنماییات
:thumbsdownsmileyani

بالا