.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

آتشین

Well-known member
شما خوبه هیچی نمیخواستی ، چیزی میخواستی دیگه چی ؟؟؟ :)))
من برم سراغ سیمین پارک دوبل هم بلده :))) کم توقع هم هست ، مجنون چون نگاهش به شرایط افتاد ،گفت عشق را به درک ، پارک دوبله را عشق است :))))

من توقع خاصی ندارم توقعاتم همیناس فق
با رسم شکل خخخخ

آخرین ویرایش:

simin30

New member
من برم سراغ سیمین پارک دوبل هم بلده :))) کم توقع هم هست ، مجنون چون نگاهش به شرایط افتاد ،گفت عشق را به درک ، پارک دوبله را عشق است :))))
ای بابا ما هم که شدیم تایر زاپاس:tonguesmiley:

simin30

New member
من یه چیزیو تازه کشف کردم!!!!!! maxin & mexin دوتا هستن!!!!!:shocked: خو چرا این کارا رو با من میکنید:smiliess (2):

maxin

Well-known member
من یه چیزیو تازه کشف کردم!!!!!! maxin & mexin دوتا هستن!!!!!:shocked: خو چرا این کارا رو با من میکنید:smiliess (2):
دستت درد نکنه , میذاشتی یه چن هزارتا پست دیگه میذاشتیم بعد کشفمون میکردی :bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:

abtin13

New member
عه ابتین من که درست حدس زدمت:applause:
حیف به قول انیس یه قانون نانوشته هست که میگه اونایی که بچگی خوشگل بودن بزرگ بشن زشت میشن:tonguesmiley:
این قانون نانوشته احتمالا مال طرفای شماس :rolleyessmileyanim: طرفای ما برعکسه، میگن اونایی که بچگی خوشگل بودن بزرگ هم بشن خوش قیافه میشن.:whistle:

abtin13

New member
این کوجاس فوفوله
خو من شوشو خوشگل و خوشتیپ موخام
من پـُــــــــز خیلی تو زندگیم مهمه
مخصوصا پز تیپ و قیافه و تحصیلات شوشو[/color][/size][/font][/b]
شوشو؟ :14::5:
نه دیگه.دخترای این تاپیک ک همه میگفتن ما قانعیم و دو تا شاخه گل رز رو هم بعنوان مهریه قبول داریم.حالا شما که میگی باید پز بدم.چشم و هم چشمی از ویژگی های یک دختر قانع نیست:riz481:

eeeeeeehsan

New member
من توقع خاصی ندارم توقعاتم همیناس فق
با رسم شکل خخخخ
نه بابا، چه کم اشتها هم هستی ماشالا :25r30wi:
اونوقت دختراش باید چه شکلی باشن؟ لابد پاستیل خور حرفه ای و جیغ جیغو و خدای سوتی و...!!! :)))

به به مبارکه :smiliess (8): ایشالا ادمین شدنتو جشن بگیریم:4d564ad6:

سلامت باشین
731916_bouquet2.gif
نه بابا همینش هم زیاده واسمون :))

abtin13

New member
آره انگار علاوه بر فوتبال خاکی و چمنی و فوتسال، فوتبال دستی هم بلده.مواقع بیکاری دیگه حوصله تون سر نمیره:rolleyessmileyanim:

abtin13

New member
متین از اولشم میدونستم مرد زندگی نیسی
همون ابتینمونو خودم جورج کلونیش موکنم پُــــــــز

همین آبتینشون جرج کلونی رو آدم کرد.چی فکر کردی.من میترسم از زیر دست تو صمدآقا بیرون بیام:ph34r-smiley:

vahid28

New member

تو که هنوز خوبه
من این دو رو که باهم قاطی میکنم که هیچ matinرو هم اوایل با مکسین اشتباه میگرفتم

mexin

Well-known member

شما برنده یک دستگاه خودروی سواری پراید دو گانه سوز وانتی شدید ..احسنت به این کفشیات شما ....:motat:

بالا