اسم کاربری نفر قبلی چجوریاست؟...خوشت میاد؟

aohm

New member
امان از دست اونايي كه پارازيت ميندازن...:p7977cujr38iyymsu8:

binam

Active member
مرسی بینام جون
تقصیر من نیست به خدا بچه های یونیمون اینجوری بودن:rose:
اگر پیامم جوری بود که خاطر مبارک دوستان آزرده شد از تمامی مهندسین محترم معذرت میخوام:thanks:

No problem

cheshmak

New member
بي نام

يكم مشكوكه چرا بي نام،خب يه اسم انتخاب ميكردين:65d6a5d6s:

binam

Active member
بي نام

يكم مشكوكه چرا بي نام،خب يه اسم انتخاب ميكردين:65d6a5d6s:

از نظر عرفا برای خداوند نمیشه اسم رو در نظر گرفت چون با هر اسمی بینهایت بودن خدا محدود میشه...بگیم رحمان خدا رو در اون لحظه به رحمانیت محدود کردیم با اینکه در اون لحظه بینهایته نه فقط رحمان....به این خاطر من از بینام خوشم میاد

binam

Active member
چشمک...یاد چراغ چشمک زن افتادم...میشه چشمک چشم رو هم در نظر گرفت...:(50):

sara77

New member
مرسی سارا.اگه تو اینده خدا بهم ی دخمل ناز داد خیلی دوست دارم
اسمش رو سارا بذارم
lمیسی روج ولی اسمای کردی محشرامن از اسم دلنیا و سایدا واقعا خوشم میاد دلنیا یعنی دل گرم.سایدا هم سایه ی مادرر

sanazmohandes

New member
مرسی بینام جون
تقصیر من نیست به خدا بچه های یونیمون اینجوری بودن:rose:
اگر پیامم جوری بود که خاطر مبارک دوستان آزرده شد از تمامی مهندسین محترم معذرت میخوام:thanks:
از کی تا حالا ایمنیا رو با بهداشتیا میندازن تو یه دانشکده ؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

TUMS

Well-known member
از کی تا حالا ایمنیا رو با بهداشتیا میندازن تو یه دانشکده ؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

اول اینکه من علوم آز بودم امسال ارشد ایمنی قبولیدم:smilies-azardl (181
کارشناسی که بودم اولآ که دانشکده بهداشت با پیراپزشکی یکی بود تقریبآ
بعدشم توی خوابگاهمون بودن و همه شون را میشناختم
تازه چندتا درس عمومی هم اونا با ما برداشته بودن
جالبه خودشون میگفتن که .. . . . .بیخیال نگم بهتره شاید بعضی ها ناراحت بشن وکه درست نیستش

sara77

New member

جالبه خودشون میگفتن که .. . . . .بیخیال نگم بهتره شاید بعضی ها ناراحت بشن وکه درست نیستش

ااااااااااوا ایمنی یکم بابا اروم تر چقد رکی هرکی رشته ی خودش دیگه حتما علاقه داشته :black_eyed:

sara77

New member
ایمنی بازم بخاطر اهنگه کوتا بیا بریم سر اصل مطلبببببببببببببببببببببببب:p:smilies-azardl (181

zanbagh

New member
آقای ایمونو خودشونو تافته جدابافته میدونن وسرتر ساراجان؛ درضمن توتایپیک من اسپم ایجادنکنیداول موضوع رو نگاه کنیدبعدنظربدین پلیز

sanazmohandes

New member

شما کدوم دانشگاه بودین؟

zanbagh

New member
لطفا بعنوان تایپیک دقت کنید لطفا لطفا لطفا لطفالطفا لطفا لطفا لطفالطفا لطفا لطفا لطفالطفا لطفا لطفا لطفالطفا لطفا لطفا لطفالطفا لطفا لطفا لطفالطفا لطفا لطفا لطفالطفا لطفا لطفا لطفا

TUMS

Well-known member
ایمنی بازم بخاطر اهنگه کوتا بیا بریم سر اصل مطلبببببببببببببببببببببببب:p:smilies-azardl (181

من فقط جواب دادم!!!
سوال کردن کدوم یونی بودین که بهداشت با ایمنی یه جا بودن من فقط ابهام زدایی کردم همین!!!!!!!!!:thanks:

TUMS

Well-known member
آقای ایمونو خودشونو تافته جدابافته میدونن وسرتر ساراجان؛ درضمن توتایپیک من اسپم ایجادنکنیداول موضوع رو نگاه کنیدبعدنظربدین پلیز

من نمیخواستم اسپم کنم ولی مجبورم ببخشید دیگه!!!!
زنبق خانوم هم چون من و تعدادی از بچه ها گفتیم از اسم زنبق خوشمون نمیاد از دست بنده ناراحت هستن:rose:
خوب مجبور بودم بگم تازه شما به من گفتین یاد کمربند ایمنی می افتم ناراحت شدم
من اصلآ این شعارم هست :مهم نیست چه رشته ای درس میخونید مهم اینه توی کار خودتون بهترین باشید
بعدشم من از دوستان خوب بهداشت معذرت خواهی کردم
دیگه ادامه ندم بهتره. . . . . . . . .

zanbagh

New member
بخاطرهمین شعارتون زیادی خودتونوبالادیدین؛دقت کردی چنتا ازنظراتت مربوط به موضوع بوده‏?میتونی بری توقسمت بحث آزاد

TUMS

Well-known member
بخاطرهمین شعارتون زیادی خودتونوبالادیدین؛دقت کردی چنتا ازنظراتت مربوط به موضوع بوده‏?میتونی بری توقسمت بحث آزاد

مگه شما فک میکنید من بهترینم!!؟؟؟؟؟؟
من خودم که اینجوری فک نمیکنم ولی سعی میکنم باشم:rose:
در ضمن من با بچه های بهداشت یه بحثی داشتم و ازشون عذرخواهی شد
میدونم اینا به خاطر دیشبه!!!!!

بالا