.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

matin

New member
آره انگار علاوه بر فوتبال خاکی و چمنی و فوتسال، فوتبال دستی هم بلده.مواقع بیکاری دیگه حوصله تون سر نمیره:rolleyessmileyanim:

بعله من با این سیمین اوقات خوشی دارم الان :))))) ، شما هنوز عشقتون به جائی نرسیده ؟؟ این آتشین خواسته هاش آتشینه ها :)))

mexin

Well-known member
آغا من خودرومو کجا باید تحویل بگیرم؟؟؟ پارک دوبلم بلدم

فعلا یه حلقه لاستیک تحویلت میدن ...ایران خودروه دیگه ..ازین بیشتر نباید انتظار داشته باشی ... تا یکسال به همه قطعات میرسی انشالا...:auizz3ffy9vla57584x

abtin13

New member
بعله من با این سیمین اوقات خوشی دارم الان :))))) ، شما هنوز عشقتون به جائی نرسیده ؟؟ این آتشین خواسته هاش آتشینه ها :)))

نه دیگه اون توقعاتش خیلی بالا بود.الانم شدم رقیب عشقی تو:smiliess (10):

پیچک

New member
وای چه خبره اینجا.....

خدا بدور...خوب شد من عکس ندادم....والا الان خواب و آرامش نداشتم...بس که.از اقسا نقاط انجمن و ایران می افتادن دنبالم...:whistle:

eeeeeeehsan

New member
خب کجا هستی؟؟ :))
خوشبحالت...من اینقد ابی شدنو دوس دارم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

من یزد، معدن شیرینی :)))
غصه نخور، ایشالا روز هم خودت :rose:

آغا این آبتین خطرناک شد، از من گفتن بود. الآن آواتار هنیبال گذاشته معلوم نیست قصد خوردن کدومتون رو داره :riz481:

abtin13

New member
من یزد، معدن شیرینی :)))
غصه نخور، ایشالا روز هم خودت :rose:

آغا این آبتین خطرناک شد، از من گفتن بود. الآن آواتار هنیبال گذاشته معلوم نیست قصد خوردن کدومتون رو داره :riz481:
کجای کاری.خوردمش تموم شد.الان هم دارم با دستمال دهنمو پاک می کنم:rolleyessmileyanim:

simin30

New member
آغا تورو قرعان بیخیال زندگی ما شین ، ما تازه با سه تا بچه غد و نیم قد حالا رقیب پیدا کنیم !!! :))))
نگران نباش متین من وارد مثلث نمیشم... یه تار موی این پاره خط عخشی رو به صد تا مثلث نمیدم.....:(40):

matin

New member
نگران نباش متین من وارد مثلث نمیشم... یه تار موی این پاره خط عخشی رو به صد تا مثلث نمیدم.....:(40):

وای که من هر روز بیشتر شیفته ی تو میشم عشخم ، اینجاس که میبینم شاعر خوش آواز چه خوش گفت که ، ای دل اگر هر روز عاشق تر شدی ، عشقت را عیان بنما :))) ،"" که اگر عیان ننمایی کارت به دادگاه خانواده میکشه :))) ""

simin30

New member
وای که من هر روز بیشتر شیفته ی تو میشم عشخم ، اینجاس که میبینم شاعر خوش آواز چه خوش گفت که ، ای دل اگر هر روز عاشق تر شدی ، عشقت را عیان بنما :))) ،"" که اگر عیان ننمایی کارت به دادگاه خانواده میکشه :))) ""
و شاعره در جواب می سراید : متینا عخشمون گشت آوازه انجمن، بیار اسفند دود کن بهر چشم زخم

matin

New member
و شاعره در جواب می سراید : متینا عخشمون گشت آوازه انجمن، بیار اسفند دود کن بهر چشم زخم

شاعر در جواب میفرماید : انجمن جانان من توئی ، دنیایم چشمانت است ، وقتی به چشمانت مینگرم به هیچ چشمی فکر نمیکنم حتی چشم زخم دیگران "" پس خواهشا شما اسپند رو دود کن بزار منم محو نگاهت باشم "" همین :))

aaram

New member
نتایج و سری هشتم اعلام شدند.
برندگان شام یادتون نره :smiliess (8):

http://olumpezeshki.ir/thread14043-30.html#post546798

من که نمیدونستم شام باید بدم وگرنه برنده نمیشدم :tonguesmiley: آخه اتفاقا خودمم امشب غذا ندارم...خانواده رفتن بیرون شام ولی من چون درس داشتم نرفتم موندم بی شام :black_eyed:...

شفق بانو

New member
ارام جان

اخی اجی /امشب مهمون من عزیزم /هرچی دوست داشتی سفارش بده :painting:

اقا ابتین نی نی امضام رو ببینید :rolleyessmileyanim:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aaram

aaram

New member
ارام جان

اخی اجی /امشب مهمون من عزیزم /هرچی دوست داشتی سفارش بده :painting:

اقا ابتین نی نی امضام رو ببینید :rolleyessmileyanim:

آجی شفق فدات شم ممنونم عزیزم... مهرررربون:thanks:
حالا یه نیمرو خوردم :black_eyed:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

eeeeeeehsan

New member
من که نمیدونستم شام باید بدم وگرنه برنده نمیشدم :tonguesmiley: آخه اتفاقا خودمم امشب غذا ندارم...خانواده رفتن بیرون شام ولی من چون درس داشتم نرفتم موندم بی شام :black_eyed:...

پیچک خشک بشه الهی که تابستونم نداری :tsimuzpzwoap1t9y3o7
ایشالا خبر قبولی دکترات رو میشنویم.
حالا لااقل به آب بذار جوش بیاد ما خودمون چایی دم می کنیم :tonguesmiley:

aaram

New member
پیچک خشک بشه الهی که تابستونم نداری :tsimuzpzwoap1t9y3o7
ایشالا خبر قبولی دکترات رو میشنویم.
حالا لااقل به آب بذار جوش بیاد ما خودمون چایی دم می کنیم :tonguesmiley:

هههه پیچک چرا خشک بشه حالا؟

ممنونم:ایشاالله اون موقع شام میدم :4d564ad6:

آخه چای الان خوب نیس وقت خوابه دیگه :riz303:

sepideeee

New member
احسان چی چیو نتایج دور هشتم اعلام شد:) .. من هم اینجا گفتم هم اونور عکس دور 8 واسه من دیده نشد که حدس بزنم ... من اعتراض دارم باید از ویدئو چک استفاده کنید :5:و نتیجه رو به نفع من برگردونین :black_eyed:.. وگرنه پاتونه به کمیته انظباطی میکشم :riz481:

بالا