مرسی بینام جون
تقصیر من نیست به خدا بچه های یونیمون اینجوری بودن:rose:
اگر پیامم جوری بود که خاطر مبارک دوستان آزرده شد از تمامی مهندسین محترم معذرت میخوام:thanks:
بي نام
يكم مشكوكه چرا بي نام،خب يه اسم انتخاب ميكردين:65d6a5d6s:
lمیسی روج ولی اسمای کردی محشرامن از اسم دلنیا و سایدا واقعا خوشم میاد دلنیا یعنی دل گرم.سایدا هم سایه ی مادررمرسی سارا.اگه تو اینده خدا بهم ی دخمل ناز داد خیلی دوست دارم
اسمش رو سارا بذارم
از کی تا حالا ایمنیا رو با بهداشتیا میندازن تو یه دانشکده ؟مرسی بینام جون
تقصیر من نیست به خدا بچه های یونیمون اینجوری بودن:rose:
اگر پیامم جوری بود که خاطر مبارک دوستان آزرده شد از تمامی مهندسین محترم معذرت میخوام:thanks:
نه عسیسم رشته ی پایه ی ایمنو علوم ازمایشگابوده اون منظورشههههههههههههههههههههههههاز کی تا حالا ایمنیا رو با بهداشتیا میندازن تو یه دانشکده ؟t0837h0nn8zfqu8ult
از کی تا حالا ایمنیا رو با بهداشتیا میندازن تو یه دانشکده ؟t0837h0nn8zfqu8ult
اول اینکه من علوم آز بودم امسال ارشد ایمنی قبولیدم:smilies-azardl (181
کارشناسی که بودم اولآ که دانشکده بهداشت با پیراپزشکی یکی بود تقریبآ
بعدشم توی خوابگاهمون بودن و همه شون را میشناختم
تازه چندتا درس عمومی هم اونا با ما برداشته بودن
جالبه خودشون میگفتن که .. . . . .بیخیال نگم بهتره شاید بعضی ها ناراحت بشن وکه درست نیستش
شما کدوم دانشگاه بودین؟
اول اینکه من علوم آز بودم امسال ارشد ایمنی قبولیدم:smilies-azardl (181
کارشناسی که بودم اولآ که دانشکده بهداشت با پیراپزشکی یکی بود تقریبآ
بعدشم توی خوابگاهمون بودن و همه شون را میشناختم
تازه چندتا درس عمومی هم اونا با ما برداشته بودن
جالبه خودشون میگفتن که .. . . . .بیخیال نگم بهتره شاید بعضی ها ناراحت بشن وکه درست نیستش
ایمنی بازم بخاطر اهنگه کوتا بیا بریم سر اصل مطلبببببببببببببببببببببببب:smilies-azardl (181
آقای ایمونو خودشونو تافته جدابافته میدونن وسرتر ساراجان؛ درضمن توتایپیک من اسپم ایجادنکنیداول موضوع رو نگاه کنیدبعدنظربدین پلیز
شما کدوم دانشگاه بودین؟
بخاطرهمین شعارتون زیادی خودتونوبالادیدین؛دقت کردی چنتا ازنظراتت مربوط به موضوع بوده?میتونی بری توقسمت بحث آزاد