هبه خودتی نه؟؟؟؟؟حالا که فک میکنم چقد شبیه توعه:13:
فک کنم اشتباع کردم
یاراااااااااااااااااا کوشی بیا شاکی داری!!!امتیاز من چی شد؟؟؟؟:sadsmiley::sadsmiley:
غم آخرت باشه سپیده :tsimuzpzwoap1t9y3o7من یه چند وقتیه اسپمم نمیاد(( اقا منم بازی بدین
((
دوستان آخرعاقبت آواتارمنوببینین...شرکت نکنین ازمن گفتن بود...احسان خعلی بدسلیقس...![]()
دوستان آخرعاقبت آواتارمنوببینین...شرکت نکنین ازمن گفتن بود...احسان خعلی بدسلیقس...![]()
بچها من از سندباد پرسیدم گفتش که این بچگیای شیلا نیست![]()
![]()
اقا احسان بدتر از این اوتار سراغ نداشتین ؟!!!!!!! حسنا جان)
بی زحمت یه دونه واسه ناروین جان کنار بذارین /اوتار سپید عوض بشه اوتارناروین نه؟!!!!!!!نمیشه که ناسلامتی ...
عه فاااا شفق جانم نامرتی میکنی خخ):rose:
نه من خعلی با تدبیر و سیاست دارم عمل میکنم دیر جواب میدم وتفکر می نمایم خخ فک نکنم قسمتم بشه از اون آواتارا ..البته جور سفیدم رو میکشم با عشق![]()
افرین به هوش و ذکاوت ناروینم /بله بله بلا به دور بلا به دور:black_eyed: / فقط یه چیز باید همدردی کنی دیگه ناروین جان)
اگه عکس حوریه واست انتخاب می کردم که همه سایت شرکت می کردن تو مسابقه!! :thumbsupsmileyanim:
خوبه همین.. بگو الهی شکرت)) سه بار سانسور کردم تا به این رسید
)
اگه عکس حوریه واست انتخاب می کردم که همه سایت شرکت می کردن تو مسابقه!! :thumbsupsmileyanim:
خوبه همین.. بگو الهی شکرت)) سه بار سانسور کردم تا به این رسید
)
اقا احسان بدتر از این اوتار سراغ نداشتین ؟!!!!!!! حسنا جان)
بی زحمت یه دونه واسه ناروین جان کنار بذارین /اوتار سپید عوض بشه اوتارناروین نه؟!!!!!!!نمیشه که ناسلامتی ...
بچها من از سندباد پرسیدم گفتش که این بچگیای شیلا نیست![]()
![]()
عه فاااا شفق جانم نامرتی میکنی خخ):rose:
نه من خعلی با تدبیر و سیاست دارم عمل میکنم دیر جواب میدم وتفکر می نمایم خخ فک نکنم قسمتم بشه از اون آواتارا ..البته جور سفیدم رو میکشم با عشق:black_eyed:
هی شفق جون...دست رودلم نزار...((
من بازم میگمااااااااااااا .من یدونه درست گفتم خووووو
حالا نخواستم دل احسانو بشکنم قبول کردم
مرسی ک جور مرا میکشی خخخخخخخخخخ (الان دقیقا چجوری؟!)
بعدشم نه اینکه من همه چی بهم میاد ...این آواتارم بهم میاد (ستاد روحیه دهی ب خودم):motat: