:smiliess (11):هووووم احسانم خو بلده گذینه بذارع!!!
از اونایی که به من رای دادن ولی من نبودم عذر میخام:riz513:...خب چیکار کنم دست خودم نبود.
ممنونم آقا احسان...واقعا هم همینطوره ... سخن امام علی (ع) هست
حالا جواب مسابقه رو نمیگید ؟ من دارم میرم آخه ..دوس دارم بدونم جوابو :black_eyed:
![]()
![]()
اقا احسان اینم دلقک هایی که دوست دارید/ رفته هم تاشو اورده و اومده:ad54ad:
امضام چطور شده؟
ای جانم، اون کلاه کوچولوش رو نیگا می جنبه :25r30wi:
امضاهم مثل همیشه عالی)) ولی متین باید بیاد نظر بده.. متیـــــــــــــــــــــــــــــن کوشـــــــی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میدونستم مکسین نیست ایششش
در مورد متین اصلا قیافه شو دیدم گفتم عجب بچه متین و با کلا..سی
بعد اومدم دیدم متین بین گزینه ها س خخ گفتم اسمش به عکس میاد حتما متین می باشد![]()
ممنونم/بله منتظر اقا متین هستیم:smilies:
منم باشناختی ک ازشون دارم مطمئن بودم هرکی باشن,ایشون نیستن...اما انقدر بچه ها گفتن مکسین,به شک افتادم!!...:65d6a5d6s:
عه متین پس گلات کووووو؟؟ نمی بینم تو عکست :tonguesmiley:واقعا این چهار تا دوست عزیز من موندم چیجوری حدس زدن
:smiliess (12):
یکی که حس پیچیکیشش قویه)
یکی هم که از روی متانت گفته
شانس دارینا))
عه متین پس گلات کووووو؟؟ نمی بینم تو عکست :tonguesmiley:
حیف چرا من نفهمیدم عکس تورو گذاشتن. حیف ی جایزه تپل از دس دادم(
احساااااان چرا انقد زود عکس عوض کردی و جواب دادی اخه سه روز کمه زمانشو بیشتر کنننن:sdasdasd:
ای جانم، اون کلاه کوچولوش رو نیگا می جنبه :25r30wi:
امضاهم مثل همیشه عالی)) ولی متین باید بیاد نظر بده.. متیـــــــــــــــــــــــــــــن کوشـــــــی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عه متین پس گلات کووووو؟؟ نمی بینم تو عکست :tonguesmiley:
حیف چرا من نفهمیدم عکس تورو گذاشتن. حیف ی جایزه تپل از دس دادم(
احساااااان چرا انقد زود عکس عوض کردی و جواب دادی اخه سه روز کمه زمانشو بیشتر کنننن:sdasdasd:
مدیر من اینجا میباشم)) ، آغا من جایزه میخوام کم منو حدس زدن
)) اونی که کمترین حدس رو داره هم ی جایزه بهش بدین
)
خوب شد اسم احسان تو گزینه ها نبود منم بالاخره برنده شدم:applause:
دوتاشیرینی فروشی هست تویزدبه اسم حاج خلیفه یکیش توصفاییه ست واقعا تازه وخوشمزه ست میترسم آخرش دیابت بگیرم خعلی شیرینیهای یزدو دوس دارممممممم
پس نزدیکی)) اره
) ولی من هروقت از یزد گرفتم نامرت شیرینی تازه نداد
(
مرسی...نه دیگه پیر شدم تو انجمن اما ابی نشدم:wacsmiley:
من دیدم ابتینم هزار ماشاءا... خیلی باوفاست داوطلبانه از دور بیرون رفتم...سیمین هم که با وجود متین کسی جرات نداره چپ نگاه کنه:black_eyed: فخط موند اتشین:smiliess (8): ببینم ابتین داشتی میخوردی دهنت نسوخت؟؟
منکه اشتباه حدس زدم این دور رو:65d6a5d6s: