به به مبارکه :smiliess (8)::smiliess (8): ایشالا ادمین شدنتو جشن بگیریم:4d564ad6:نمیدونم، احتمالن چون مدیر شدم شماره کفشم فرق کرده.. بذار یه شماره دیگه بهت میدم :tonguesmiley:
ای بابا ما هم که شدیم تایر زاپاس:tonguesmiley:شما خوبه هیچی نمیخواستی ، چیزی میخواستی دیگه چی ؟؟؟))
من برم سراغ سیمین پارک دوبل هم بلده)) کم توقع هم هست ، مجنون چون نگاهش به شرایط افتاد ،گفت عشق را به درک ، پارک دوبله را عشق است
)))
دستت درد نکنه , میذاشتی یه چن هزارتا پست دیگه میذاشتیم بعد کشفمون میکردی :bunnyearsmiley:من یه چیزیو تازه کشف کردم!!!!!! maxin & mexin دوتا هستن!!!!!:shocked: خو چرا این کارا رو با من میکنید:smiliess (2):
این قانون نانوشته احتمالا مال طرفای شماس :rolleyessmileyanim: طرفای ما برعکسه، میگن اونایی که بچگی خوشگل بودن بزرگ هم بشن خوش قیافه میشن.عه ابتین من که درست حدس زدمت:applause:
حیف به قول انیس یه قانون نانوشته هست که میگه اونایی که بچگی خوشگل بودن بزرگ بشن زشت میشن:tonguesmiley:
شوشو؟ :14::5:این کوجاس فوفوله
خو من شوشو خوشگل و خوشتیپ موخام
من پـُــــــــز خیلی تو زندگیم مهمه
مخصوصا پز تیپ و قیافه و تحصیلات شوشو[/color][/size][/font][/b]
این که شد مربع.تا دیروز که مثلث عشقی بود.میترسم فردا بشه nضلعی:smiliess (11):رقبای عخشیه عزیز
maxinبد جور رگ غیرتش قلمبه شده اگه کبریت و مشعلو خاموش کرد مقصر من نیسما
از ما گفتن بود خخخخخ
نه بابا، چه کم اشتها هم هستی ماشالا :25r30wi:من توقع خاصی ندارم توقعاتم همیناس فق
با رسم شکل خخخخ
به به مبارکه :smiliess (8): ایشالا ادمین شدنتو جشن بگیریم:4d564ad6:
آره انگار علاوه بر فوتبال خاکی و چمنی و فوتسال، فوتبال دستی هم بلده.مواقع بیکاری دیگه حوصله تون سر نمیره:rolleyessmileyanim:شما خوبه هیچی نمیخواستی ، چیزی میخواستی دیگه چی ؟؟؟))
من برم سراغ سیمین پارک دوبل هم بلده)) کم توقع هم هست ، مجنون چون نگاهش به شرایط افتاد ،گفت عشق را به درک ، پارک دوبله را عشق است
)))
متین از اولشم میدونستم مرد زندگی نیسی
همون ابتینمونو خودم جورج کلونیش موکنم پُــــــــز
من یه چیزیو تازه کشف کردم!!!!!! maxin & mexin دوتا هستن!!!!!:shocked: خو چرا این کارا رو با من میکنید:smiliess (2):
وووی بلا به دور مربع چیه مکس داداشمه خخخخخخخاین که شد مربع.تا دیروز که مثلث عشقی بود.میترسم فردا بشه nضلعی:smiliess (11):
همین آبتینشون جرج کلونی رو آدم کرد.چی فکر کردی.من میترسم از زیر دست تو صمدآقا بیرون بیامh34r-smiley:
همون ممدتون دیگه؟وووی بلا به دور مربع چیه مکس داداشمه خخخخخخخ
:smilies-azardl (12)
نه ممدمون nike313 هسش ...بعلههمون ممدتون دیگه؟
تو که هنوز خوبه
من این دو رو که باهم قاطی میکنم که هیچ matinرو هم اوایل با مکسین اشتباه میگرفتم
من یه چیزیو تازه کشف کردم!!!!!! maxin & mexin دوتا هستن!!!!!:shocked: خو چرا این کارا رو با من میکنید:smiliess (2):
آغا من خودرومو کجا باید تحویل بگیرم؟؟؟ پارک دوبلم بلدمشما برنده یک دستگاه خودروی سواری پراید دو گانه سوز وانتی شدید ..احسنت به این کفشیات شما ....:motat: