matin
New member
آره انگار علاوه بر فوتبال خاکی و چمنی و فوتسال، فوتبال دستی هم بلده.مواقع بیکاری دیگه حوصله تون سر نمیره:rolleyessmileyanim:
بعله من با این سیمین اوقات خوشی دارم الان
آره انگار علاوه بر فوتبال خاکی و چمنی و فوتسال، فوتبال دستی هم بلده.مواقع بیکاری دیگه حوصله تون سر نمیره:rolleyessmileyanim:
آغا من خودرومو کجا باید تحویل بگیرم؟؟؟ پارک دوبلم بلدم
بعله من با این سیمین اوقات خوشی دارم الان)))) ، شما هنوز عشقتون به جائی نرسیده ؟؟ این آتشین خواسته هاش آتشینه ها
))
نه دیگه اون توقعاتش خیلی بالا بود.الانم شدم رقیب عشقی تو:smiliess (10):
خب کجا هستی؟؟)
خوشبحالت...من اینقد ابی شدنو دوس دارم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
کجای کاری.خوردمش تموم شد.الان هم دارم با دستمال دهنمو پاک می کنم:rolleyessmileyanim:من یزد، معدن شیرینی))
غصه نخور، ایشالا روز هم خودت :rose:
آغا این آبتین خطرناک شد، از من گفتن بود. الآن آواتار هنیبال گذاشته معلوم نیست قصد خوردن کدومتون رو داره :riz481:
نگران نباش متین من وارد مثلث نمیشم... یه تار موی این پاره خط عخشی رو به صد تا مثلث نمیدم.....آغا تورو قرعان بیخیال زندگی ما شین ، ما تازه با سه تا بچه غد و نیم قد حالا رقیب پیدا کنیم !!!)))
نگران نباش متین من وارد مثلث نمیشم... یه تار موی این پاره خط عخشی رو به صد تا مثلث نمیدم.....40):
و شاعره در جواب می سراید : متینا عخشمون گشت آوازه انجمن، بیار اسفند دود کن بهر چشم زخموای که من هر روز بیشتر شیفته ی تو میشم عشخم ، اینجاس که میبینم شاعر خوش آواز چه خوش گفت که ، ای دل اگر هر روز عاشق تر شدی ، عشقت را عیان بنما)) ،"" که اگر عیان ننمایی کارت به دادگاه خانواده میکشه
)) ""
و شاعره در جواب می سراید : متینا عخشمون گشت آوازه انجمن، بیار اسفند دود کن بهر چشم زخم
نتایج و سری هشتم اعلام شدند.
برندگان شام یادتون نره :smiliess (8):
http://olumpezeshki.ir/thread14043-30.html#post546798
اوه مای گاد:thumbsupsmileyanim:خیلی هم عالی.:a2d3:ارام جان
اخی اجی /امشب مهمون من عزیزم /هرچی دوست داشتی سفارش بدهainting:
اقا ابتین نی نی امضام رو ببینید :rolleyessmileyanim:
ارام جان
اخی اجی /امشب مهمون من عزیزم /هرچی دوست داشتی سفارش بدهainting:
اقا ابتین نی نی امضام رو ببینید :rolleyessmileyanim:
من که نمیدونستم شام باید بدم وگرنه برنده نمیشدم :tonguesmiley: آخه اتفاقا خودمم امشب غذا ندارم...خانواده رفتن بیرون شام ولی من چون درس داشتم نرفتم موندم بی شام :black_eyed:...
پیچک خشک بشه الهی که تابستونم نداری :tsimuzpzwoap1t9y3o7
ایشالا خبر قبولی دکترات رو میشنویم.
حالا لااقل به آب بذار جوش بیاد ما خودمون چایی دم می کنیم :tonguesmiley: