.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

Nike313

New member
SEVeyesC08_th.gif

abtin13

New member
ای بابا شانس ببینا.نمیشه حالا ی تجدید نظری بکنی؟آخه چرا فقط برای اددلیست؟؟؟ درخواستا زیاده خب :25r30wi:

نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه. پارتی بازی تو کار ما نیست.آره متاسفانه درخواست ها زیاده یه مدت طول میکشه به همش رسیدگی بشه. شما هم لطف کن برو ته صف تا به درخواستت رسیدگی بشه:motat::riz481:

sepideeee

New member
طی یک حرکت انقلابی و خودجوش من عکس میذارم منتها فقط برای اد لیست:motat:
آره دیگه اسلام رو نمیشه ب خطر انداخت:dadad4:
عکست به درده خودت و اد لیستت می خوره :mad_majidonline: منم دیگه خالت نیستم میرم خاله ی شاینی میشم :mad_majidonline:

abtin13

New member
میفهمم. ی اکانت دیگه میخای درس کن ی اکانت اصلااااااااااااااا پاسخگو نیس
من اصن صفو دیدم بیخیال شدم گفتم سری بعدی بلکه نوبتم بشه

خوشحالم که منو درک میکنی.آره به شدت نگران حجم ترافیک انجمنم.میترسم سرورشون Down بشه از بس صف طولانیه
حالا شما ناامید نشو.برای شما خبرهای خوشحال کننده ای داریم:smiliess (10):

abtin13

New member
عکست به درده خودت و اد لیستت می خوره :mad_majidonline: منم دیگه خالت نیستم میرم خاله ی شاینی میشم :mad_majidonline:

پوووووووووووووووووووو.خاله تو جزو اد لیست نیستی؟ چه آبرو ریزی ای.شما همین الان درخواست بده بلافاصله درخواستت مورد قبول واقع میشه:thumbsupsmileyanim:

sepideeee

New member
پوووووووووووووووووووو.خاله تو جزو اد لیست نیستی؟ چه آبرو ریزی ای.شما همین الان درخواست بده بلافاصله درخواستت مورد قبول واقع میشه:thumbsupsmileyanim:

خوب خودت درخواست بده .. نا سلامتی خالتم .. تاج سرتما :))

maxin

Well-known member
من عکس آبجی مهنا رو درست حدس زده بودم ولی نت نداشتم ک:sad:

melinaa

New member
من عکس بچگیامو نذاشتم رو پروفایلم...
باید اونو بذارم بچه ها؟؟؟

N@RVIN

Well-known member
آآآآآآآآآآآآآی نفـــــــــــــــــــــس کش بکشید کنار اومدم گرد و خاک به پا کنم:p7977cujr38iyymsu8:

آنیسشون ، سفید عخشمون وای تازه عخشمه خخخ بدتر از همه سمانه دیدار حماسه ای آقا شما خجارت نکشیدید منو نشناختین نه واخعا خجارت نکشیدین خخ شما که منو دیدین خوووو:65d6a5d6s:

مخصوصا سمانه که صدبار فیس تو فیس منو دیده خخخ:25r30wi:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پیچک

آتشین

Well-known member
آآآآآآآآآآآآآی نفـــــــــــــــــــــس کش بکشید کنار اومدم گرد و خاک به پا کنم:p7977cujr38iyymsu8:

آنیسشون ، سفید عخشمون وای تازه عخشمه خخخ بدتر از همه سمانه دیدار حماسه ای آقا شما خجارت نکشیدید منو نشناختین نه واخعا خجارت نکشیدین خخ شما که منو دیدین خوووو:

مخصوصا سمانه که صدبار فیس تو فیس منو دیده خخخ:25r30wi:

اقا بخدا من گفتم نالیه یه نامرت دقه نود منو گول گفت
کفت مماخش شبیه نالی نیس:sad::sad:

Nike313

New member
ناری.....چرا ازت پرسیدم از مورچه میترسی چیزی نگفتی.... :mad_majidonline:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پیچک

N@RVIN

Well-known member
ناری.....چرا ازت پرسیدم از مورچه میترسی چیزی نگفتی.... :mad_majidonline:

هههه محمد زرنگی خخخ اونو میگفتم دیچه تابلو بید دیگه ..احسان دعفام میکرد میدونی نمیتونستم خخخ

احسان یه راهنمایی بزرگ کرده بود شما باید ندید حدس میزدید هههه
:25r30wi:

شفق بانو

New member
ناروین جان باور کن اگه شرکت میکردم زودی میگفتم ناروین کوچولوی خودمونه /تابلو مایه داره والا

سال 67چه ستی کردی اجی / دوستان من جورابای ناروینم رو دیدم کاملا ست بوده :):rolleyessmileyanim:

abtin13

New member
من اول نظرم Simi30 بود ولی بعد که اون قسمت خاطره رو که نوشته بود "هوا سرد بود" و "خونه مادربزرگمون بزرگ بود"رو حوندم حدسم تغییر کرد به سمت ناروین.چقد باهوشم من:motat:

N@RVIN

Well-known member
ناروین جان باور کن اگه شرکت میکردم زودی میگفتم ناروین کوچولوی خودمونه /تابلو مایه داره والا

سال 67چه ستی کردی اجی / دوستان من جورابای ناروینم رو دیدم کاملا ست بوده :):rolleyessmileyanim:

قربونت برم عزیز دلم فداتشم خخ کلی خندیدم :25r30wi:..آقا من بچه سخت بودم خو بعد کلی نازکشی خدا رخ نمودم دیگه بابا اینا پولاشونو بهرحال تا اونموقع جم کردن خخ:25r30wi: عزیزم این سال 69ده دقیقا یکسالیگم تو عکاسی هم اسم خودم منم 68 :)

در کل فدایی داری عزیزم:heart:

N@RVIN

Well-known member
من اول نظرم Simi30 بود ولی بعد که اون قسمت خاطره رو که نوشته بود "هوا سرد بود" و "خونه مادربزرگمون بزرگ بود"رو حوندم حدسم تغییر کرد به سمت ناروین.چقد باهوشم من:motat:

خخخ آره آبتین فهمیدم از حیاط بزرگ و زمستون سرد حدسیدی آورین :auizz3ffy9vla57584x

بالا