.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

eeeeeeehsan

New member
اونایی که امتیاز ندادم بهشون سهمیه امروزم تمومه شرمنده، مابقیشو فردا به امید خدا میدم بهتون:14:

14.jpg

pashmak

New member
میگما منم سه چهار بار برنده شدم کادوم چی شد
ایششش
تحریم میکنن نمیام ها خخخ

کینز

New member
اونایی که امتیاز ندادم بهشون سهمیه امروزم تمومه شرمنده، مابقیشو فردا به امید خدا میدم بهتون:14:

14.jpg

احسان واقعاکه:smiliess (7): من اعتراض دارم این چه وضشه؟تقلب شده :p7977cujr38iyymsu8:به من ازین گلا ندادی یه امتیاز الکی بود

hastiii

New member
احساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان :New (6):
واقعا که دو روز سفر بودما
نه امتیاز بهم دادی
نه گل
نه عکسای سورپرایز

eeeeeeehsan

New member
احسان واقعاکه:smiliess (7): من اعتراض دارم این چه وضشه؟تقلب شده :p7977cujr38iyymsu8:به من ازین گلا ندادی یه امتیاز الکی بود

میگما منم سه چهار بار برنده شدم کادوم چی شد
ایششش
تحریم میکنن نمیام ها خخخ

آغا جایزه که به وقتش، امتیاز هم تموم کردم خب
849820_blush.gif

eeeeeeehsan

New member

احساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان :New (6):
واقعا که دو روز سفر بودما
نه امتیاز بهم دادی
نه گل
نه عکسای سورپرایز

چرا همه اینقدر از من شاکین؟؟ خب فردا بهتون امتیاز میدم دیگه :smiliess (13):

pashmak

New member
مسابقه بی حایزه که نمیشه دهع
چقدر با احساسات معصوناته پاک ما بازی میکنید
مارو بگو نظراتمونو مفتی نیگیم تاپیک هیجان انگیز بشه

N@RVIN

Well-known member
هههه ناری دیدم جایزه رو که نبردم ودادنش به توگفتم حداقل دست خالی ازینجا نریم کلی انرژی گذاشتیم خو:25r30wi:

اییییییش مریم جان مقام رو به من ندادن من خودم به کمک حس ششمم با عرق جبین کسبش کردم خخخ

ولی هنوز جایزه ندادن که خو وگرنه تخدیمت میکردم :):dadad4:

کینز

New member
اییییییش مریم جان مقام رو به من ندادن من خودم به کمک حس ششمم با عرق جبین کسبش کردم خخخ

ولی هنوز جایزه ندادن که خو وگرنه تخدیمت میکردم :):dadad4:

ایششش خو منم خعلی حس ششم داشتم نذاشتن برا اینکه برنده نشم نصف مسابقه رو در نبود من برگزار کردن.:black_eyed:

فدای تو ناری عزیزم

:(40):

حس ششمت بیست بود.تو بردی انگار من بردم.مبارک باشه آجیی

(در گوشی:کی بیام جایزمو بگیرم ناری؟:p)

yara

New member
من فکر کنم به همه امتیاز دادم، بچه ها کیا از قلم افتادند؟؟؟ تا فردا هرکی امتیاز بهش ندادم بگه که فردا روزی افتادیم مردیم دینی گردنمون نباشه :))

97614721513870538654.jpg
منم امتیاز گلی نگرفتم.......اما امتیاز با کامنت دیگه ی گرفتم عاقا اون حساب نیست:riz481:

eeeeeeehsan

New member
آقا من دارم با سرعت امتیازا رو میدم، همش تقصیر ادمینه امتیازا رو محدود کرده :sarma:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

yara

New member
آقا من دارم با سرعت امتیازا رو میدم، همش تقصیر ادمینه امتیازا رو محدود کرده :sarma:

شوخی بید اقا احسان ...........دلم واسه حدس زدن سوژه تنگ شده ........کی شروع میشه سری دوم؟

پیشاپیش عیدهمگی مبارک............شاید فردا نیام انجمن... میرم خونه شفق بانو عیدیمو بگیرم:4d564ad6:

31868.7108717535e5ca4604c328dc4830649d.jpg
[/URL]

بالا