میسی عزیزممممممم .چشات ناز میبینه گلیسپید بچه نازی بودیاااا....40)::heart:
امن چون بچه سفید بود وخوشگل نمیدونم چرا ولی حس کردم سپیدست
پس در واقع به خاطر شباهت رنگ پوست و اسمش حدس زدی که باید خودش باشه.....:smiliess (11):
ههههههههه حالا خوبه بچه هایی ک ندیدتم فهمیدن .....اونایی ک دیدن منو تابلو بود دیگه براشون :|
من وقتی خاطرتو خوندم یاد تاپیک خاطراتت افتادم....:idea_majidonline:
دقیقا آبتین ودیدی چقدر تحلیلم فکر شده و درست بود)
من الان با چه امیدی دوباره حدس بزنم؟؟؟؟؟؟؟نه آقا احسان خودت بگوووو7977cujr38iyymsu8:
تقصیر این احسان آیکیو بود دیگه ..اصن فکر نمیکردم کپی کنه دقیقا خاطره رو ..فکر میکردم حتما عوض میکنه برا همین بهش نگفتم ! :|
البته من ب شفق داده بودم ...
منم درست حدسیده بودمااا..داداش احسان یادش رفته جز گزینه ها ی برنده بگه منو:ad54ad:
منم از روی لحن نوشته هاا حدسیدم سپید باشه..
بچه هایی منو حدسیدن هم ببخشین من نبودم..شرمنده تونم,البت منو سپیدجونیم نداریماا..خخخ:riz304:
عزیزم مسلط باش، اول اون وردنه رو بذار زمین میزنی سروکلمون رو میشکنی، بعدم خب شانسیه دیگه من بی تقصیرم![]()
خب.. ب... ع... پفففففف :
خودتی آیکیو :25r30wi:
حالا بده من خاطرت رو ویرایش نکردم همه تشخیصت دادن؟؟)
این سری خاطره ..... رو ویرایش کردم و گذاشتم، حالا ببینم کیا درست میگن!!!
خخخخخخخخخخخخخ مکسین دیفونه....خودت کوشولویی...
صاحابش میا براتا...
دیگه گفته باشم نگی نگفتی...
خخخخخخخخخخخ فلیبا جونی...حجقم...نفسی...روحییییی:4d564ad6:
خخخخخخخخخخخخ پیچک جان همه فک میکنن این منم...
حالا این چچه دلیلیه که فک میکنی منم...
همگامم با دیگران...
خخخخخخخخخ
من دیگه ته حلقم قارچ سبز شد از بس گفتم.. :65d6a5d6s:
بابا بعد از اعلام نتایج دلیل، اسپم، شوخی، خنده، هرچی خواستین رو تو تاپیک اسپم سرا.. بذارین..![]()
اصن به من چه، مسابقه مال من که نیست مال شفقه، یعنی در اصل مال خودتونه بعد مال شفقه.. هرچی خواستین تو تاپیک اسپم بذارین به من چه![]()
Woooooooooooooooow
برنده شدم
اولین نفر من درست حدس زده بودم
بیاید رستوران همه دنده کباب مهمون من
من دیگه ته حلقم قارچ سبز شد از بس گفتم.. :65d6a5d6s:
بابا بعد از اعلام نتایج دلیل، اسپم، شوخی، خنده، هرچی خواستین رو تو تاپیک اسپم سرا.. بذارین..![]()
اصن به من چه، مسابقه مال من که نیست مال شفقه، یعنی در اصل مال خودتونه بعد مال شفقه.. هرچی خواستین تو تاپیک اسپم بذارین به من چه![]()