من نگفتم بگو.گفتم دیگه اجازه نداری بیای تو این تاپیک:sdasdasd::New (6):de re re rem! la la la lay.... نمیگم!:thumbsupsmileyanim:
چون هم اسم هستین شما را هم دوس دارم:28:
ن هم اسم هستین شما را هم دوس دارمuote]کیو دوس داری؟؟؟؟؟؟؟هم اسم کی؟
وقبلا گفته بود دیگه....یکی رو که دوست داره،باهاش حرف میزنه آروم میشه.همون:28:مگه نه؟ن هم اسم هستین شما را هم دوس دارمuote]کیو دوس داری؟؟؟؟؟؟؟هم اسم کی؟
اهان!!!! حالا شما کدوم پریسا رو منظورتون بود؟ اسمش یا یه شخصیتیست از پیش طراحی شده!!!
و
قبلا گفته بود دیگه....یکی رو که دوست داره،باهاش حرف میزنه آروم میشه.همون:28:مگه نه؟
اه؟ کی گفته بود؟ آی ایمونو ی درس خونی که می گفتی شب و روز سرت تو لب تاپه !ainting:
تو تاپیک تاحالا به کسی علاقه مند شدید...اه؟ کی گفته بود؟ آی ایمونو ی درس خونی که می گفتی شب و روز سرت تو لب تاپه !ainting:
![]()
و
قبلا گفته بود دیگه....یکی رو که دوست داره،باهاش حرف میزنه آروم میشه.همون:28:مگه نه؟
وای خدا اینجا نمیشه حرف زد:New (6):
اینجا حافظه ها مثل کامپیوتر کار میکنه
واریا اینجوری ایمنی را بخونی قول میدم 100 میزنی:smilies-azardl (113
اگه میتونی، این طرح تحریمی که گفتی اجرایی کن!من نگفتم بگو.گفتم دیگه اجازه نداری بیای تو این تاپیک
وای خدا اینجا نمیشه حرف زد:New (6):
اینجا حافظه ها مثل کامپیوتر کار میکنه
واریا اینجوری ایمنی را بخونی قول میدم 100 میزنی:smilies-azardl (113
:25r30wi:ایشالااااا:25r30wi:
اه؟ کی گفته بود؟ آی ایمونو ی درس خونی که می گفتی شب و روز سرت تو لب تاپه !ainting:
من خودم بعضی حرف های خودم را یادم نمیاد
شماها نابغه اید ها :smiliess (8):
خودتون را دست کم گرفتین:sad:
اگه میتونی، این طرح تحریمی که گفتی اجرایی کن!:ad54ad::a2d3::thumbsupsmileyanim:
a-67....الان چقدر لذت میبری یه ملتو داری حرص میدی؟؟این کارا آخر عاقبت نداره.من خودم تجربشو دارم.دست ور دار از این کارات.ببین آه مون میگیرتتا؟؟؟اگه میتونی، این طرح تحریمی که گفتی اجرایی کن!
من خودم بعضی حرف های خودم را یادم نمیاد
شماها نابغه اید ها :smiliess (8):
خودتون را دست کم گرفتین:sad:
عاشقیه دیگه...شما عاشقین حرفاتون یادتون میره...اما ما که نیستیم یادمون میمونه.مثل کامپیوترررررررررررر![]()
بله این امکان هست و میشود.
من که واقعا فکر می کنم همون شخصیت عکست هستی!!!! کچل و هوشمند!
راستی یه سوال میشه از کارشناسی به پزشکی امتحان داد واسه رشته شما؟(علوم کامپیوتر؟) یا داری از دبیرستان شروع می کنی؟