اسم شما چیه؟

a_67

New member
اسم نو مبارکه ام کلثوم جان.. شبت بخیر.. مگه تو خواب ببینی آزاده صدات کنیم !!!:25r30wi:
می کشممممممممممت!:smiliess (2):
فردای روز که میگی آزاده جان منو ببخش که اسم دخترونه ات رو اشتباهی گفتم! قبول نمی کنم ها! گفته باشم!:smiliess (7)::thumbsupsmileyanim:

نگاه

New member
می کشممممممممممت!:smiliess (2):
فردای روز که میگی آزاده جان منو ببخش که اسم دخترونه ات رو اشتباهی گفتم! قبول نمی کنم ها! گفته باشم!:s (7)::thumbsupsmileyanim:

عمممممممممممممممممرااااااااااااااااااااااااااً

خطرناکیاااااا. یکی منو از دست این جانی نجات نجات بده........:sdasdasd:

آخه علی جان این چه کاریه میکنی؟؟؟ چرا احساسات بچه ها رو جریحه دار میکنی؟؟؟ بذار کلثوم صدات کنن دیگه.منم راحت میشم از دست بعضیا...

اگه قرار بشه اسم من کلثوم باشه و رضا بزنه توی سرم منم اسم رضا رو میذارم صفدر...چقدم به عکسش میاد. صفدر توپولی...:motat:

نگاه

New member
پزشک مهربوننن؟؟؟ :5:

اونوقت این تهدیدش گوشه ای از مهربونیش بود ؟؟:p7977cujr38iyymsu8:تهدید به مرگ!!!

یعنی شما کاری نمیکنین ؟؟

reza.n

New member
اگه قرار بشه اسم من کلثوم باشه و رضا بزنه توی سرم منم اسم رضا رو میذارم صفدر...چقدم به عکسش میاد. صفدر توپولی...:motat:
نه دیگه نامردی نکن تو خودت یه شرطی و باختی الان ام کلثوم شدی.من همون رضام دیگه.خدایی به عکسم میاد صفدر باشم؟:sdasdasd:من رضام تو تا اطلاع ثانوی کلثوم:motat:

TUMS

Well-known member

اسم یکی از معصومین هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باشه منم الان می خوابم دیگه!!!:motat:

چون از باخت شرط توسط من سوء استفاده کردی و به من دستور دادی ،من به خودم اجازه میدم که ازین پس بجای واژه بیگانه رضا از واژه صفدر استفاده کنم.

reza.n

New member
یادش به خیر جوونیام(60 70 صفحه قبل تر)یه بار گفتم بچه ها حس نمیکنید اینجا چت روم شده....و حالا خودمم اینجام .3 شب!!!:sad:ایمونو رو فردا می حدسیم:sad:

TUMS

Well-known member
نه!!!!!!!
شب همگی خوش
در ضمن راهنمایی رد گم کنی بود:sdasdasd:
:25r30wi:

reza.n

New member
چون از باخت شرط توسط من سوء استفاده کردی و به من دستور دادی ،من به خودم اجازه میدم که ازین پس بجای واژه بیگانه رضا از واژه صفدر استفاده کنم.
اگه صفدر صدام کنی فردا میفرستمت یخ حوض بشکونیا.دست بردار جانم.:sdasdasd:

بالا