ای بابا شانس ببینا.نمیشه حالا ی تجدید نظری بکنی؟آخه چرا فقط برای اددلیست؟؟؟ درخواستا زیاده خب :25r30wi:
عکست به درده خودت و اد لیستت می خوره :mad_majidonline: منم دیگه خالت نیستم میرم خاله ی شاینی میشم :mad_majidonline:طی یک حرکت انقلابی و خودجوش من عکس میذارم منتها فقط برای اد لیست:motat:
آره دیگه اسلام رو نمیشه ب خطر انداخت:dadad4:
میفهمم. ی اکانت دیگه میخای درس کن ی اکانت اصلااااااااااااااا پاسخگو نیس
من اصن صفو دیدم بیخیال شدم گفتم سری بعدی بلکه نوبتم بشه
عکست به درده خودت و اد لیستت می خوره :mad_majidonline: منم دیگه خالت نیستم میرم خاله ی شاینی میشم :mad_majidonline:
پوووووووووووووووووووو.خاله تو جزو اد لیست نیستی؟ چه آبرو ریزی ای.شما همین الان درخواست بده بلافاصله درخواستت مورد قبول واقع میشه:thumbsupsmileyanim:
من عکس بچگیامو نذاشتم رو پروفایلم...
باید اونو بذارم بچه ها؟؟؟
آآآآآآآآآآآآآی نفـــــــــــــــــــــس کش بکشید کنار اومدم گرد و خاک به پا کنم7977cujr38iyymsu8:
آنیسشون ، سفید عخشمون وای تازه عخشمه خخخ بدتر از همه سمانه دیدار حماسه ای آقا شما خجارت نکشیدید منو نشناختین نه واخعا خجارت نکشیدین خخ شما که منو دیدین خوووو:
مخصوصا سمانه که صدبار فیس تو فیس منو دیده خخخ:25r30wi:
اقا بخدا من گفتم نالیه یه نامرت دقه نود منو گول گفت
کفت مماخش شبیه نالی نیس:sad::sad:
ناری.....چرا ازت پرسیدم از مورچه میترسی چیزی نگفتی.... :mad_majidonline:
ناروین جان باور کن اگه شرکت میکردم زودی میگفتم ناروین کوچولوی خودمونه /تابلو مایه داره والا
سال 67چه ستی کردی اجی / دوستان من جورابای ناروینم رو دیدم کاملا ست بوده:rolleyessmileyanim:
من اول نظرم Simi30 بود ولی بعد که اون قسمت خاطره رو که نوشته بود "هوا سرد بود" و "خونه مادربزرگمون بزرگ بود"رو حوندم حدسم تغییر کرد به سمت ناروین.چقد باهوشم من:motat: